26 maj 2009

ja idag är det tisdag och jag har just avslutat samhälls lektionen..
Har håltimme nu och sedan ska jag ha sjukvård men jag är ju klar med allt som ska göras så jag är alltså göralös, vilket innebär att jag ska sitta på skolan och glo in i väggen tills klockan blir 16.10 för att man ska kunna åka hem..
Aldrig säger jag bara!
Nadja och jag ska bege oss hemåt så fort vi bara får chansen.. Varför ska man sitta på skolan då man är färdig med de uppgifter som ska göras i kursen? De måste ju vara bättre att man får fara hem och göra lite roligare saker än att sitta här..
Men den här skolan verkar ju aldrig ha alla skruvar på rätt plats..!
Annars så komme jag hem från London i går morse vid typ klockan 03.00.. skit kul då väckarklockan ringde för att man skulle stiga upp 07.. usch vilken dag de var alltså, har aldrig vare så slö i hela mitt liv tror jag..
Men London resar var rolig, var på The London Dungeon som var väldigt intressant och roligt, man fick gå igenom en byggnad där olika skådespelare var utklädda och berättade om "deras" historia.. Som en kille var utklädd till Jack Ripper och berättade om honom osv.. Sedan fick man se massa tortyr saker som de använde förr i tiden och massa andra saker..
Man fick också åka The Ride To Hell som var en båttur som också gick genom byggnaden.. Riktigt fränt att de fick plats med så mycket under ett och samma tak!
Helt klart en sak som jag lätt skulle göra om! Shoppade lite också, vykort åt en massa och en ryggsäck åt mig själv.. Vill helt klart göra om en sån här resa snart, va verkligen skit roligt att se lite andra saker än Vilhelmina och Åsele fast jag tittar nog häldre runt i Åsele än i Vilhelmina..

Nä nu ska jag ta och fortsätta att kika runt på nätet!


Over and out...!


19 maj 2009

idag är det tisdag och jag har haft prov i samhälls idag..
Jag hoppas de gick bra iaf, men jag fattar inte att jag aldrig lär mig att börja plugga tidigare än vad jag gör..
Men men jag tror nog att jag klara det iaf..
Jag åkte hem med Nadja idag också, riktigt roligt varje gång :)
Sedan har jag faktiskt plugga ikväll också, tro de eller ej..
Den här veckan har verkligen gått fort fast det är ju bra! Åker ju till London på torsdag :) Ska verkligen bli kul att få fara och kolla hur de ha de!
Nä, eftersom jag varit så duktig och pluggat ikväll så ska jag ta och lägga mig i soffan och se film tror jag :)
Ska verkligen bli skönt att kunna slappna av med en riktigt bra film ;)
Nu vet nog alla vilken film jag ska se! Haha
Twilight så klart :)

Nä nu ska ja s

18 maj 2009

Vilken helg det har varit!
Hade överraskningsfest för Sven-Y i fredas eftersom han ska ha sitt party på lörda och då är jag i London..
Så vi fick fira hans 20 års dag i fredas och de gick ju bra det med!
Vi fick dra ihop en liten historia för att få han att stanna hemma på freda kväll och med hjälp av Martina så lyckades vi ställa oss på hans balkong och invänta på att han skulle komma hem!
När han väl komme hem rusa vi in och gratta han och sedan bar det av å spela kubb på breviken..
Va verkligen en trevlig kväll :)
Sedan på lördan for vi till Sveja och badade badtunna hos Martina, jag passade på att bada i sjön också men jag kan lova att det var jävligt kallt! Men 2 ggr lyckades jag iaf doppa mig!
Sedan vart de gitarrhero och gösses va roligt de va, utklassad vart man ju men ;P
Martinas lillebror va då jävligt duktig på de för när vi andra spela på easy så spela han på expert!


Nä nu  måste jag gå för nu börjar min lektion!


Over and out....!

15 maj 2009

ÄNTLIGEN är det helg :D
Åkte bil med Nadja till vilhelmina idag, gick skit bra!
Fast Emilia va jävligt orolig ;P

Fick sluta tidigare från utvecklingsstörningen också vilket man alltid är tacksam för! Så vi drog iväg mot Åsele direkt..!
Det är ju skönt att komma till Åsele vid 3 istället för 4..
Så nu ska jag skriva ut lite papper på datorn och sedan ska jag fara ut en sväng!


Over and out...!

14 maj 2009

ja nu sitter jag här vid datorn igen, har tagit en paus från mitt städande ett tag..
Har slängt hur mycket som helst känns de som, har kastat 3 kassar med rat och de tagiska av allt syns det knappt!!
Hur tusan kan man samla på sig så här mycket skit?
Men nu ska jag ta och dammsuga och torka golven sen äre nog inte så mycket mer jag kan göra innan flyttlasset kommer hem på lörda..
Känns ganska drygt att börja om igen med städningen då på lördag igen men jag antar att de är sånt jag får ta..

Annars så har de här varit en bra dag ( om man glömmer bort städningen ) eftersom jag faktiskt ha tillbringat hela min dag hemma :)
Vi hade ingen lärare på hela dan idag och då kändes de helt värdelöst att åka till Vilhelmina, så de vart "giltig skolk" tycker jag!
Jag sitter också å väntar på att morfar ska komma hit, han ska nämligtvis byta bil med mig.. Han ska ta baby pickupen och jag ska få ta den STORA pickupen.. Känns lite läskigt att köra den fakiskt eftersom den är ganksa så stor om man jämför med baby pickupen.. + att man behöver lite mer plats då man ska parkera med den stora pickupen, vilket inte alltid är så lätt.. Speciellt inte på min gård..

Nä nu ska jag göra ett ryck till innan jag ska fara ut en sväng!


Over and out....!

13 maj 2009

Idag är det onsdag och jag har faktiskt vare duktig idag ( tro de eller ej )
Har gjort klart svenskan, skickat in uppgifter till Ingrid och varit på Radio & Tv och köpt en kabel till datorn så jag har nu kunnat koppla in mitt hemmabiosystem igen :D
Mmm I just love it!
Så nu dunkas de musik i huset igen, det har ju vare lite tyst ett tag eftersom jag har flyttat om lite på mina rum och den kabeln jag först köpte vart för kort :O
Men nu är de äntligen som sagt löst :)
Imorrn väntas de STOR städning av mitt "tv rum" eftersom jag kommer att flytta helt från lägenheten i vilhelmina på lördag.. Kommer kännas tråkigt men med tanke på de pengar jag sparar så kommer jag nog inte ångra mig :)
Så på lörda ska jag in med min vita skinn hörnsoffa, tv bänk osv..
Tv rummet kommer bli kanon då jag har fått allt på plats :)

Nä nu ska ja ta och kila iväg en sväng!


Over and out....!


12 maj 2009

idag är det tisdag och jag har haft nationellt prov i matte B idag..Usch säger jag bara!
Tror verkligen inte att de gick nå bra för när jag fick provet framför mig så bara POFF åsså fick jag "blackout"..
Men aja, de återstår och se hur dåligt de gick när jag får tillbaka det..

Iallafall så slutade jag vid halv tolv så Nadja och jag tog pickupen och började fara åt Åsele så vi var hemma vid halv ett :)
Riktigt skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull!
Ska jobba ikväll också, känns att de va länge sedan jag jobbade nu, förut jobbade ja ju nästan varannan helg..
Vilket jag saknar grymt! Men samtidigt så äre ju nu folk börjar vilja vara lediga så jag hoppas på att få många samtal nu framöver ;)
Så om 1 timme så går jag på kvälls tur.. Är alltid bra med lite extra pengar!


Nä nu ska jag ta och leta fram mina arbetskläder!


Over and out....!

11 maj 2009

idag är det månda och tro mig det va verkligen värt att gruva sig för denna dag igår..
hatar verkligen måndagar eftersom de går verkligen aldrig som jag hoppats på.. Det började ganska hyfsat ändå med mycket skratt och nya planer men sedan efter lunch fick jag världens migrän..
For på apoteket och köpte migrän tabletter för att jag tänkte att det kanske skulle hinna dämpa migränen så jag kunde fara tillbaka på skolan..
Skjutsade iaf Marica ner på kyrkstan och vart där ett tag där migränen bara vart värre så jag tog beslutet för att fara hem till lägenheten och lägga mig där och vila..
Komme hem och la mig på sängen och vart liggandes tills klockan 18 ungefär,  sedan tog jag mig faktiskt upp ur sängen för att käka lite..
Har suttit och räknat lite matte och det har verkligen inte gått bra..
Hoppas verkligen de beror på att jag är nervös inför nationella imorrn för gå de lika dåligt imorrn som de gick ikväll så kommer jag verkligen garva när jag får tillbaka provet..
Så här dåligt har de aldrig gått för mig och matten..
Men aja, jag är bombsäker på att de beror på nervositet..

Nä nu ska jag ta och se om bbs:en kan fungera..


Over and out....!

10 maj 2009

Idag är det sönda igen, jag fattar inte vars helgerna tar vägen!? Eftersom de är sönda innebär det att det är Månda imorrn, suck säger jag bara!
Skolan knäcker mig snart känns de som.. Har ingen ork kvar till att sitta och skriva en massa uppgifter, jag vill börja jobba och tjäna pengar.. Göra nått vettigt helt enkelt!
Men de är lix förbannat flera veckor kvar tills vi får ta sommarlov..

Igår for jag och Jonas till långvattnet för att hälsa på min faster, min kusin och hans tjej, britt-inger och kenneth.. Vi spelade kubb och vi tjejer vann ju så klart.. lite tråkigt att killarna alltid ska förlora men ;p
Sedan så vart jag uppbokad chaffis åt Jonas, Sven - Y och Pontus..
De hoppade av på Pizzan och sedan drog de vidare på raggarklubben så jag å Pontus drog raggen på byn tills de komme ut igen..
Då hade även Jocke anslutit sig till "gänget" och de kände sig lite hungriga så de va bara å styra iväg till Vilhelmina för att de skulle få köpa sig något att äta.. Gick ju bra för jag hade ju iaf inget annat för mig vid 02 så..
I början på resan till Vilhelmina var alla på topp och sjöng med i musiken men ju längre vi kom mot Vilhelmina så vart de bara tystare å tystare.. Jonas som satt i mitten tystnade musiken å utbröt: Helvete nu är jag ju ensam som är vaken!!!
Skrattade för mig själv men sa inte så mycket mer..
Vi komme fram till Vilhelmina och stormade statoil, eller jag, jonas och Jocke iaf, Sven - Y fick vi inge liv i för han sov så jävla hårt så jag fattar inte..  Så han fick sova..!
När vi väl kom iväg hemåt så började de att jonas och Jocke satt å prata med mig men vi hann inte långt utanför Vilhelmina så sov även dem..
Så när vi komme tillbaka till Åsele så lämna ja först av Jocke hemma hos han och sedan for jag ner på gettot för att släppa av Sven- Y¨och sist Jonas.. Sen for ja hem för att äntligen få lägga mig i sängen och sova!
Vaknade imorse av att telen ringde,  jonas skulle ha bilen så de va bara å kliva upp å fara å lämna igen bilen :P

Så ha min helg sett ut, idag sitter jag ju somsagt bara i ångest att det är månda imorrn vilket har förstört hela min dag!
Nä nu ska jag ta och kika vidare lite på nätet...


Over and out....!

9 maj 2009

Var och såg film med Nadja och Emilia igår, Twilight filmen!
Älskar verkligen den filmen! Längtar verkligen tills 2:an och 3:an kommer ut :)
Vi fick låna Nadjas Johans lägenhet och vi dukade upp med chips, dip och godis i massor!
Men vi hade riktigt trevligt så de måste vi göra om!

Sitter och funderar på att räkna lite matte men det känns besvärligt eftersom jag säkert inte lär komma så mycket längre i boken... Skulle verkligen behöva fråga Lisa om ett å annat om den här jävla matteboken.. :S
Men snart så äre slut på matte B kursen, tack å lov!
Snart äre sommarlov också, vilket jag inte har något emot! Ska ringa Stig i veckan och se om han gjort klart mitt schema eller om de kommer sluta som förra året att jag fick schemat veckan innan jag skulle börja jobba..
Sedan så ska ja ju hinna få in praktiken också.. spännande säger jag bara.. Kommer verkligen få jobba häcken ur mig för att få de här att fungera!
Men men de ska väl gå på nått vis hoppas jag!

Nä nu ska jag ta och kila iväg en sväng!


Over and out...!


8 maj 2009

hann aldrig skriva igår fast än jag hade tänkt det.. vet inte riktigt vars tiden tog vägen igår..  =/  Men aja så kan det gå..
Sitter på skolan nu och kollar på medan Jessica och Emilia jobbar med samhälls.. satan va skönt det känns att jag har gjort klart häftet redan.. så nu är det bara att plugga in skiten för att sedan ha prov v. 21..

Har matte nu klockan tio och jag har faktiskt panik eftersom vi har nationella åt veckan.. Helvete va de känns som man har för lite koll inför det.. Så de kommer att bli mycket plugg med matte i helgen, hoppas jag iaf.. jag vet ju att jag sagt så typ 1000 gånger förut men det har ändå inte blivit av..
Usch jag måste verkligen bli duktigare på att plugga ordentligt.. Hatar att jag bara kan sätta mig ner kvällen innan och läsa in det för att oftast klara proven.. är inte direkt smart men jag lär mig aldrig heller..
Hur ska de gå om jag ska plugga och får en bok på typ 1000 sidor som jag ska ha tenta på... hum?!
Vore ju spännande då om jag började kvällen innan..
Nä nu ska jag ta och fortsätta att drömma mig bort på blocket xD


Over and out...!


5 maj 2009

13.24

idag är det tisdag och jag sitter på skolan och försöker se smart ut, tror inte direkt jag lyckas särskilt bra men..
De som ska göras på sjukvården idag har jag faktiskt gjort, vilket är ganska konstigt för jag brukar alltid vara den som är sist på att lämna in saker och ting.. Men den här gången har jag gjort uppgiften färdig och eftersom jag inte vet va vi ska göra nästa gång så får jag en lite slappar lektion just nu tills klockan 3.. skit kul!
Hatar verkligen att de har tagit bort studieplanerna för hade vi haft dem så hade jag kunnat fortsätta jobba och legat steget före men icket..
Det är bara att sitta här och göra ingenting tills jag får en ny uppgift att jobba på..

Vid 3 ska jag och Marica fara ner på PK's och kolla runt lite.. Det känns ju mycket roligare att fara dit nu när man har bilen eftersom det blir inte lika drygt och gå om man handlar något.. Minns då jag och Marica hade storhandlat på PK's och vi fick släpa hem allt som vi köpt i kassar.. fyfan va tungt de var!
Men aja, det kanske var bra att vi fick aktivera våra muskler lite..
Nä nu ska jag ta och surra lite med Emilia å Jessica!


kl 20.05


Ja de är inte direkt vanligt att jag skriver på bloggen 2 ggr samma dag men någon gång ska väl vara den första?
Sitter i lägenheten och har faktiskt rätt så tråkigt! Det regnar som bara den ute vilket gör mig jävligt sur eftersom jag hade tänkt vara nyttig och gå ut å gå en sväng!
Får spara det till imorrn antar jag.. Har verkligen svin tråkigt här i lägenheten och sedan är det så tomt här nu eftersom vi har tagit ut nästan alla mina saker.. Mest troligt äre de som gör att jag inte riktigt "trivs" just nu här..
Men aja, det får jag väl tåla antar jag tills på freda eftermidda då ja åker till Åsele igen..
Marica den tråkmånsen har åkt till Dorotea, dam jag som hade tänkt höra om vi skulle hitta på något ikväll!
Men som sagt, imorrn lär hon ju va hemma iaf :)
Nä nu ska jag ta och lägga mig på soffan och fortsätta läsa boken :)


Over and out....!



4 maj 2009

Idag är det månad och jag tillbringade den i Umeå..
Var på Nus vid 1 och träffade då sjukgymnasten för en ny koll om hur de går med axeln efter operationen, gick väl rätt okej och sedan bar de av åt Åsele igen.. Känner mig så himla trött trots att jag sovit hela vägen hem och faktiskt inte klivit upp förän mittidan hela helgen.. fattar inte riktigt hur jag kan vara så trött..
Kanske är de för att skolan har börjat igen, bara tanken på den får en ju att bli dö trött i skallen!
I veckan ska jag faktiskt ta och tillbringa lite tid i lägenheten så jag hinner plocka ner lite mer saker i kartonger och så tills vi ska tillbaka och ta näsa flyttlass..
Är ju inte länge kvar tills jag flyttar ut nu.. Känns faktiskt både bra och dåligt, tycker ju verkligen om lägenheten som bara den men jag får se de så här att jag kommer spara en massa pengar nu när jag flyttar hem!
Sedan så kan jag ju alltid hoppas på att jag får hyra in mig hos marica nån gång ;)

Nä nu ska jag ta och fara ut på byn en sväng!


Over and out...!


3 maj 2009

ja nu är vi inne i maj! Tro de eller ej!
Helgen har iaf varit välbehövd trots att jag inte alls tillbringade mycket tid i vilhelmina alls under veckan..
Gick skola månda - onsda + att jag for till Åsele varje dag, inte direkt något vanligt eftersom jag har lägenheten kvar..
Men de gick det med!
Annars så vart jag chaffis på torsdan åt Jonas å Sven-Y! Men att vara med dessa 2 pojkar för att man verkligen inte får en tråkig stund! De förgyller verkligen tillvaron till max :) Absolut 2 vänner jag absolut inte vill tappa!
De bar iväg åt Svedjan där vi plockade upp Sven-y eftersom han var hemma hos Martina :)
Sedan skulle Sven-Y tydligen lära mig att backa efter bakspeglarna efter grusvägen, vilket jag inte alls tyckte lät speciellt lockande ;P Så de sluta med att jag backa in på martinas gård och snodde där.. Vilket säkert var säkrast! haha!
Sedan bar de iväg tillbaka till Åsele där vi plockade upp Jocke och drog sedan raggen runt byn..
Vid 12 for vi tillbaka till Svedjan igen och stannade där tills.. ja va nu klockan kunde ha vare..
Drog raggen på byn ett tag och sedan for jag hem igen..

Annars har faktiskt helgen varit rätt lugn, var till långvattnet igår en sväng för att hälsa på faster, där vi spelade kubb och surrade ett bra tag innan jag drog iväg tillbaka till åsele igen..
Idag har jag sovit HELA dan! Vaknade vid halv 1 men det är egentligen inte förän nu jag tagit mig ur sängen..
De senaste helgerna som chaffis och sena kvällar har absolut tagit sin rätt ;P men den här dan behövdes verkligen! Nu funderar jag faktiskt på att krypa tillbaka i sängen igen för att fortsätta läsa böckerna ur twilight serien  :) Ovanligt va? ;)
Imorrn bär de av till Umeå för en check med de på NUS om hur de går för min axel, själv har jag faktiskt lite frågor som jag tänker passa på att ställa och hoppas att jag får svar på och sedan ska jag ner på stan en sväng för att handla lite på gubbdagis ( clas ohlsson ) åt pappa innan jag ska hem igen..

Nä nu ska jag ta och krypa ner i sägen och fortsätta läsa :)


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu