4 oktober 2008

Idag åkte jag till lycksele med mor och far för att shoppa lite grejor.. Vart en STOR res väska på hjul från team sportia, så där for det mycket pengar.. Men jag är så less att jag inte klara av att bära ryggsäck eller en full trunk utan att mina axlar ska börja jävlas! Så nu är det slut på det eftersom min väska nu rullar på hjul..! Dock är den så stor att jag tror man skulle kunna ha 2 veckors packning i den men de gör inte så mycket tycker jag, de kan ju vara bra å ha!

Handlade även några delar till mina nya kåpor på mekonomen :P Sedan fick jag lix förbannat problem me kåporna, fick inte lös mätarna från orginalhuven så jag tror ja höll på bli galen! Hade tänkt att ge upp men då ringde jag Jonas som tog med sig Svänn-y för att hjälpa mig, vilket jag är väldigt tacksam för :) Så tillslut efter många om och men fick vi dit mätarna på den nya huven :) Men som sagt, de va ett jävla göra innan vi fick dit allt på rätt plats! Så imorrn ska jag upp tidigt för att inhandla bultar och muttrar så jag kan montera kåporna, ska bli riktigt skönt att få dem på plats! Måste även beställa ny nummerplåt eftersom jag inte tänker tänka tanken på att flytta över rutan från orginal huven, så roligt ska jag inte ha de! Utan jag kör helt enkelt utan ruta vilket jag inte tror kommer bli några problem! Sedan ska ju startnummret sättas på sin plats också :)

Igår snöade de i åsele oxå :D seriöst hur härligt kändes inte de?!
Emma K har också berättat att de kanske kommer att bli ett läger iår igen, hoppas verkligen på de! Skulle vara så himla roligt :) Känner mig riktigt taggad inför vintern nu!

Nä nu ska jag gå å lägga mig!

Over and out..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu