29 augusti 2009

Lörda, ha vare på folkrace idag och kikat.. Dan gick så himla fort så jag vet inte riktigt vars den har tage vägen..
I torsdas så va jag å Lena i Umeå och gjorde oss fina med nya piercingar.. jag komme hem med 1 ny goding och Lena kom hem med 3 nya..
Gillar verkligen min nya piercing :) ha verkligen längtat efter den!
Snart äre måndag och jag har inte direkt längtat efter en ny vecka men aja, ja hoppas den går fort för de ska bli kullberg på fredag och sedan UMEÅ med Lena på lörda ;) Ska bli sjukt nice! Längtar verkligen!!
Nä nu ska jag ta och gå ner och se om ja får mig någon mat innan jag far till Lena :)


Over and out...!

21 augusti 2009

shit 4 dagar kvar av sommarlovet! Helvete vars har lovet tage vägen?!
Gillar inte alls tanken på att börja skolan på tisda! Mår nästan illa av bara tanken! Usch jag hatar de verkligen, hade det inte varit för att utbildningen är så pass viktig idag så hade jag nog hoppat av skolan helt å håller och jobbat istället..
Känns som man har mer ut av det.. Men aja, det är 1 år kvar att hålla ut sedan så slipper man vilhelmina :)
Nedräkningen börjar snart ;)

Annars så har jag jobbat några dagar den här veckan ( jag som skulle vara ledig och ta det lugnt.. ) har jobbat natt 2 dagar på rad vilket ger PENGAR! Sånt gillar jag! Pengar är något jag verkligen har användning för!
Annars så ska jag snart ta och fara och hälsa på Lena :)
Ska bli trevligt för vi har inte setts på ett bra tag nu eftersom båda har varit sjuka :/
Så vi har nog mycket att surra om nu idag! Fast vi brukar ju aldrig ha några som helst problem att hitta något att surra om ;)
Pratade också med Marica i början på veckan, vi pratade riktigt länge och jag fattar verkligen nu hur mycket jag saknar henne!
Min alldeles egna babe!
Ska faktiskt bli roligt att få träffa dig snart, jäklar va mycket jag har att berätta för henne ;) hihi


Nä nu ska jag ta och dra mig upp på Lenas jobb! 


Over and out...!

3 augusti 2009

Tro de eller ej men jag har faktiskt börja få ångest över att skolan börjar snart igen.. har inte alls någon lust till att fara tillbaka till Malgomajskolan och sitta där hela dagarna..
Hövva säger jag bara! tur att det bara är 1 år kvar!
Saknar dock folket!
Marica, sorry men de blir nog ingen flytt till Vilhelmina för mig igen ;P men ja kanske kommer å klämmer in mig hos dig någon vecka ;)

Annars så har det fortfarande inte hänt så mycket nytt.. Va på storsjöyran om lördan, vilket jag inte ångra för 2 sekunder!
Dead By April va helt klart suuuuuuper och jag skulle lätt åka och se dem live igen! Vilket jag hoppas på att jag ska kunna!
Så jag och Jonas for dit på lördan över dan åsså for vi hem på lörda kväll igen.. drygt vare å köra vill jag lova, jag stannade å sov ca 2 timmar innan jag fortsatte färden hemåt igen, 07.00 va vi hemma i åsele igen på sönda morron.. gissa om ja somna på 2 röda? ha aldrig vare så trött i hela mitt liv tror jag! Men de va värt det!
På yran så träffade jag Camilla och Niklas MEN när dead by april började spela så tappa jag dom ur sikte *DOH* försökte sedan ringa när de hade spela färdigt men de gick inte!! PANIK!! Helvete va sur jag var över de hela kvällen! jag som verkligen hade sett fram i mot att träffa Camilla & Niklas så klart..
Så nu ska ja banne få henne till Åsele om jag så måste kidnappa henne för att få hon hit.. hehe
Annars så va jag med Jonas, Sven-y, Björn & Robin på kvällen vilket också va väldigt trevligt, fick många skratt som jag lovar att jag lever länge på!
Nästa år vill jag absolut dit igen! Men då hoppas jag att jag ska kunna stanna hela helgen! De hade ju lite planer inför nästa år som jag hoppas att jag får hoppa på ;)

Sedan har jag börja tagga för vintern också ( ovanligt va?! ) Lääängtar så in i norden nu!! Kommer bli kanon, det värsta är ju som sagt att jag vet att pengarna man tjänat i sommar kommer att ryka fortare än jag någonsin trott.. MEN de äre värt de eftersom skoter är nog tamme fan de bästa som finns!

Nä nu ska jag ta och lägga mig i soffan igen och vänta på Prison Break!


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu