27 mars 2009

idag är det freda och vintermarknan börja idag!
Blir väl att dra en repa på byn sen blire att se på ramp hoppning på övre torge kl 16 tro ja de va?
Sedan ska man väl se burkartävlingen oxå, när den nu va ;P
kort fattat som vanligt men jag stör mig fortfarande på att ja bara kan skriva med en hand!
Men nu äre ba 19 dagar kvar tills skenan ska bort :D


Over and out...!

22 mars 2009

ja nu va det ett tag sedan men jag  har ingenting att skriva om..
Mina dagar ser lika dana ut som förra gången jag skrev så det är ingen förnyelse så..
Det jag kan berätta är att jag var i Älvsbyn och kollade på SM finalen i skotercross i helgen! Mycket roligt och prata med andra förare och se på när de körde fast jag kan lova att jag var jävligt avis för jag ville också köra!
Emil Öhman tog hem guldet i pro open! Men med hans körning så va det inte så konstigt! Är absolut en som jag ser upp till!
Lina tog hem guldet i damklassen och hon körde riktigt bra! Men det gör ju så klart alla tjejer ;)
Helgen var verkligen kanon och jag ser ruskit fram imot nästa säsong :)


Tråkigt nog fick inte alla ett bra slut på helgen :/
http://www.folkbladet.nu/?p=139978

nä nu ska jag gå!


Over and out....!

16 mars 2009

Nu va de ett tag sedan jag skrev men jag har faktiskt ingenting att skriva om!
Jag går runt hemma med en ställning för axeln, som en mittela fast stum och armen står utåt istället för att ligga mot magen.. drygt vill jag lova & man kan inte göra någonting typ..
Går mellan tv, datorn & sängen hela tiden eftersom det inte finns mer att göra.
Jag saknar skoter körningen som bara den just nu! speciellt då man tänker att jag egentligen ska ha kört sm finalen snart! känns väldigt ledsamt att behöva missa den :( får fara och titta på den istället å heja på de andra tjejerna :)
Annars så längtar jag till den 15/4 eftersom jag då ska få ta bort ställningen å börja med rehab & till den 21/5 för då åker jag till London :)
Bli ett kort inlägg med det går så förbannat långsamt att skriva med en hand!


Nä nu ska jag ta & göra lite skolarbete!


over and out...!

13 mars 2009

freda den 13:e? IGEN!!
därför har jag inte ens klivit upp ur sängen idag! jag brukar ha hur mkt otur som hälst å de kan marica nog intyga :P

åh jag är redan less på den här ställningen för att hålla axeln på rätt plats
jag saknar skotern så de är sjukt
dessutom saknar jag tävlingarna!
blä nu vill jag att de här 5 veckorna ska ha gått å jag vill att de ska vara höst så jag får köra igen :)

over and out...!

12 mars 2009

nu äre ett tag sedan jag skrev men det är för att jag skrevs in på lasarettet i umeå på måndan, opererade axeln på tisdan å skrevs ut på onsdan..
vill lova attt jag längtar redan tills 5 veckor har gått så jag får ta bort ställningen som jag har fått! usch går fan inte att göra någonting.. man får ont om man sitter uppe för länge, ligger i sängen för länge osv..
så jag gör inget annát än att sova lr titta på tv.. skit tråkigt!
kort inlägg idag men de är grymt jobbigt att skriva med bara en hand!

hare bra!

over and out....!

7 mars 2009

nu är man hemma igen efter en dag i övik!
Vi for redan igår kväll för att slippa kliva upp så tidigt eftersom besiktning och anmälan var kl 07.00.. Ingen sovmorgon där inte!
Det började med att vi fick köra träning med pro open.. vilket inte direkt var speciellt givande utan man fick som mer passa sig för att inte bli överkörd? Hade iaf världs tur att jag inte vart påhoppad vill jag lova! hörde när jag landade på ett av hoppen att de var någonting som var efter mig, tittar upp och ser att de kommer en pro open förare flygande över mig, jag tar i bromsen och nästintill tvärnitar och tur var väl de! Han snuddade med sin matta just i min båge fram på skoter.. Hur tusan hade de sluta om ja inte tog på bromsen?
Men aja, vi körde 3 varv och sedan så vart de så att vi damer skulle få en ny träningsrunda eftersom träningen med pro open vart fel..
For ut och tyckte verkligen att de flöt hyffsat bra ändå, tills 2:a varvet...
Kom igenom kurvan och gjorde mig "iordnining" för hoppet, hoppa och insåg att det stod en skoter just nedanför! Då menar jag att den stod still med föraren på.. PANIK!
Började att vinkla skidorna och "tippa" skotern åt andra hållet för att inte ta ihjäl hela människan, som tur var så körde den iväg men när jag slog i marken så volta och jag och axeln for ur led...
Gjorde jävligt ont och fick hjälp av sjukvårdarna att dra tillbaka den..
När sjukvårdarna kom så började de ta av mig hjälmen å skulle he på nackkrage å ja ni vet allt men de ända jag fick fram var:
Äsch sån smäll vart de inte, de är ju axeln som är åt skogen!
Sjukvårdarna titta på mig och kände lite grann på nacken, kolla om ja kunde röra benen å andra armen osv..
Vid det här laget så vill jag lova att jag hade RUSKIGT ont och ville inte mer än att ha den tillbaka på en gång! Snälla som sjukvårdarna var så fråga de om jag vill ha morfin innan de skulle dra, nej svara så klart jag och de försökte övertala mig att de kunde ju kännas bättre.. Kände bara mer å mer hur ont de börja göra och tillslut sa jag:
Diskutera inte så jävla mycket! Dra bara!
Hahaha ja inte äre lätt men de fick tillbaka den iaf och jag fick min hjälm och mitt ena handtagsskydd i handen, fästet och hela alltet for men skotern var det inte en skråma på så de va bara in i depån, ta en värktablett, ta bort ena handtagsskyddet och ut å köra igen! Det kändes men va tusan jag har inte åkt 14 mil i onödan heller! Slutade som 5:a av 6 förare!

Måste bara passa på att säga Grattis åt Emma K, Jennifer N & Johanna K som vart top 3 idag! Men självklart också säga skit bra kört brudar för alla som var med!

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och bara finnas till!


Over and out...!

5 mars 2009

idag är det torsdag och jag som hade planerat den här dan så bra och nu gick allt åt skogen..!
Fast jag förstår inte riktigt varför jag är lite halvt förvånad för det är ju min vanliga otur som spökar..!
Iaf så hade jag tänkt att fara på crossbanan idag och träna men ingen kan följa mig dit och min far godkänner inte att jag far dit själv heller.. Typiskt!
Känner mig lagomt förbannad vill jag lova!
Jag vill ju inte direkt sitta hemma hela dan heller så jag far nog på garage och skotar av mercan istället så kanske jag kommer på lite bättre humör!
Hoppas kan man ju alltid iaf!

Annars så sitter jag bara i min säng och lyssnar på musik, Molly kom upp på övervåningen och vart så lycklig då jag satt vid datorn eftersom hon tycker att då kan man passa på att gosa lite med henne också, vilket brukar innebära att några kan få lite knepiga svar på msn eftersom Molly kliver på tangentbordet.
Men efter ett tag brukar hon lessna och tar då sikte på täcket längst ner vid fothuset och jag vill lova att hon verkligen kan bre ut sig! Min säng är 140*200 och hon tar nästan upp halva sängen! Men hon är hur söt som hälst då hon ligger och sover min lilla katt, ligger på rygg och verkar drömma någonting för hon vifftar med fram tassarna.. hahaha!

Nä nu ska jag ta och se om jag hittar mig nån lunch och sedan bege mig över på garaget!


Over and out...!

4 mars 2009

Onsdag, har fakiskt vänta på denna dag eftersom jag åker tillbaka till Åsele ikväll!
Har varit på körskolan idag och igår, både kört och läst teori..
Satt och såg tv igår då jag hörde en massa bilar köra förbi trissen, blev lite förvånad för man brukar ju inte höra några bilar här nere, man brukar ju kunna räkna bilarna som kör förbi här på fingrarna.. Kom sen på att sjukan ha ju flytta ner hit på trissen och då far de ju en massa bilar dit dagtid! Har aldrig tänkt på det eftersom jag är  på skolan den tiden på dygnet.. men aja, så kan de va!
Har också bett mamma fara och kolla på en ljudkabel som jag behöver till datorn för å få till ljudet! Eftersom jag nu ska flytta hem så måste ju de veta om att jag är hemma så jag har köpt ett hemma biosystem så nu ska jag bara koppla så jag kan spela via datorn också :) blir perfekt!
Annars så håller jag på att tagga till tävligen på lörda! Hoppas bara att banan är bra och att vädret blir bra :)
Sedan får man väl hoppas att körningen går bra också!

Nä nu ska jag ta och packa!

Over and out...!

3 mars 2009

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev men det har helt enkelt inte funnits tid..
Var iaf och gjorde halkbanan igår i Östersund, vi har 4 tjejer då vi började men redan efter det första momentet så vart vi 3 eftersom en tjej kuggade! Tycker grymt synd om henne alltså!
Men dagen fortsatte och eftersom vi har så få så fick vi köra lääänge vilket vi inte klagade på! Sedan fick vi köra var sin bil också, vilket man egentligen inte skulle ha fått gjort utan man skulla ha åkt 2 och 2..
Men jag hade dö skojigt med de andra 2 brudarna som var där och den här dan är absolut värd att minnas, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt känns de som..
Var absolut värt att kliva upp 3 för att fara klockan 4 igår morse till Östersund!

Komme hem till Åsele och åkte sedan till vilhelmina eftersom jag har körlektioner i veckan, ville hinna köra lite innan jag ska opereras på tisdag så man inte står och har hur mycket som hälst kvar sedan man kommer tillbaka! Det räcker med att körkortet skjuts upp för operationen redan, känns som 1000 år innan jag kan ta körkortet men aja, axeln måste ju som sagt fixas till.. få ta de som de kommer

Nä nu ska jag ta och lägga mig i soffan och plugga lite teori, finns inget annat å göra i lägenheten just nu..


Over and out..!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu