30 januari 2009

FREDAG!!! Äntligen! Hoppas på att få ta 14 bussen till Åsele idag! Då kanske jag hinner skruva fast dämparna så jag kan köra på lördag :) Hoppas, hoppas!
Annars så satt jag och pratade med Linnea igår så hon gav mig lite tips på hur jag ska klippa mig :) så nu har jag beställt tid att klippa mig på tisdag nästa vecka :) skit bra! usch va ja känner mig trött just nu, behöver verkligen en helg då man kan slappa och finnas till! Ladda upp batterierna är ett måste nu kan jag lova! snart är det lunch och då vet man att man gjort bort hälften av skoldan! Då börjar nedräkningen!

Nä nu ska jag ta och rensa igenom mina papper..



Over and out....!

29 januari 2009

Idag är det torsdag och det börjar närma sig helgen! Tack å lov! Fattar inte varför den här veckan går så otroligt sakta! Vill ha helg nu!
Idag ska jag ta och dra med mig marica ner på samhälle eftersom jag ska köpa en kräm åt veronica och hämta mina startnummer skyltar som skulle bli färdiga idag! Skit bra! Sedan är det skoterklubbsträff på gäddsjön, vill fara å kika om de är nå folk där men då måste jag ju skruva dit dämparna igen för att sedan skruva lös dem på sönda ikväll igen. Känns jävligt besvärligt eftersom de tog sin lilla tid att skruva lös dem förra gången.. Men aja, jag får se hur jag ska göra!

Har även varit inne och kikat på Petras blogg och sett att hon har en tävling om en bloggdesign! Hon har verkligen gjort 2 snygga bloggdesigner! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den 2:a bloggdesignen!  :) Här kan ni kolla på Petras blogg!

Nä, nu ska jag ta och städa mitt skåp tror jag, ser verkligen ut som ett bombnedslag!


Over and out....!

28 januari 2009

Onsdag, vilket innebär att jag måste plugga samhälls till på fredag.. skit kul..!
Annars så var jag hemma i Åsele igår, tillbringade hela min kväll på garaget för att försöka få lös dämparna.. Jösses vilket arbete! Tur jag hade 2 experter på sidan om som kunde hjälpa mig lite annars hade jag nog suttit där än.. Så nu hänger min pärla i skoterlyften på garaget alldeles ensam.. Hoppas bara han som ska fixa dem kommer tillbaka så han hinner fixa dämparna innan helgen, vore perfekt om de vart färdiga till helgen men med min vanliga otur så kommer jag få tillbringa mig helg i Åsele utan skoter :O Hövva va hemskt! Lär nog bli så desperat att jag skruvar fast dämparna igen bara för att få köra ;P haha! Tror inte jag blir speciellt omtyckt då ;P
Har även varit och beställt 3 nya startnummer skyltar till skotern, de på sidorna håller på att gå sönder så tänkte att det var lika bra att köpa så man har med sig på tävlingarna så man kan smälla på en ny om det skulle behövas!
Måste även köpa genomskinligt nagellack, får inte glömma det! Annars finns de risk att skyltarna lossnar på sidorna, lite onödigt..!

Nä nu ska jag ta och ha matte!


Over and out...!

27 januari 2009

Idag är det tisdag och vi hade förintelsens dag idag, men de som komme dit pratade bara om invandrarna i sverige å hur mycket pengar de får å vilka bidrag de kan söka osv.. HELT ointressant..
Så jag åkte med 12 bussen hem för att träna, tro ni de vart nån träning? Nej..
Ingen kunde följa mig trots att jag pratat med vissa kvällen före.. känner mig rätt så pist just nu.. Inte fick ja fara å träna själv för pappa heller! Så jag får tillbringa min tränigsdag hemma istället och träna ordentligt till helgen iställe..
Ringde även om mina dämpare så jag ska få den fixade nu så fort han blir frisk, känns bra med tanke på att de inte riktigt funkar som jag vill.. Men ja hoppas han hinner fixa dem innan jag ska iväg och köra på freda, annars kan de bli kämpigt? men han trodde att han skulle vara klar tills dess, håll tummarna!


Nä nu ska jag ta och lägga mig i soffan och fortsätta sura där...


Over and out...!

26 januari 2009

nu sitter man i vilhelmina igen på skolan, har håltimme nu till klockan 2.. blir lite drygt då man har så långa och många håltimmar..!
Funderar på att fara till Åsele imorrn, ska försöka jobba lite matte men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka hem imorrn eller på onsdag.. Fast det vore skönt att få komma hem imorrn då man har en chans att få komma hem tidigare än 17.30..
Kanske man hinner en sväng på banan också om jag har tur.. Skulle verkligen behövas innan jag ska iväg! Måste även skruva lös mina dämpare så jag kan lämna in dem igen, behöver verkligen göra någonting åt dem.. Så jag tro jag ska höra mig för lite vars man ska lämna in dem, har jag tur kanske jag hinner få dem fixade innan jag ska iväg..!
Ikväll äre prison break! spännande, tur det finns något bra med måndagar! Annars så lär väl resten av kvällen bestå av att plugga :/ hur kul de nu är!

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta!



Over and out...!

25 januari 2009

Idag är det sönda, usch fy å blä! hatar söndagar!
Va på banan idag och träna med lolle, riktigt roligt! Bytte skoter gjorde vi också en sväng.. Snacka om skillnad! Är så mycket jag vill göra på min men allt handlar ju om pengar, tråkigt nog!

Imorrn åker man tillbaka till vilhelmina och jag har ingen större lust! Meen skola är skola, hur tråkigt det än är!

Nä, nu ska jag ta och försöka göra nån nytta!



Over and out..!

23 januari 2009

Idag är det freda, äntligen! Ska bli så skönt med helg.. Var iaf hemma i åsele igår och firade min syster.. Riktigt trevligt med go mat och tårta till efterrätt! Tråkigt nog är helgen alltid för kort.. fattar fan inte varför man inte kan få gå skola på helgerna istället och vara ledig på veckorna istället.. fast skulle man gå skola på lördan å söndan så skulle de ändå va åt helvete!
Men nu äre bara 2 veckor kvar tills pappa och jag åker, spännande och det bästa av allt är att jag måste vara ledig fredan för att vi ska fara! Har jag riktigt tur, vilket det ser ut som så kommer jag behöva vara ledig några fredagar framöver :) perfekt!

Annars så sitter jag just nu och väntar på att jag ska gå ner på statoil och vänta på bussen för jag tänker åka med 12 bussen hem, de andra ska stanna till 2 eftersom de ska äta tacos med vår svenska lärare.. känns ändå rätt bra att ja valde att inte vara med å käka för jag åker häldre hem tidigt och gör nå roligt, funderar på att fara och träna på banan men det beror på hur sent det blir innan jag har komme hem och gjort de som ska göras först.. Men om det fortfarande är ljust ute då så lär det bli en sväng på banan!
Meeeen först så ska jag käka med Emma på kronan och sitta å surra med henne ett tag :) Det blir perfekt!

Nu ska jag ta och hämta mina grejer och gå ner till bussen!


Over and out...!


22 januari 2009

idag är det torsdag och min lill syrra fyller år..! Så det blir att åka hem ikväll och käka go matn å tårta till efterrätt! brukar aldrig sitta fel! Annars så hade vi världens chans att få ta 2 bussen hem idag men NATURLIGTVIS så går inte de.. så jävla typiskt! Men då vet man ju de att man själv behöver ju aldrig ställa upp på att börja tidigare för att sluta tidigare..
Men så äre!
Jag hoppas det ska bli bra väder i helgen, har sån himla lust att fara till stugan och bara ta det lugnt! Är så skönt då man bara kan finnas till.. Finns inge bättre!
Skönt att de nu bara är en dag kvar tills helg, fan så skönt! Har verkligen längtat efter att få slippa vara på den här skit skolan! Ångrar fan att jag inte bytte fast jag hade mycket att läsa in, tror faktiskt att det hade vare värt.. Skulle så gärna vilja backa tillbaka tills 9:an då man skulle välja till gymnaiset.. Känns som jag slängt bort de här åren, ångrar mig som satan! Men de är inte så mycket att göra åt nu.. Bara att räkna dagarna tills man får ta sina betyg och dra härifrån..!
Usch fy å blä..

Nä nu äre bäst att jag tar och gör lite nytta på sjukvården..!



Over and out...!

21 januari 2009

Idag är det exakt 3 månader tills jag fyller år.. Herre gud va de känns långt tills dess.. får hoppas de går fort!
Slutar 14.40 idag så då blir det att skynda sig hem och städa lägenheten eftersom jag åker hem imorrn till Åsele.. Lill syrran fyller ju år så man måste väl hem å gratta å äta lite tårta då ;) haha! Sen har jag inte bestämt mig för om jag ska åka tillbaka till vilhelmina på torsda kväll eller om jag ska åka på freda morgon.. Får väl se hur det känns imorrn kväll!
På freda ska jag, nadja och emilia gå på bio, ska bli riktigt trevligt! Ska också äta lunch med Emma på freda, känns som det är hundra år sedan jag träffa Emma.. Så det är verkligen på tiden :)
Har sjukvård nu fast har ingen större ork att jobba. jag vet inte vars orken har tage vägen någonstans.. Slutar väl med att jag har allt kvar tills sista veckan innan skolan ska sluta. Brukar inte vara så ovanligt då det gäller jag.. Måste verkligen ta och skärpa mig!

Nä nu är de bäst att jag åtminstone slår upp sjukvårdsboken om lärarn kommer in igen..



Over and out...!

20 januari 2009

idag är det tisda, helvete va den här veckan känns lång! Jag vill ha helg och det är nu på en gång!!
Sen vill jag ha nya kläder fast jag har inte pengar till att köpa nya kläder.. surt! Sedan måste jag betala in avgiften för att få köra i Lima, få göra det ikväll så jag har gjort det..
Jag som skulle tvätta imorrn kväll, fick en lapp i brevlådan att de ska börja måla om golven i tvättstugan ikväll!!! är det inte typiskt! Så nu måste jag dra med mig tvätten hem till Åsele på torsda! jätte kul!

Annars så ha ja vare på körskolan idag, gick riktigt bra faktiskt.. trodde inte direkt att det skulle gå så bra, det ända som var riktigt störande var att vindrutetorkarna inte riktigt var i de bästa skicket så det var inte alltid som man såg så bra.. :S
Men han lova att han skulle byta dom så ja hoppas han har gjort  de :P  haha!
Idag ska vi egentligen sluta tio i tre men vår snälla vikarie ska låta oss sluta klockan två istället ;p haha inte illa!


Nä nu tror jag att jag ska ta och hämta körkortsboken och göra lite nytta i den istället..


Over and out....!


19 januari 2009

idag är det månda, suck.. vi har börjar på vårt nya schema på skolan oxå.. Undra hur tusan man ska orka den här teminen..? 9 -16.10 VARJE dag! sen typ 30 mins lunch på freda.. riktigt underbar.. typiskt vilhelmina....
Så just nu sitter jag och väntar på att den nya kursen ska börja. Lindrande vård! Tror den är riktigt spännande ändå, blir ju perfekt då den börjar nu så hinner jag läsa lite innan jag ska iväg och göra praktik i södertälje :) Ska ju vara på en avdelning där man vårdar personer i livets slut så det kan ju vara bra om man har hunnit läst lite grann iaf!
Tänk att om 3 dagar så är det 3 månader kvar tills jag fyller år, gösses.. de känns som tiden bara rinner iväg! Tycker nyss att ja fyllde 16 och fick ta skoterkorte som man väntat på hela live känns de som ;p haha!

Nä fy sjutton, nu längtar jag hem till lägenheten så jag får lägga mig framför tv:n och tare lugnt ett tag innan jag ska ta och byta gardiner och städa i garderoben.. Sen ikväll ska jag äntligen få se fortsättnigen på prision break! Spännande, det är nog det ända som är bra med måndagar! Annars kan man lika gärna ta bort måndagar från veckan.. den är lix åt helvete!


Nä nu ska ja ha lektion..


Over and out...!

18 januari 2009

sönda, jag fattar inte vart helgerna tar vägen.. Känns som jag inte gjort någonting men ändå har helgen bara försvunnit..
Det värsta med söndag är ju att det är måndag imorrn.. jippi.. det blir alltså till att packa ikväll, har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka till vilhelmina ikväll eller om jag ska åka imorrn bitti.. får fundera på det ett tag till, bussen går ju inte förän 9 från åsele så det finns ju tid att fundera!
Annars så snöa det ute :) något som är bra med den här söndan iaf! Funderar på om man ska fara ut å köra skoter en sväng, en sista runda innan en förjävli vecka.. fast det brukar ju aldrig vara nån som vill med å köra en sönda av någon konstig anledning.. Å idag är det nog många som inte tänker följa med eftersom det var många som for till vilhelmina igår.. Men det är bara att ringa runt och se hur många som är pigga på en skotertur!  :)


Nä nu ska jag ta och packa lite...


Over and out...!

17 januari 2009

Lörda, förstår verkligen inte vart den här dan har tage vägen :S tycker att ja nyss vakna?
Iaf så var jag vaken 9 imorse?! :O Hade lova lolle att han skulle få låna garaget på morron innan han skulle ut med skotern så jag fick ett sms vid 9 med frågan om ja va vaken.. haha han hade verkligen tur att jag redan var små vaken, annars hade jag aldrig vakna ;P haha, sover ju alltid som en stock annars!

Var och köpte nya skoterbyxor idag också, mina gick ju sönder på arctic cat cup så det var bara att fara å köpa nya.. Hittade ett par svarta som fick duga, hade egentligen spana in ett par röda eftersom jag har en röd jacka men de hade inte de röda byxorna hemma å jag orkade verkligen inte vänta en vecka på att få dem så svarta vart bra! Var även och kollade på en ny hjälm fast hittade ingen jag fastnade för så det fick va, får kolla lite senare då min hjälm verkligen börjar se sina sista dar..
Sen så körde jag till sveja fram å tebax, härligt att swischa fram där i skogen och bara finnas till, helt underbar känsla! Absolut de bästa sättet att tänka på tror jag!

Hövva, känns inte direkt lockande att fara till vilhelmina på månda morgon, hatar verkligen vilhelmina :S skola, skola å återigen skola.. är så sjukligt less å då har vi inte fått vårt mördar schema heller än.. kul?
Tur att man kommer behöva va ledig lite nu och då iaf så man slipper lite grann iaf ;P haha!
Men på månda ska jag gå ner te hans och beställa fler startnummer skyltar till skotern, kan va bra att ha ett på lager för man vet ju aldrig om dom får för sig att lossna eller om man kör sönder dom.. har ju redan hett sönder en så..

Nä nu ska jag ta och glo på tv:n ett tag...!


Over and out...!

16 januari 2009

har egentligen inte så mycket att berätta idag.. Måste bara berätta något som vi hade väldigt roligt åt i matan idag, jag, idah och emilia..

Emilia: Sexy ass...!
Idah: Hur vet du att han är från saxnäs?!
HAHAHA! Helt underbar alltså ;P

Annars äre helg och jag har fått tillbaka min dator så iveckan kommer jag kunna sitta vid datorn i lägenheten ;) fan va ja ha sakna den, ha vare så tyst i lägenheten i veckan eftersom jag spelar musik via datorn, trodde jag skulle avlida innan veckan var över!

Nä, nu ska jag ta och göra lite nytta!


Over and out....!

15 januari 2009

Idag är det torsdag och jag har just överlevd min första körlektion..  Tro det eller ej! Gick ändå rätt bra så jag får väl inte vara annat än nöjd!
Annars så var det tänkt att jag skulle skriva sjukvårdsprovet nu på morgon men eftersom jag var på körskolan så får jag skriva det i eftermidda, perfekt för då hinner man plugga lite mer ;) haha!
Imorrn är det freda och det är HELG! Så jävla härligt, har väntat hur länge som hälst känns det som! Så i helgen ska jag verkligen bara ta det lugnt! Behöver sova ut ordentligt så jag orkar med skolan en hel vecka till sen..! Sen nästa vecka ¨så fyller lillsyrran år, gösses.. undra va man ska köpa till henne då..?
Alltid lika jobbigt att komma på något..


Nä nu ska jag ta och försöka plugga lite på provet..!



Over and out...!

11 januari 2009

nu har jag kommit hem från östersund och min första skotercross tävling! De va verkligen lika roligt som jag föreställt mig fast än ja inte direkt var bland de som låg i toppen men vem är det som nybörjare?
Kände dock att det är mycket som behöver ställas in och tränas, tappade mycket på wooppischarna ( ja vet att jag är duktig på att stava xD men ha ingen aning om hur man stavar det ) men hur mycket det än kändes som att jag försökte så vart det inte riktigt som jag hade tänkt! Men det är bara att träna!
Slutade iaf på 9:e plats av 13 platser..  Va några som åkte omkull i starten på finalen å jag kan riktigt tänka mig hur arg dom var :/ ´vet ju bara hur arg jag skulle bli!
Annars så va ja faktiskt inte sist hela tiden utan vart faktiskt näst sist på mina heat! Begärde ju inte mer av mig själv än att jag skulle klara mig imål.. kan höras dumt kanske att man inte begär mer av sig själv men jag känner det att det här är mitt första år och jag har inte alls hunnit träna speciellt mycket så det är mest ett träningsår för mig.. sedan får man lägga all press nästa år då det blir mer på " riktigt " .
Det som var lite tråkigt var att vi inte hade med oss tejpen jag skulle ha för att tejpa axeln så det skulle vara på plats under körningen, bara det gjorde att jag fegade riktigt mycket.. Hade ingen större lust att få axeln ur led och förstöra hela helgen direkt! kände att det var påväg några gånger men som tur var ordnade de till sig själv under varven..
Så nu ska det bli hård träning framöver och sedan får jag se när nästa tävling blir av :)

Nä nu ska jag ta och sova så jag får se hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorrn!

Over and out...!

8 januari 2009

Idag ska jag åka hem! :) Härligt värre! Ska bli skönt att få lite sovmorgon imorrn innan man åker..
Sitter på skolan och ska ha sjukvård men jag sitter och tittar runt på internet bara.. har verkligen inte orken till att jobba med någonting känns de som! Vart så glad när jag upptäckte att emilia också satt å titta runt på internet men nu ha ju hon börja på jobba :S helvete!
Så det är nog lika bra att jag försöker göra lite nytta jag också! Ska ta med mig lite papper som jag ska läsa om hur man ska sätta kateter som jag måste läsa igenom innan nästa vecka så det blir ju perfekt att ta med sig imorrn i bilen :)
Man har ju iaf inget bättre för sig..
Annars så har jag suttit och räknat att det är 103 dagar kvar tills jag fyller år, jippi..! Känns fan som en evighet å nadja den lyckoostn som redan ha fyllt! Världen är verkligen inte rättvis ;P haha!

Nä nu ska jag ta och försöka göra en fråga iaf på sjukvården innan jag ska ha utvecklingsstörning..!


Over and out...!


7 januari 2008

Idag är det onsdag och jag har faktiskt överlevt första skoldan efter lovet.. helt otroligt faktiskt! Fast jag trodde aldrig att jag skulle ta mig upp i morse, hade faktiskt velat somna om å skite i den här dan! men men..
Marica och jag for å fika idag :) de va en väldigt bra start tycker jag! Sedan gick vi ner på PK:s och handlade lite saker innan vi begav oss hemåt för att laga lite käk :) Alltid lika trevligt tesammans med babe!
Annars så sitter jag i lägenheten i vilhelmina och har just pratat med pappa om helgen, har tage ledigt på freda från skolan så vi kommer iväg till östersund så fort pappa sluta jobba :) Shit alltså, är redan små nervös alltså! hur ska de här gå?! De är ba ni håll tummarna för mig! ;P Men de blir nog en rolig helg iaf!


Nä nu ska jag lägga mig på soffan och glo lite på tv!


Over and out...!

5 januari 2009

Känns som de va ett tag sedan jag skrev men ja ha faktiskt inte haft tid att sitta vid datorn nästan någonting :S
Har alltid haft något att pyssla med nu när jag vare ledig :)

Annars kan jag berätta att min och pappas resa för att hämta sakerna i stockholm gick faktiskt inte riktigt som det va tänkt.. De började med att ja fattat pappa fel, de va i NORRKÖPING vi skulle hämta sakerna, 20 mil från stockholm typ..
jaja tänkte jag, spela roll..
Vi for iaf till övik på torsda kväll för att åka med y-buss ner till stockholm, gick bra tills jag vaknade 01,30 av att hela bussen skakade och sedan stod vi still, busschaffisen talade då om att vi tappad däcket? kul, fick vi sitta där på e4:an å vänta på en ny buss från söderhamn.. skit kul, somnade iaf om och vaknade i stockholm 05,45. Gick rätt smidigt ändå trots allt..
Min kusin hämtade oss på teminalen och vi for å kollade på deras hus och käkade frukost :) Mumsigt!
Sedan begav vi oss till Norrköping, efter många om och men så funkade sakerna vi skulle hämta INTE!! Så jag å pappa fick hela enkelt åka hem igen, utan saker.. Så jag var framme i stockholm 06,00, var i norrköping vid kanske 10,30 och var hemma 22,30 i Åsele igen..
Snacka om resa ;P haha!

Annars börja vi skolan på onsda, SUCK! vart fan tog lovet vägen? De possitiva är iaf att ja kommer behöva vara ledi en bit av fredan eftersom vi ska åka iväg till Östersund! Arctic cat cup äre som väntar :) Spännande! Börja redan på bli nervös vill jag lova, första tävlingen!
har satt som mål att jag ska klara mig i mål, tror inte på några bra placeringar eftersom de är första året å man kör med många bra tjejer :)
Men det blir en bra träning och sedan har man ju chansen att kolla hur alla andra gör så man har lite saker att ta med sig då man ska träna :)

Nä nu ska jag ta och lägga mig på soffan å tare lugnt en stund!

Over and out....!

1 januari 2009

Gösses va konstigt de kändes att skriva 2009, men de är bara att vänja sig!
Har just packat klart min väska eftersom jag åker till stockholm ikväll, jo ni såg rätt, fjollträsk...! Med buss dessutom!!
har en liten aning om hur jävulskt ont i röven jag ska ha då jag är framme! Men det är ingenting att göra något åt, bara bita ihop.. 06,00 kommer vi vara framme i stockholm och då kommer jag och pappa hämtas av min kusin så vi ska få se hans hus och fika å såna saker innan vi åker ner till Norrköping, vi ska hämta en buss där nämligtvis.. Så sen ska vi åka hem igen! Men de går bra de med, har ju gjort liknande resor förut så :)

Annars så ha ja jobba idag, kändes inte roligt då väckarn ríngde 06,00 efter att man vare uppe å firat nyår med familjen, men ja tog mig upp iaf och var på jobbet exakt 7! brukar vara 5 min tidigare där men de gick inte idag kan ja lova! Så jag är lite mör i kroppen efter att ha börja kl 7 nu i 3 dagar i streck..
Helvete va ja vill köra skoter nu, men pärlan hänger ju i skoterlyften på garage utan dämpare så de få nog allt vänta! hoppas bara ja få iordning den snart, avlider väl annars!

Nä nu ska ja ta och fixa mig lite käk!

Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu