29 december 2008

ja nu äre inte länge kvar av 2008... härligt med nytt år å nya utmaningar ;p haha!
Idag har jag faktiskt vare LEDIG! helvete va härligt det var, ha bara funnits precis hela dan, sov till klockan var halv 11 tror jag för swänny ringde å väckte mig eftersom han skulle fara ut å köra skoter idag den fuskisen.. Min pärla hänger i skoterlyften och väntar på att jag ska fixa iordning dämparn och lite annat små fix, ska ta mig för att göra de nu men ja får inte lös dämparn själv så ja måste vänta tills nån kan hjälpa mig :/
Men någon bör man ju kunna hitta åt ;P
Annars så har jag blivit grönmarkerad nu på mnd.nu inför arctic cat cup :) spännande! Ha börja tagga riktigt ordentligt! :) Pappa och jag har lånat Enerstedts släpvagn så vi håller på att byta däck på den just nu, har även skrivit in att ja nu kör för Team Enerstedts åkeri AB :) Roligt!

Pappa och jag åker till stockholm på torsda kväll. Så det blir att packa på onsda kväll för vi åker direkt efter jag sluta jobba på torsda till övik för att ta buss därifrån till stockholm, känns rätt drygt ändå fast det är tur att man får sova på bussen annars vettifan hur man skulle överleva! När vi ändå är i stockholm  hoppas ja vi far förbi robban på samma gång :) skulle vara kul å se hur dom bor innan jag ska bo med dem i 5 veckor ;P haha! Ska bli spännande å se hur jag ska klara mig i stockholm i 5 veckor.. lovar ja villar bort mig :P haha!

Nä nu ska jag ta och pallra mig iväg te soffan och kik på en film :)


Over and out...!

26 december 2008

Usch va ja känner mig trött, fattar inte riktigt varför jag är vaken nu men?
Skulle ha vare ledig igår men de slutade med att jag fick jobba kväll, rätt drygt ändå att sitta på avdelningen tills 9 ensam.. Finns ju inte riktigt så mycket att göra :/
men de gick de med!
Annars har jag inte gjort så mycket annat än att jobba känns de som förutom i måndas då ja va på banan med swänny, skotern jävlades värre än satan! Man körde runt och helt plötsligt bara dog skotern :S men om man startade den direkt efteråt så gick det en bit och sedan dog den igen.. Vart jävligt förbannad vill jag lova! Vi kollade nödstoppen å flyttade på den å allt va vi nu kunde tänka oss men skotern levde sitt eget liv ändå.. Om inte de räckte så hade jag även oturen att landa lite galet så axeln for ur led :/ så swänny fick hjälpa mig att trycka den tillbaka och sedan fick pappa komma med en värktablett! Snacka om otursdag?
Väl hemma i garage upptäckte jag att kablar var sönder och glappa, så de var väl de som gjorde att skotern dog hela jävla tin.. störande! så nu har man tejpa och fixa så nu hoppas jag de funka igen!

Annars så har julen varit bra, fick en ny digital kamera eftersom min gamla gått sönder! De behövs vill jag lova :)
Sedan fick jag pengar så jag å syrran har köpt ett nitendo wii spel, haha
Spännande å se om de är roligt då dem kommer hem från Umeå :)

Nä nu ska jag ta å sova en stund till...!


Over and out...!

22 december 2008

idag var jag till lycksele och köpte min sista julklapp! skönt kan jag lova! Trodde fan aldrig jag skulle hitta något åt josefine alltså.. varför ska syskon vara så svåra att hitta till?
Sen när jag komme hem så ringde jag åt camilla, fick ett begär av att prata med henne alltså, kändes som vi skulle ha en del å prata om..! fast vi brukar aldrig ha nå problem å prata så har vi ingenting att prata om så kommer vi på något att prata om :P
Saknar minnena vi har tillsammans, som den gången vi skulle sova över i camillas lekstuga och vi skulle ta med oss mimmi ( hennes hund ) jag somnade jävligt bra och vaknar sedan helt plötsligt av att dörren flyger upp, trött som fan slår jag upp mina ögon och ser camilla hoppa över staketet med mimmi under ena handen och täcket under det andra och skriker: Mygg jävel!!! Så vi gick inte för å sova, efter att ja tage mitt täcke å kudde och släpat mig uppför camillas trapp så va ja så jävla trött att ja faktiskt sov på golvet? eller som den gången då vi

bestämde oss för att sova i vår husbuss som pappa ställt nere vid vägen nedanför vårt hus, att vi faktiskt bodde SJÄLVA i bussen gjorde de hela rätt cooolt! Så vi spelade musik som fan å dansade så bussen gungande hur länge som hälst och åt chips å dip åsså nogat som camillas mamma snällt köpt åt oss, tro inte ja ätit nogat på länge alltså! ;p haha!

Eller som då vi va hemma hos camilla dan innan julafton och vi kom på att tiden skulle gå fortare om vi sov? så vi bädda ner oss i camillas säng för att vi skulle sova så det skulle bli julafton fortare!! HAHA ni kan ju gissa hur mycket vi sov? hahaha!!

de roliga är att va ja å camilla än gör så brukar vi kunna göra de rätt roligt å knäppt? Saknar de verkligen! Nu har vi inte setts på as länge å de är ju fan tragiskt!! Camilla, de måste bli bättring på de här nu!!!

Nä nu ska jag se klart city akuten å sen blire prision break :D


Marica, Camilla..
Ja sakna er som fan!


O
ver and out...!

21 december 2008

nu äre 3 dagar kvar till julafton.. Tiden gå sjukt fort alltså!
Är alldeles slut i kroppen, har stige upp kl 6 på morgon 2 dagar i rad.. Det tar vill jag lova.. Men nu är jag ledig 2 dagar och sedan då ja börja jobba igen så är det storhelg, väldigt nice! sånt gilla man! ;p
Har även anmält mig till Acc i östersund den 10 -11 januari.. Spännande, har dock inget stort mål utan ja tänker satsa på att ta mig i mål, man kan ju inte begära så mkt mer då man ä nybörjare.. Men de bli nog kul iaf!


Nä nu ska jag ta och stöka lite på rumme..


Over and out....!

20 december 2008

Usch, har nästan nyss komme hem efter att ha jobba hela dan.. Kändes jävligt besvärligt å kliva upp då väckar klockan ringde 06,00 kan jag säga.. Hövva!
Imorrn blire faktiskt snäppet värre eftersom jag börjar 06,45 :O men sen är jag som tur ledig åtminstone 1 dag :) Men schemat ändras hela tiden så jag ska egentligen inte säga något :/ känner mig ganska sliten just nu så jag tror jag ska gå å lägga mig i soffan en stund ;P haha!
Annars så va ja så duktig å fick fast startnummerna på sidokåperna på skotern igår men de va efter många om och men kan jag lova.. Trodde fan ja skulle bli galen och fick göra om det 30000000 gånger... Så det vart veck som satan på ena sidan men då orkade ja int göra om de nå mer så då fick de helt enkelt va! Hövve saken lappen sitt där!

Nä nu ska jag ta och lägga mig i soffan!Over and out...!

19 december 2008

Äntligen är det jullov! Har längtat så länge :P haha!
Imorse klev jag å pappa upp tidigt för å fara på crossbana å träna, gick rätt så bra ändå men de kändes att man haft ett virus i kroppen.. Kroppen ville inte riktigt följa med alla gånger.. Va på banan i ca 2,5 timme och sedan for vi hem å ställde in pärlan i garaget för att få tina upp lite.. Måste göra ställa in dämparn i boggin och klistra på startnummerna på sidokåporna som jag fortfarande inte gjort.. :/ Förstår inte vars tiden tar vägen..


Annars så skulle jag ha vare ledig idag men icket, de ringde idag å ville jag skulle komma och börja arbeta 16,30..
Men de bli ju bara lite extra pengar :) Vilket kan behövas!

Nä nu ska jag ta och byta om och fara på jobbet....


Over and out....!


17 december 2008

Onsda, det innebär att det är bara idag och 3 timmar imorrn innan det är jullov :D Så jävla skönt!!
Min säng kommer imorrn så jag har nog det jag gör innan jag fått ihop den :) men de ska bli grymt skönt att sova i en ny säng ;)
Idag ska vi få reda på hur matteprovet ha gått, nervöst kan jag lova! Det kändes inte riktigt som att de gick som jag hade tänkt, det gick bra då jag satt och räkna hemma kvällen före men när jag kom te provet fick jag hjärnsläpp! Typiskt jag..
Men men man får väl hoppas att  de gick hyfsat iaf.. Annars var jag hem till Åsele igår för att hämta Maricas julklapp.. Fast jag tror jag fick leta runt hela huset innan jag hittade nån jävla tejp! fattar inte varför det alltid är tejpen som ska försvinna då man ska slå in julklappar..! Men tillslut hittade jag den så jag kunde slå in den.. gjorde även klart lite andra julklappar på samma gång så jag slipper göra alla på en gång sen..
fast jag har inte hittat någonting som ja kan köpa till min syster!! :O Är det någon som har ett förslag på vad man kan ge?!  lite små panik alltså!

ikväll ska jag ta och städa lägenheten och packa min stora väska med saker jag ska ha med hem! Tur väskan går på hjul för jag hade aldrig orkat bära den.. Har hur mycket saker som hälst som ska med hem och av någon konstig anledning så är det mest bara stora saker som man ska ha med sig hem :/

Nä nu ska jag hålla Nadja sällskap med körkortsboken :P haha!Over and out.....!

16 december 2008

Tisda, en dryg tisda.. Ska åka hem idag, morfar ska få hjälpa mig med lite matte hade jag tänkt! Har har ju säkert inget annat för sig eftersom han är nu opererad och sjukskriven annars brukar morfar ha full fart på sig! Bruka vara svårt att få honom att sitta still ;P haha!
Idag ska vi ha fika på svenskan också, känner mig inte direkt sugen på fika men vem vet, man kanske hinner bli sugen innan klockan 2? :)
Missar alltså 2 bussen, känns lite surt eftersom jag då måste sitta och vänta 1 timme på bussen sen :/ funderar på om man ska ta och göra lite på sjukvårds frågorna då man ändå bara ska vänta men de känns förjävla besvärligt :P
Men idag är det bara 2 dagar kvar till JULLOV :D Så det ska bli härligt, ingen är hemma i helgen heller så ja får hela huset för mig själv :) Blir bra de, ska ta och julpynta lite hemma också, har inte gjort någonting i mitt rum :S skit tråkigt! Å sen får jag ju min nya säng på torsda också :) så jag lär ju ha det jag gör innan jag har fått upp den på övervåningen! Spännande, får nog ringa någon som kan hjälpa mig skulle jag tro!


Nä nu ska jag ta och ringa pappa!Over and out.....!

15 december 2008

Suck, fick ett mail går där de stod att lägret jag skulle på ihelgen är inställt! Fan så jävla tråkigt! Men aja man får hoppas de blir fler gånger! Min mobil pajade även i helgen.. kul så här innan jul och allt! Men som tur var hittade jag pappas gamm mobil så jag tar den tills jag har råd att köpa en ny mobil vilket nog inte kommer bli av förän jag fått min lön.. Pengarna verkligen rusar iväg så det är ju tur att jag ska jobba nu på lovet så ja har råd att leva ;p haha!
Sen ska jag å marica på sportringen och kolla där, marica skulle köpa ett par täckbyxor.. sen ska vi ner på PK's och köpa fika tills imorrn.. synd att jag inte visste de innan för då hade jag köpt fika i åsele istället, hade blivit billigare för mig eftersom då had ju mamma fått köpa de ;) haha!
Sen måste jag ta och städa lägenheten ikväll eftersom det ska bli storstädning nu innan jul.. Skönt att komma tillbaka efter jul och ha en städad lägenheten :)

Nä nu ska jag dra!

Over and out...!

14 december 2008

Ja idag är det söndag, vilket innebär skola imorrn :/ fyfan va ja är less på den där jävla skolan nu! Men ja ha gett mig själv en tidig julklapp! Ja ska hoppa över fredan på skolan, värt å va där då man bara ska göra massa små skit saker? Nä så ja åker hem torsdan istället :)Sen så får jag min transponder om allt går som de ska på torsda.. höll på att bli utan eftersom företaget GLÖMT att skicka en till mig så de berättade att jag kunde hämta den i arjeplog på torsda.. hum?! Som tur va skulle swänny dit så han kunde ta hem den åt mig! :) Men hur fan kan man glömma bort å skicka en sak som man ha betala i förskott?! Helt otroligt! Vart lite lätt irreterad faktiskt! ja ha ba vänta på den i 2 månader...?!


Nä nu ska jag ta och packa inför vilhelmina imorrn...!


Over and out....!

13 december 2008

vilken helg, hade planerat att fara på banan och träna i helgen.. Tog fram alla saker igår kväll åsså gick jag å la mig, vaknade imorse av att huvudet inte alls ville vara med.. nästan 39 graders feber..! Fyfan va arg jag vart! Ja hade ju längta efter den här helgen ju! Har lega hela dan, klev upp för att gå ner och ge katterna mat sedan la jag mig igen! Helt sjukt men äre inte jag som ska ha den oturen? :(
Hoppas hoppas de har blivit bättre till imorrn så jag kan fara då istället! VIll ju verkligen köra :(


Nä nu äre bara att återgå till sängen igen...


Over and out...!

12 december 2008

Nu har jag gjort matteprovet.. Kändes som det inte gick så bra men det är väl min otur! Ska ta hem matteboken och försöka räkna lite så jag kanske kommer lite längre fram i boken.. Hoppas bara morfar är hemma så han kan hjälpa mig, fattar inte varför jag inte kunde få ärva lite av hans mattehjärna..?! Livet är inte alltid rättvist!
Har inte bestämt mig för om jag ska gå upp å kolla  på raketerna ikväll eller om jag ska strunta i det.. Känns som det inte är så speciellt värt men :/ Nä jag får väl se hur jag gör! Kanske går man upp för å kolla i brist på annat och göra fast egentligen borde jag ligga hemma i sängen och dricka varmt te... Vill ju att förskylningen ska försvinna, men den verkar bara bli värrre å värre :S Jävla skit säger jag bara! man ska ju inte bli sjuk då det ä lov jö, då ska man ju göra allt roligt å inte ligga hemma hela dagarna :/

Nä nu ska jag bara vänta tills svenska läraren kommer, vill att den här dan ska vara slut så jag får åka hem! Är så sjukt less på skolan nu så ja hoppas nästa vecka går fort! Men nu är det bara 1 timme kvar tills jag får ta bussen hem :D Nedräkningen har börjat!


Over and out.....!

11 december 2008

Idag har jag äntligen fått göra bort sjukvårdsprovet, gick väl rätt så bra hoppas jag..
Men man ska inte säga för mycket förän man fått tillbaka det! Åh imorrn äre äntligen fredag! tycker den här veckan har gått så jävla sakta alltså! Känns som jag har as mycket att göra fast ändå ingenting att göra? Konstigt men något sånt äre.. Matte prov imorrn och ja har inte ens hunnit räkna allt som man ska göra innna provet, så jag ska traska iväg till M1 och be lisa hjälpa mig lite så jag kanske har en chans att klara matteprovet iaf.. annars ska ja fråga om jag kan få skjuta upp det tills nästa vecka! Hoppas på det iaf eftersom jag inte har någon stor lust med att sätta mig ner och räkna 13 sidor matte ikväll då jag kommer hem..
Jag som skulle ta bort förskyldningen i veckan, kan inte riktigt säga att det har gått som jag tänkt.. Har nästan ingen röst och jag tror faktiskt att jag har feber, har inte kollat om jag har det eftersom jag inte har någon febertemp här i vilhelmina.. Ska jag vara ärlig så tror jag inte heller att jag vill veta om ja har feber heller..  Men men man får väl se hur det går, har ju fredan kvar att försöka få bort viruset!

Nu äre bara en vecka kvar tills det blir jullov :) Ska bli så himla skönt att jobba istället för att gå i skolan.. Man lär sig ju iaf mer tycker jag men det är väl olika det med! Sedan känns det ju alltid bättre när man får lönen ;P haha! Har faktiskt lite beslutsångest över vad jag ska ha för kläder på julafton, har hitta 2 saker som jag skulle kunna tänka mig att ha, en kjol + en blus som är lila och vit eller en vinröd klänning.. Kan verkligen inte bestämma mig! Men det lutar nog mest åt kjolen och blusen.. Man får väl se, jag har ju hela julaftonsdan på mig eftersom jag jobbar te 21..

Nä nu ska jag ta och dra iväg på M1:an för att se om jag kan hitta lisa!Over and out....!

10 december 2008

Onsdag, fan va skönt det var med sovmorgon imorse! Det var verkligen behövligt! Fast det var inte så lockande att gå till skolan då man ser att det är -23 grader fast det gick det med..
Just nu sitter jag på skolan och väntar på att matten ska börja så jag får sluta någon gång.. ska hem och plugga eftersom jag har prov imorrn men har fortfarande inte börjat plugga :S Sedan har jag prov på fredag oxå.. surt!
Måste även göra klart samhälls loggboksuppgiften så jag inte har någonting alls att göra nästa vecka! skulle vara så himla skönt att ha en vecka utan läxor å skit.. Sista fredan tänker jag skita i att fara till vilhelmina i hövvetaget utan att jag stannar hemma och tar sovmorgon istället :) Känns ändå som det är bättre att jag stannar hemma den fredan så jag hinner packa och göra allt sånt klart innan vi åker te lägret! Slipper man stessa då man kommer hem fredan eftersom jag annars skulle vara den som komme hem sista av oss som ska åka! Så det känns nödvändigt att åka hem torsda istället :)

Pappa ringde även företaget med transpondern idag och de har ÄNTLIGEN skickat transpondern nu! Eller ja, de skulle skicka den idag eftersom pappa mena på att den var ju nog sen redan! Att man ska behöva be pappa ringa så fort det är något för att man ska få det att gå framåt, jamena hur många gånger har jag inte ringt och tjata om att de ska skicka transpondern? De är inte lätt alla gånger!

Nä om man kanske ska ta och göra lite nytta nu så jag kanske får min läxfria vecka..!


Over and out.....!

9 december 2008

idag är det tisdag, kändes som den här dan aldrig skulle ta slut.. Dan började bra med att vår samhälls lärare kom med att vi skulle se film på samhällsen... en obekväm sanning.. SUCK! har ju sett den en gång tidigare å den ä rätt jobbig att se eftersom den är 2 timmar lång :/ Men vi skulle dela den på 2 lektioner så då gåre nog bra.. hoppas jag iaf..!
Åkte verkligen på ett virus nu alltså, hostar och är hes.. känns verkligen inte bra eftersom jag ska på läger nästa helg och sedan ska jag ju jobba så jag har verkligen inte tid att vara förskyld! Får tillbringa all min lediga tid till att ligga under täcket och vila upp mig riktigt ordentlig! kanske vore bra för då kanske jag kan plugga lite till proven jag har i veckan.. sjukvård på torsdag och matte på fredag! sedan äre bara loggboksuppgifterna på samhällsen som ska göras klart och sedan äre slut på skolarbete innan lovet :D
Sen går man ju inte många veckor i skolane efter jul eftersom vi har praktik sen! Blir fan nice ;)


Nä nu ska jag lägga mig framför tv:n igen!


Over and out.....!


8 december 2008

Det är faktiskt av ren glädje som jag skriver det här inlägget! Ja kommer nog aldrig älska en sjukhuskö så mycket som gör jag idag! Var alltså på nus idag, hade tid hos läkarn klockan 15.00 så jag var där ca 14.50. Satte mig i väntrummet där jag fick sitta tills klockan var 10 över tre..vilket inte brukar vara ovanligt för jag har aldrig fått komma in i tid då jag varit där.. Det heltjag men hittade en tidning så det löste problemet med att jag var less eftersom jag hittade något riktigt läsbart! men den friden tog snabbt slut.. klockan 17.05 fick jag komma in till läkarn, då var hon 2 timmar sen?! helt sjukt va less jag var då! sedan komme jag in i rummet där en speciallist från stockholm kollade på axel, hur långt jag kan röra den utan att den åker ur led osv... inte direkt de skönaste, man får bitta sig i läppen och härda ut.. Sedan sa dem att det blir operation, men som tur är slipper jag göra något åt skelettet som de trodde jag var tvungen att göra först, visst jag hade en skada men han trodde inte att den var värt att göra någonting åt den eftersom den var så liten.. Men de tackar jag bara för kan jag säga.. Men iaf, de ska då öppna axeln på baksidan, skära av och dra åt lederna sen.. Efter operationen blir det en sorts ställning? ( trodde faktiskt mitela men de visade sig att de får man oftast då man opererat axlar som åker ur led frammåt och inte bakåt som min gör.. ) i 1 månad, kul? nä inte direkt.. kommer att behöva ha den dygnet runt och axeln kommer vara helt stel.. så sen kunde man räkna med minst 5 månader innan axeln var helt återställd igen, tur jag inte ska opereras förän te våren för då gör det ju ändå inte så mycket.. sommaren lär nog gå sakta iaf med eller utan opererad axel.. min vinter är alltså RÄDDAD!!!! :D
Känns hur bra som hälst kan jag lova!!

Sedan har jag fått veta att jag kommer jobba julafton och sedan fram till nyår + nån dag till.. Känns så jävla skönt :) Kommer jobba till 21 på julafton, vilket innebär att jag sist som lämnar avdelningen.. Rätt skönt ändå att jobba kväll ändå :) Så då kommer det ju in lite extra slantar i januari! Kan behövas vill jag lova, allt lär gå till skotertanken.. hihi ;P
Annars så beställde jag en ny säng igår, svart med hög huvudram skare bli! Kommer hem te åsele nästa tisdag :) blir riktigt bra de! Inte alla gånger man får sova i en ny säng på jullovet ;p Åh gu va jag längtar tills den kommer så jag får ställa in den i rummet.. ska möblera om lite på samma gång då.. Eftersom den nya sängen är 140 * 200 så blir de snyggare om jag ställer den mot kortsidan i mitt sovrum, sovrummet lär kännas lite större då så det blir bra, då är det bara ett ordentligt nattygsbord som ska inhandlas :)

Nä, nu har klockan blivit mycket och jag måste sova! Ska ju fasiken upp tidigt för att hinna med bussen åt vilhelmina :/
Så nu äre bara sängen som väntar! Over and out....!

7 december 2008

Söndag, oftast brukar jag gruva mig för att åka till vilhelmina tidigt på morgon för att gå i skola men den här veckan så ska jag gruva mig för att åka på sjukhuset i umeå.. kanske blir min vinter förstörd iår? :S Hoppas verkligen inte de, då man längta så jävulskt efter den här vintern! Ja får helt enkelt hoppas på de bästa!
Annars har min dag mest gått till att sova! Vaknade halv 1 och började med att slå på tv:n.. Klev väl egentligen inte upp förän halv 2.. For te garage med morfar och skyndade mig dra ut skotern, hade tänkt göra om lite på styret men ja hann bara ut med skotern ur garaget så hör jag hur det kommer upp en skoter bakom mig, då vare swänny som kom med sin pärla å hälsa på :) Satt där å prata en stund och jag insåg snabbt hur arg jag blev att jag inte steg upp tidigare och körde en sväng.. Han hade ju tillåme vare upp på åslia!? Hum, få ta igen de snart ;p

Nä nu ska jag dra mig ut å gå en sväng!


Over and out...!

6 december 2008

idag är det lördag och jag förstår faktiskt inte riktigt vart den här dagen tage vägen..?
Såg film med swänny och jonas igår, va en rätt rolig film fast ja kom int ihåg va den hette tråkigt nog :/ fast de är nog inge ovanligt eftersom ja aldrig har någon koll på filmer i hövvetaget! Men det var trevligt :)
Sedan for swänny hem och jag följde jonas ut å ragga runt på byn lite, träffade morgan så jonas å han börja ju så klart surra och ha lite "drift tävling" så jag tror klockan var kvart över 2 då jonas skjutsa hem mig igen.. Fast de va rätt kul det med faktiskt, alltid lika roligt :)

Annars har jag varit och gratta Lena idag som fyller år :) Satt och surra med henne så hon höll på glömma bort att hon skulle baka! haha
For på pizzan och köpte en kycklingsallad eftersom jag var ensammen hemma och inte orkade ställa mig och leta efter någon mat att käka så det kändes lätt men pizzan vill jag lova! Men shiit va god kycklingsalladen var, kändes att det var länge sen ja åt en..
Imorrn äre sönda och ja ska faktiskt ta och skriva ner lite saker som jag ska köpa då jag ska te umeå.. Är ledig hela dan så det känns rätt skönt! Fast jag hade hälst vare på nus först och sedan ta stan.. nu kommer ja nog mest bara gå runt och oro mig och inte kunna koncentrera mig på julklappar :S Hoppas bara att de inte har tid att operera mig förän te sommarn.. Jamena varför ska man förstöra den årstid som man har som roligast på? Lite snälla kan dom väl vara? Fast med min otur så missar jag väl allt de roliga i vinter bara för att jag är så himla peppad på denna vinter! Skulle inte förvåna mig! Då jävlas alltså!

Nä nu ska jag ta och lägga mig framför soffan!


Over and out...!


5 december 2008

Fredag, äntligen fredag! Snöa ha det gjort också :) åh det börja klia riktigt i gastummen nu! Blir bara så irreterad på att älven inte fryser nån jävla gång! Man kommer ju typ ingen vart då den ä öppen!! Bli så förbannad!
Fick se swännys go lynx idag också :) Vart snyggt men hel svarta kåpor må jag säga, tur jag ha röda sidokåpor för annars kanske vi blandar ihop dem.. haha nä ja ba skoja, han har ju gjort lite andra saker med sin som inte jag har gjort! Men men..
Ikväll blire nog en lugn kväll framför soffan, funderar på att gå upp på ica och köpa lite godis, vart så jävulskt sugen bara helt plötsligt.. Fast just nu lutar det mer det mer åt att jag går över på garaget och hjälper pappa med hans boggie.. Då tjänar man ju in en slant också!
Julafton närmar sig med storm steg har jag märkt.. tur jag ska till umeå på måndag så jag kan köpa de sista julklapparna! Sen äre ju alltid skönt med lång helg, funderar även på att ta ledigt 3 dagar sista veckan vi gå i skolan innan jul, fast jag får nog fundera på de... Annars har jag fått vara riktigt förbannad idag också, ringde företaget som jag beställt transpondern av, de har FORTFARANDE inte skickat transpondern te mig!! Kände hur det börja hetta till ordentligt bakom öronen för mig, hur jävla lång tid skare ta?! Jag vill ha den NU!! Åh va less jag blir!


Nä nu ska jag ta och göra nån nytta!


Over and out...!

4 december 2008

Idag är det torsdag och jag ska åka hem..! Morfar ska få hjälpa mig med matten hade jag tänkt så jag hinner klart de sidorna i boken som vi ska ha gjort innan provet nästa vecka! Usch det känns verkligen som jag har mycket att göra ikväll, sa till mig själv att jag skulle vara duktig och plugga till svenska igår.. Jag kan säga att jag tittade inte ens på svenska mappen på hela kvällen.. Så det blir att plugga ikväll istället.. inte verkar det vara lite vi ska läsa på heller, tror fan det är halva bibloteket! fy också..

Annars så ringde jag åt marica igår kväll och bjöd över henne till mig, vi drack glögg, åt ost och kex och myste i soffan. Det var riktigt mysigt faktiskt. Sedan hade marica med sig vovven också, trevlig pojke och jag gjorde mig genast populär eftersom han fick glass medan vi åt ost och kex ;) Såg ut att vara riktigt mumsigt kan ja lova. Vid elva for marica och vovven hem så då vare bara att diska det sista innan jag la mig. Vaknade imorse av att väckarklockan ringde, vet inte hur många gånger den fick ringa innan jag steg upp. Hade ingen jävla ork att stiga upp, ville bara somna om. Men jag tog mig upp till slut iaf, fick hoppa över frukosten för klockan bara skenade iväg.. men de gick det med!
Nu har man sjukvård i 10 min till sen ska man ha utvecklingsstörning tills 11.50, sedan har man håltimme te 14.00.. så jävla drygt, hatar verkligen att ha håltimmar, det är ju bättre om man får sluta tidigare istället..
Jaja, nä nu ska jag skriva lite mer om njursvikt..Over and out...!

3 december 2008

Onsda, en bra dag med tanke på att jag har sovmorgon och sedan slutar man tidigt.. 2 lektioner på hela dan, rätt lagomt!
Eftersom det är den 3:e december idag så har jag snart namnsdag... Kom å tänka på det imorse då jag skulle skriva in ett prov i almanackan.. Har verkligen ingen koll på namsdagar eller födelsedagar, kan ju inte ens hålla reda på mina egna namnsdag? Men samtidigt ä ju inte heller namnsdagar något som man firar heller.. Tur är väl de!

De snöar här i vilhelmina, läste på smhi att det skulle göra det i åsele också.. blir så sugen på att ta bussen hem bara för att de snöar ;p Fast eftersom jag har prov på fredag och inte hunnit börja plugga än så har ag nog inget annat val än att stanna i vilhelmina om jag ens i huvve taget ska hinna läsa på innan provet.. Av någon konstig anledning så brukar tiden bara försvinna då jag är hemma i åsele.. Speciellt på vinter!
Sen måste jag verkligen ta och fundera på va ja ska köpa för julklappar åt dem jag har kvar.. Har köpt 2 stycken och jag har det 3 dubbla kvar.. jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta julklappar åt folk.. Pappas var otroligt lätt att hitta på iår! Såg ett överlevnadssett i skotertidningen som man skulle ha i skotern, insåg direkt att det skulle bli en perfekt julklapp åt pappa! Beställde de samma dag och hade de veckan efter.. Sen kom problemet.. Pappa hittade tidningen som settet var i och komme fram till mig en lörda kväll med tidningen i handen och säger: Kolla va smart, ja ska beställa en sån här i veckan! Shiiit! Eftersom min pappa inte är så speciellt förtjust i datorer och internet så sa jag åt han att jag skulle kolla efter de settet och sedan beställa de åt honom.. Så man fick dra en vit lögn om att dem var slut och skulle komma in i lager igen i slutet på december! Så jag fick en order om att beställa de så fort de kom in i lager! Tur!


Nä nu äre bara matte kvar så det är väl bäst man tar fram grejerna tills lisa kommer..!
 

Over and out...!


2 december 2008

Snacka om att det är typiskt min otur.. sitter uppe i matsalen på skolan då telefon ringer.. då ringer de från ortopeden i umeå..
- Är det Charlotte Svensson jag pratar med?
 - jao
-du hade tid den 10:e december hos oss på ortopeden..
- de stämmer!
 -  vi var tvungen att ge dig en ny tid för det har blivit lite fel i bokningssystemet...
- okej?
- så du är välkommen nu på måndag
- OKEJ?!
- då ses vi då! Tack hej!

Hum, kul.. Blir att göra om hela planeringen alltså.. man hade tage ledigt för onsdan och nu får man ta ledigt måndan istället.. Typiskt att det är en måndag då man har sjukvård nästan hela dan! Blir så jävla less! Fyfan!
Jaja, får se de possitivt att helgen blir ju lång istället.. Men de är ju iaf störande!
jaja, inte så mycket att göra åt..
Ikväll ska ja å marica ut å gå en lång promis! Hon har ju med sig vovven till vilhelmina, fuskigt! jag vill också ha en vovve att ha i vilhelmina för då blir det inte så ensamt.. Fast jag har ju inte tid med en hund eftersom jag har alldeles för mycket för mig så det skulle aldrig funka.. Tråkigt nog men så fort jag har gått ut skolan och jobba lite så ska jag köpa en hund! En lapphund eller en papillion! Åh ja riktigt längtar!

Nä nu ska man väl ta och försöka göra lite på uppgifterna jag fått på sjukvården.. Brukar aldrig kunna sätta mig ner och jobba då jag säger det men det är ju iaf värt att försöka!
Over and out....!

1 december 2008

Fatta att det bara är 23 dagar kvar tills julafton!? Helt underbart :)
Anmälde mig dessutom till lägret i vargen, Vemdalsskalet den 20 - 21 december.. Pappa va så snäll att han ställde upp å skjutsa mig dit fast vi kommer åka den 19:e för det är tydligen lite drygt 35 mils körning! Fast de brukar aldrig vara nå problem att åka långt, tycker nästan de är rätt härligt.. finns det något bättre än att sova i en bil? Svänny ska med också, så jag lär väl nöta ut han på lite tips eller annat matnyttigt på vägen.. haha nä jag ska försöka va snäll! Men de ska bli kul!

Annars började december bra, vaknade igår natt av världens migrän anfall.. Somnade inte förän vid 6 då huvudvärken avtog lite.. Mamma försökte trycka i mig en alvedon men vafan ska man ta dem för då dom iaf int hjälp? Antar att de bara va för att få mig att gå upp eftersom hon ville sova ;p haha! Så de vart en dag som gick bort från skolan, vaknade igen 8 att migrän anfallet tage om.. fyfan!

Nä nu ska jag ringa ett samtal och sedan ska jag lägga mig framför tv:n..


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu