30 november 2008

Herre gud va tiden springer iväg för mig just nu.. Idag var det första advent så nu är de inte länge kvar tills jul! Va mysigt det ska bli!
Var på hockey igår, spännande men dock väldigt irreterande! Camilla fick stå ut med all min depp den kvällen, haha hon måste trott att jag var galen! ;p
Imorrn äre måndag vilket innebär att det är skola igen :/ Usch va jag känner mig less på den just nu.. behöver verkligen jullovet nu å hälst dubbelt så länge som de är!
Nä nu ä klockan mycket å jag ska upp tidigt imorrn! Måste ju med bussen så jag få verkligen inte försova mig :/ Så de ä ba sängen som väntar!



Over and out...!


28 november 2008

äntligen är det fredag! Trodde aldrig att vi skulle få sluta skolan idag, ändå slutade vi 11,30.. så grymt sakta gick de!  Jag har just komme ner från mitt rum, har pratat med camilla i 1,5 timme! Kändes verkligen att det var ett bra tag sedan vi hördes! Åh ja saknar de gamla goda tiderna då man var mindre och kunde roa sig med nästan vad som hälst.. Åtminstone kunde jag å camilla göra alla saker roligare än va de egentligen var.. Tänker bara på alla skrattanfall vi haft i hennes säng, då jag skulle visa camilla då vi byggde vårt nya badrum och hon stände dörren ( fanns inget handtag ) och fick panik då hon insåg att den inte gick å öppna så hon hämtade en tång för att försöka öppna dörren xD  Slutade med att jag fick hoppa ut genom fönstret :P haha! Vilka minnen alltså!
Saknar dem verkligen!

Imorgon bär det av, shopping, hockey å hotell :) blir riktigt nice! Ska passa på att köpa julklappar åt dem jag har kvar medan jag har pengar kvar, konstigt nog har pengar bara runnit iväg för mig.. tragiskt men sant! Nä nu ska jag sätta mig framför tv.n och se på filmen som är på 5:an :)




Over and out...!

27 november 2008

Idag är det torsdag! Känns rätt skönt att den här veckan snart är över! Har verkligen längtat efter helgen å hotell vistelsen ;)
For hem igår och det var verkligen härligt, slippa tänka på att behöva laga middag och framför allt att slippa plugga! Känns så jävla skönt att man snart gjort bort allt som man ska ha gjort bort te jul! Annars brukar jag inte vara klar förän sista veckan innan jul eftersom jag alltid gör klart saker i sista sekund..
Ikväll ska jag försöka ta mig för att hämta upp julgrans pyntet och fixa det! Lite tidigt att klä granen kanske men eftersom jag inte kommer att vara i lägenheten på hela julhelgen så jag vill ju hinna se granen också ;p haha!

Nä nu ska jag ta och städa mitt skåp, ser ut som ett bombnerslag!




Over and out....!

26 november 2008

Onsdag idag och en kort dag på skolan, hade utvecklingssamtal också.. SUCK! Hatar utvecklingssamtal!
Men aja de gick väl rätt okej å sen for jag å mamma ner för att fixa lite i lägenheten, bytte gardiner i köket och i tv rummet, hedde upp ljusstakarna å bar upp min stora julgran :) Så då ska jag klä den senare :)
Följde med mamma åt åsele igen, skönt att vara hemma en kväll, slipper man laga middan själv ;P haha!
Hade prov i samhälls idag, tror faktiskt att det kan ha gått ganska bra trots att jag började plugga igår kväll :/ Fast kanske ska jag inte säga att de har gått bra förän jag har fått tillbaka provet?
Ikväll ska jag lägga mig och se på en film och bara ta det lugnt har jag bestämmt! Ska bli så himla skönt! Har bara prov tillfällen å kostuppgiften kvar på min talva i skåpet nu, så det börjar se lite ljusare ut faktiskt..

Nä nu ska jag ta och kolla blocket :)



Over and out....!

25 november 2008

Idag är det tisdag, har haft salskrivning på svenskan nu på morgon.. Vet inte riktigt hur de gick men jag hoppas att det gick bra..! Känner mig as hungri men jag vill inte gå å äta heller.. Ska följa nadja ner till bussen så då funderar jag på att springa in på statoil och köpa en dricka iaf! Får se hur jag gör.
Imorn äre onsdag och det innebär sovmorgon och utvecklingssamtal.. SUCK!! Jag hatar verkligen utvecklingssamtal, de är så jävla meningslösa! Längtar tills jag har fyllt 18 får då kan ja skippa samtalen.. Nice! Sen ska jag julpynta lägenheten imorrn också! Va mysigt det ska bli med lite julstämning! Så då man kommer tillbaka efter helgen så kommer det ju julkänslan vara ännu större då det är december å allt! Kommer bli grymt härligt å fara å se på hockey i helgen, slappa på hotell och shoppa! Sånt gillar man!
Skulle plugga samhälls igår men det slutade med att jag somnade på soffan och vaknade halv 9 så de va bara å glömma samhällsen för klockan 9 vare city akuten och sedan var det prison break! Det blir att plugga som fan ikväll då så man iaf får godkänt på prov helvetet! Fattar inte varför jag aldrig lär mig att börja plugga i tid utan jag väntar alltid tills sista minuten innan jag ens tänker tanken att börja plugga!

Nä nu ska jag sudda lite saker som står på min tavla!


Over and out....!

24 november 2008

Idag är det måndag och jag fick baka och äta pepparkakor i morse :) Riktigt trevligt och sedan bjöd tydligen vår utvecklingsstörnings lärare oss på frukt! Gött! Åsså slipper man betala 5 spänn för en frukt, fattar egentligen inte varför man inte köper frukt själv och har i skåpet för man får fan 2 frukter på ica för de man får 1 frukt för här på skolan.. Tur man inte köper frukt allt för ofta!
Jag skulle plugga i helgen men det gick åt helvete.. Gjorde inte ett skit utan jag hittade alltid något annat att göra istället.. Men aja, får plugga ikväll i pauserna på city akuten och prison break ;) haha!
Förresten så körde jag skoter i lördas, underbart säger jag bara fast det ä alldeles för lite snö än, tur de snöar för fullt nu :) Hoppas man kan köra lite mer te helgen! Morfar kollade på mig som om jag vore galen där jag körde runt på garage plan eftersom de va enda stället där snön var packad så man kunde köra utan att skidorna gick igenom all snö, men de va lugnt värt ä!
Igår var jag förresten och såg film med Swänn-y och Jonas, vi såg JIDDRA INTE MED ZOHAN och den var ändå rätt okej, gillar inte riktigt komedi filmer men den gick iaf och se.. Vi var även och käkade på åg innan, gott vare!

Sen efter skolan ska jag fara förbi hos marica för att kolla hur hon har julpynta lägenheten, värsta mysigt! Jag ska börja julpynta på onsdag då mamma kommer så hon kan hjälpa mig att bära upp sakerna eftersom dem står nere i förådet och det är så drygt att bära upp alla sakerna själv..  Så det är tur att mamma ska komma annars hade jag nog tvingat ner marica ;) haha!


Nä usch, man kanske ska ta och göra lite på frågorna om gallsten nu..


Over and out...!


22 november 2008

Åh va jag känner mig trött idag, trots att jag faktiskt kom sov riktigt bra inatt.. Tur man är ledig imorrn med så man kan sova ordentligt!

Igår när jag komme hem med bussen så for jag å pappa över på garaget för att fixa kåpan på skotern, hedde dit ett galler för hålet vi har gjort så varmluften kan komma ut :)
Dock tyckte papppa att de såg så tråkigt ut då gallret bara var silver färgat så han tog fram en burk med sprayfärg, så han lacka gallret metallicblått! Haha fast så dumt blev de inte :)
Startade även skotern vilket ja inte gjort på ett tag, men nu ha det fått cirkulera lite! Ska även på garaget idag eftersom ja ska sätta tillbaka kåpan på sin rätta plats och sen ska man väl köra en sväng? ;)


Färgade även håret på lena igår :) Blått vart de, riktigt fränt!
Fast de tog tid, klockan var 12 tro ja innan vi va klar :/ Men de gick de med!

Nä nu ska jag försöka plugga lite inför proven på tisdag å onsdag.. Suck..!


Over and out...!

21 november 2008

Idag är det FREDAG! Äntligen! Ihelgen ska jag faktiskt ta och sova ut ordentligt! Fast de brukar alltid sluta med att jag hittar någonting annat att göra!
Idag blir de 12 bussen hem till Åsele :) Känns riktigt bra vill jag lova! Ska även hjälpa lena att färga hennes hår blått eftersom förra gången blev de inte riktigt som vi tänkt.. haha! Men ikväll ska de nog gå bättre då vi har lite mer tid :)
Sen ska hon på bröllop imorrn och jag är faktiskt avundsjuk för jag har aldrig vare på ett bröllop :( Tråkigt tråkigt!

Usch nu har jag samhälls och vi skulle få tid att plugga inför provet som vi ska ha nästa vecka! Jag har inte ens börja plugga och jag lär inte börja den här lektionen heller :/ jag ligger inte riktigt bra till på pluggnings fronten.. Måste verkligen skärpa mig om jag ska hinna allt de ja ha och göra innan jul!  Usch säger jag bara!

Nä nu ska jag öppna samhälls boken iaf...


Over and out...!

20 november 2008

Idag är det torsdag och det är en lång dag på skolan, 16.10.. jippi! Var iaf hemma i åsele igår och jag hade bestämt mig för att jag skulle lägga mig tidigt eftersom jag skulle upp vid halv 7 för att jag skulle med bussen.. Tro ni att de gick bra? Nä, halv 2 gick jag å la mig.. suck!

Känner mig jävligt förbannad just nu på vilhelmina å vibo! Jag ha skickat en fråga till dom för att få reda på vars de som kommer och hälsar på mig ska ställa sina bilar då gästparkeringen alltid är full.. Fick tillbaka att ska jag ha besökare med bil eller egen bil så måste jag HYRA en parkeringsplats! Alltså ska jag då betala för lägenheten och sedan för parkeringsplats!! Vafan ä dom dum i hövve eller?! Snacka om att dra pengar ur folk alltså! Sen så jävla surt att behöva betala för en parkeringsplats så att de som kommer och besöker mig kan ställa sina bilar någonstans utan att få p-böter å jag har väl besök 1 gång i månaden om jag har tur.. Frågade då självklart om de gick att hyra en parkeringsplats bara då man har besökande, svaret blev då nej utan man skulle betala månadsvis!! Jävla piss vilhelmina!!!
Känner verkligen hur de kokar inom mig just nu!! ja säger bara en sak, DE Ä FAN SJUKT!!!!!

Nä usch nu ska jag ta och försöka göra nån nytta..
Fyfan för vilhelmina, de ä då fan inte värt å flytta hit, jävla skit håla!

Over and out...!

18 november 2008

Usch va ja känner mig less just nu, ha just komme in i lägenheten å det är egentligen jävligt tur att ja kom med bussen till vilhelmina.. hade packat å gjort allt klart, följde mamma och handla och glömde så klart bort klockan.. Kom på busstationen och bussen står och det är exakt 3 minuter tills den ska gå.. ska precis kliva på då jag kommer på att mina jävla lägenhets nycklar hänger i hallen hemma!!! PANIK!! Frågar buss chaffisen om han kan stanna vid strandvägen och plocka upp mig där så skulle jag springa hem och hämta nycklarna.. Snäll som buss chaffisen var så sa han att det gick bra att han stannade vid strandvägen så jag började springa hemåt och ringde mamma som fick lägga nycklarna i brevlådan.. Men som sagt, ja hann med bussen iaf! Tack vare buss chaffisen :)

Annars fick jag ta ledigt en timme från skolan idag för att åka 2 bussen åt åsele eftersom jag skulle på sjukstugan.. Seriöst, jag är fan glad att jag fortfarande har gratis sjukvård för annars hade det här fan blive dyrt! Är nog stam kund på sjukan snart men det är tur att denna jävla axel ska opereras så småning om! Annars hade jag nog blive galen!
Nä nu ska jag sätta mig framför tvn ett tag...


Over and out...!


17 november 2008

Nu är det måndag igen och det väntas en ny dryg vecka! Har hur mycket som hälst att göra på skolan men orkar inte ta tag i det i hövvetaget! jag bara styr det framför mig! Irreterande som bara den men jag kan ju inte göra annat än att skylla mig själv..
Ikväll tänker jag då fan inte plugga ( som om jag gör de nån annan kväll ) för det är ju tv kväll, först city akuten och sedan prision break! Fan va ja älska måndag kvällar alltså! Sedan ska jag åka hem imorrn kväll.. usch dessa jävla blodprover..!
Ska även åka hem på onsdag och sedan får det vara nog med att åka hem på veckorna för ett tag framöver.. Marica håller nog på att bli galen på mig! Sorry babe men jag kan inte rå för vissa gånger då jag måste åka hem! :/
Nu ska jag ha sjukvård i 2 timmar, drygt, jatack! Nadja är och kör med körskolan så jag hoppas det går bra för henne :) Hon slipper iaf en bit av den här dryga timmen ;) haha! Tänk att i januari börjar jag också köra på körskolan, okejdå nadja ha ju tage körkorte då redan men vafan, då vet jag att jag också snart har körkortet ;) ja längtar, fatta va skönt att kunna ta bilen till vilhelmina istället för att man ska åka buss.. Då kan man fara när man vill och fara hem när man vill, utan att behöva vänta.. Fuck va nice alltså!

Jag hoppas de går fort tills den 21 april för då är man ju iaf 18 å de är ju en början till körkortet :)

Nä nu ska jag gå och sätta mig vid bordet med penna och block redo!


Over and out...!

16 november 2008

Söndag, sönda å återigen söndag.. hatar söndagar..
Helgen har gått sjukt fort, har inte hunnit allt de jag velat göra!
Dock är helgen den bästa på länge för nu finns de SNÖ på marken :D Fan va bra! Nu känns livet på topp igen ;)
Jag hoppas den här veckan går fort.. har mycket att göra å jag har inte alls orken :S Men i veckan måste jag åka hem tisdag och onsdag, fan så drygt säger jag bara! Visst är det kul att åka hem men inte om man ska på sjukstugan.. Börjar bli less på att vara där men tydligen så är det många blodprover som måste tas.. Får hoppas jag slipper det sen ett bra tag!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv!


Over and out...!

14 november 2008

Nu sitter man i lägenheten igen, känns skönt att de faktiskt är helg nu! Känns som jag inte sovit någonting den här veckan! Så det blir nog att försöka sova ut ordentligt ihelgen! Har börjat inse vilket jävla hav av saker som jag kommer behöva göra klart nu innan jul.. massa prov bland annat! fyfan säger jag bara! hatar verkligen då det blir så här mycket saker som bara ligger och väntar på att man ska göra det klart men då de hela tiden kommer nya uppgifter så blir det lätt så att man börjar på dem åsså har man 4000 påbörjade uppgifter som ligger lite här och var.. skit jobbigt fast de verkar aldrig som man kommer lära sig att göra klart de andra heller innan man börja på något nytt...

Igår och idag har de snöa här i vilhelmina :D Hoppas bara de har kommit lite snö i Åsele också så det bli vinter nån gång! Så fort snöflingorna kommer från himlen så blir jag så himla sugen på att ta ut skotern, fan va ja längt!


Nä nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta att längta efter snö å vinter :)


Over and out...!

13 november 2008

Idag är det torsdag, lååång dag på skolan och jag känner mig tröttare än någonsin! Igår var jag i lycksele, härligt å få göra nått annat än att sitta på skolan fast man tänker ju på frånvaron på skolan :/ procenten börja nog höjas lite nu :/ inte kul fast det är lätt värt de! Var på dollar och köpte duschkräm och schampoo till lägenheten vilket alltid är bra att ha! Sedan så köpte jag även en ljusslinga som jag ska ha på min balkong här i Vilhelmina! :)
Imorrn är det fredag och jag ska för första gången inte åka med 12 bussen hem! Utan jag ska ner till lägenheten och vara där tills min skjuts hem kommer, skönt att slippa att åka buss!
Nä nu ska jag lägga mig i soffan och se en bäck film eller nä först ska jag ner till tvättstugan och slänga tvätten i torktumlaren :)


Over and out...!


11 november 2008

Idag är det tisdag och jag har just överlevt samhällslektionen som vi hade nu på morgonen! Hatar verkligen samhälls, fyfan!!
Känner mig jätte duktig som städade min lägenhet igår i reklampauserna på city akuten och prision break! Dessutom lagade jag mat så jag har gjort lite matlådor som kan vara bra å ha då man kommer hem från skolan och känner sig för lat för att ställa sig å laga mat! Fast det värsta är att man oftast inte känner sig sugen på de matlåder man har så man äter typ en matlåda som man inte riktigt känner för och så smackar de inte gott alls... :/
Idag ska jag åka hem te Åsele igen, ska ut å gå direkt då jag kommer hem och sen ska jag käka och sedan gå över på garaget för jag måste byta däck på mercan.. Den ska ju besiktas imorrn å då kan det ju vara bra att ha vinterdäck kanske? :P haha! Sedan ska jag till lycksele imorrn! Hoppas på att jag ska hinna springa in på mekonomen och köpa lite saker till mercan! Det är dyrt att vara bilägare men de är lätt värt de :)
Ska även kolla till skotern en sväng, så den inte behöver stå alldeles ensam ;) haha! Längtar tills snön kommer nu så man får börja göra av med lite bränsle :P
Sedan på onsdag kväll blire att åka tillbaka till vilhelmina igen! Då vet man att man bara har 2 dagar kvar tills det blir helg ;D
Nä nu ska jag snart gå och äta!


Over and out...!

10 november 2008

Igår var det farsdag, hade köpt en mugg och en liten väska med typ en ficklampa och ett multiverktyg.. Pappa vart då glad å det är ju hövvesaken! :)
Idag är det måndag och vi ska på vojmå debatt halv ett idag, jippi... Jag lovar att jag kommer somna eller nånting, tror inte det kommer vara intressant för 5 öre..! men man får väl springa ner på tallen och köpa nån frukt eller nått så jag kan hålla mig vaken! Haha!
Känner mig så jävla trött idag, bestämde mig för att lägga mig tidigt men det gick åt skogen.. For på garaget för att jag skulle hjälpa till att flytta en reservdels bil som stod i vägen då pappa och Mats ska flytta på massa saker.. Vart ett jävla tjorv då bilen inte starta och den stod alldeles för dåligt till för att man skulle kunna ta en annan bil och ta startkablar så vi fick rulla bilen en bit bakåt så jag kunde komma dit med Mercan :) Merca kan man verkligen lita på, startar alltid ;) haha! Men tillslut fick vi igång bil jäveln efter många om och men!  Så jag komme hem vid 1 på kvällen och somna väl inte förän vid 3 :/ illa!
Mercan ska besiktas på onsdag så jag ska hem på tisdag kväll och lägga om te vinterdäcken :) Nog för att jag är lite sen men.. ;P
Sen så ska jag till lycksele på onsdag, hoppas jag hinner springa in på dollarstore för jag skulle behöva lite mer skrivblock, fattar inte riktigt vars alla mina block tar vägen?!
Ikväll äre City akuten & Prision break! :D



Over and out...!


8 november 2008

Idag har jag jobbat, känner mig duktig! Kändes riktigt bra att få komma tillbaka till alla härligt människor :) Längtar hur mycket som hälst till praktiken så jag slipper skolan, lär mig ändå mer av att vara på praktik..! Men jaja, hade jag använt hjärnan då jag gick ut 9:an så hade de nog ett annorlunda ut nu.. Åh :(
Har varit till vilhelmina en snabbis ikväll faktiskt.. hämtade pappas farsdags present och sen handlade jag i åsele å tog med mig till lägenhetn då jag lix skulle dit, är så lättsamt då man har allt man behöver utan att man behöver bära något ;P

Nä nu vill jag att snön ska börja falla, den turen kan ja väl åtminstone få ha?!



7 november 2008

Usch nu börjar jag bli orolig för hur min skoter säsong ska bli :/ Fick brev från Umeå idag, 10/12 ska jag dit :S
Helvete ja ha vänta så jävla länge nu men vafan ska de bli av på vintern för?! Så störande!!
Hoppas de blir en fördröjning till efter jag varit där den 10:e för jag antar att vi ska gå igenom hur det ska gå till på operationen den gången.. Jag tycker de kan vänta  ett bra tag till, mitt i sommarn hade varit mycket mycket bättre!!
Nu är min helg förstörd, kommer gå och gruva mig för de där :(

Min otur? Ja garanterat!

FAAAN!!!

6 november 2008

Idag är det torsdag och vi har låång dag idag :/ jobbigt! Klev upp klockan 7 imorse för att gå upp på sjukan för att ta venproverna de ringde om i veckan.. Kändes drygt å det var hur mycket folk som hälst som satt i väntrummet och naturligtvis så skulle alla ta venprover.. Å jag kan säga så här att den person som jobbade idag är inte känd för att ha brottom utan hon kan nog ta en kaffe mellan varje en som tage venprover..! Jävligt jobbigt kan jag säga! Men jaja jag var iaf klar tills halv 9 å det var ju tur eftersom jag skulle åka med pappa till vilhelmina eftersom han skulle te tandläkarn sen skulle han byta med olof här i vilhelmina klockan 2 så han fick ta min nyckel te lägenheten och sova en stund där, hoppas bara han inte dör av hur det ser ut där.. dock tycker inte jag att det är det värsta men föräldrar brukar ju vara lite överdrivna ibland ;p Det bästa med att han är i vilhelmina just idag är för att då ska jag ner i lägenheten och äta lunch med han så jag slipper den där jävla äckliga blodpuddingen som är på skolan idag...! Hatar blodpudding, fyfan!
Har suttit med utvecklingsstörnings uppsatsen nu och jag tror faktiskt att jag är så gott som klar. Ska bara planera inför redovisningen och tänka om jag har några egna tankar om den utvecklingsstörnigen som jag har valt att skriva om.. Men det ska nog gå bra!  
vi hade oxå en mas ( medicinsk ansvarig sjuksköterska ) som var här och föreläste.. jag kan säga att jag var glad att jag kom senare för hon pratade om samma saker som dom gjorde då jag tog medicin delegeringen.. Men det vart ju en repris iaf fast jag komme ihåg det mesta.. Kollar ju ibland i häftet jag fick av sköterskan på åseborg :) mycket bra häfte faktiskt! Står lite om olika mediciner och sånt som kan vara bra och veta!

Nä nu ska jag försöka göra lite nytta..


Over and out...!

5 november 2008

Idag är det onsdag, känns riktigt bra att man överlevt halva veckan nu.. Usch säger jag bara, längtar redan till nästa lov :P
Det bästa med onsdagar är att det är SOVMORGON och att man slutar tidigt, har bara 2 lektioner på onsdagar :) Riktigt nice! Nu väntar bara den låååååånga torsdan och sen blir det en kort fredag innan det blir helg igen, tackålov! Har vare hos mormor och morfar för att beställa plastfickor å de fanns ju i 4 färger å så klart ville jag ha en i varje färg.. Så de beställde jag ju, morfar stod bredvid och skrattade åt mig men sa ingenting tills jag hade beställt...
Jag hade tydligen fatta de där fel...
man beställde inte styck vis  som jag fatta, utan 100 st plastfickor i varje paket!! Så jag har alltså beställt 400 plastfickor.. Hum? jaja, då ha ja lugnt så de räcker... mormor å morfar kan nog få några om de vill :p HAHA! Morfar hade väldigt roligt åt de där kan jag säga..! Ett USB minne beställde jag oxå, mitt gick ju sönder :S Har verkligen haft otur nu på sistone alltså... Fick ta hem datorn idag oxå, måste lämnas in eftersom den inte längre startar! Jävla skit! Så jag fick fara till morfar och låna hans medan min är på lagning, tur morfar ä snäll!

Imorrn äre sjukan som gäller med venprovtagning..
Sen blire att åka bil med pappa till vilhelmina så jag slipper tack å lov att åka buss å missa typ halva dan..

Nä nu ska jag sätta mig framför tv:n med en kopp te :)



Over and out...!

4 november 2008

Idag är det tisdag och jag har överlevt den värsta lektion man faktiskt kan ha på morgonen.. SAMHÄLLS!!
Jag hatar verkligen samhälls, är så jävla tråkigt så de finns inte alltså! Usch fy å blä!

Ikväll blir det middag med Marica :) undra va jag ska få äta för gott? Spännande säger jag bara ;) Sen skulle hon bjuda på äppelpaj, SMASKENS!!! Tror jag måste ta receptet så jag också kan göra en sån god paj ;p
Igår vart det en lång kväll, skulle läsa häftet som vi fick av vår svenska lärare meeen de gick åt skogen! Fastnade framför tv:n och sen somnade jag i soffan :/ så jag vaknade precis till cityakuten så det var ju bra :) Sen vart det prision break å de kunde man ju absolut inte missa :) Älskar verkligen den serien! Skulle kunna se allt från början igen bara för att är en hel vecka innan man får se nästa avsnitt..

Var lite läskigt igår då jag skulle gå hem eftersom den är någon som slagit sönder fönsterna på trappuppgångarna :S
Men jaja, såg att dom började på att byta fönster imorse så då ser det väl lite trevligare ut hoppas jag!

Nä nu ska jag snacka lite med Nadja å Kajsa :)
Marica är lite osocial eftersom hon pratar i telefon ;)
haha

Over and out...!

3 november 2008

nu sitter man på skolan och drygar igen..
Har haft hål sen 11.20 så jag är jävligt less kan jag säga! vill bara att klockan ska bli 4 så man får gå hem! Men först ska jag ner på tallen och handla, ska även följa marica på apoteket så hon kan köpa försvarets hudsalva :P haha! Funderar själv på att köpa strepsils eftersom jag börjat få lite små ont i halsen.. :/ Kanske går det över om jag har riktigt tur! Fast jag med min otur lär väl aldrig ha den turen..
Har försökt tänka på vad jag kan äta för midda ikväll fast jag har inte kommit på något.. Skit jobbigt då man inte har en aning om va fan man ska äta, speciellt eftersom jag ska handla idag efter skolan så då hade det ju vare bra å veta om man skulle handla något mer än frukost för i veckan..! men aja, det är väl inte värre än så att man får gå å handla fler gånger i veckan..  Nog för att det alltid känns onödigt men äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man.. ;p

Skickade föresten in mitt licens papper igår :) Kändes så härligt då jag fick lägga ner brevet i brevlådan och veta att nu var det en sak mindre på min göra lista! Nu är det transpondern som jag ska försöka fixa fram så fort som möjligt och sen är det bara att invänta snön så man kan börja träna! Shiit va ja längtar! Pappa och jag har satt å planerade lite inför vintern för nån dag sen, man blir bara mer och mer pepp ju mer man tänker på det :)
Dock så tror jag inte att de kommer gå så bra för mig första året men de är ju ändå som ett träningsår då man mest bara kollar hur det känns osv..
Men alla är ju nybörjare nån gång :)

Ikväll kommer det bli en kväll med fullt schema!
Måste laga mat och hinna diska innan jag måste läsa det där jävla häftet som vi fick av vår svenska lärare.. Skulle ta med de häftet hem över lovet så jag skulle kunna läsa klart de under lovet så jag kunde fokusera på allt annat göra jag har men icket.. Jag glömde häftet så jag slapp läsa det över lovet.. Så det blir att lusläsa det ikväll eftersom vi ska ha läst ut de där häftet imorrn :s
Snacka om att jag alltid är ute i sista minuten med allt! Jag fattar inte att jag aldrig lär mig?!
gör alltid så här då de gäller skolarbeterna, helt otroligt!
Nä nu tror jag att jag ska ta och göra lite på magsårs uppgifterna..


Over and out....!

2 november 2008

Usch vilket tungt avslut på de här lovet.. :( Av mina 3 älskade katter är det nu bara 2 som är vid liv, min Mille drunknade igår så när vi väl hitta han var han redan borta :( ja satt bara å höll han i min famn, ja kunde inte fatta de! Han såg ändå ro fylld ut å tur va väl de.. Såg inte ut som att han hade fått lida någonting utan de vart nog bara ner i vattnet och sen va de över.. Så nu är han begravd på lingonbacken i Sveja :( Usch va ja sakna han! Så det var otroligt tungt igår kväll å sen vart de ju inte lättare då man for ifrån sveja å lämna honom där, kändes så hemskt! Lika så då man kommer hem och var tvungen att ta bort hans matskålar.. Fyfan säger jag bara! Önska att de aldrig ha hänt, vill han ska komma tillbaka! Älskar ju min bäbis katt! Men han har det nog bra där han är nu också!


Annars har jag bara vare hemma på lovet, skönt att sova ut! Nu ska jag till Hidegren så han skriver på licensen och sedan ska jag skicka iväg den..
Sen ska jag packa upp sakerna jag hade med mig till stugan och starta en tvättmaskin
Ska även ner till mormor å morfar å äta middag!

Nä nu ska jag gå å packa upp sakerna från stugan..,


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu