30 april 2010


nu är det verkligen inte länge kvar till studenten, 41 dagar. studentkläderna ha kommit, mössan ha kommit och nu planeras det för fullt inför själva student dagen!

Annars så jobbar jag ihelgen så det blir en lugn helg för mig men jag skulle vilja påstå att det är ganska skönt! det blir nog bara mest midda hemma med familjen + uppvaktning av de på 20:an och sedan vet jag faktiskt inte..
Kvällen igår var inte helt fel heller.. jag lagade mat, såg på film och sedan spelade vi ett spel som är ungefär sudoko fast man spelar mot varandra. va faktiskt riktigt roligt och man fick verkligen tänka för att kunna vinna eftersom man räknar poäng på de siffror man satt ut. va ruskigt kul men kom banne mä int på va de heter nu :/
Sedan vart det poker och det hela avslutades med en film till.. eller ja.. jag somnade tidigt i filmen sedan vart jag väckt å då fråga dem om ja tyckte filmen va bra å då va den i prinsip slut ;p haha typiskt mig!
Men trevligt va de!


Nä nu ska jag hoppa in i duschen!


Over and out....!

29 april 2010

idag är det torsdag och till min fasa fick jag gå upp tidigt imorse.
Vi skulle ha nationella i engelska b idag och jag kan lova att jag va ganska fundersam över vad vi skulle göra.
Det var test i att skriva och häftet vi fick som vi skulle läsa innan gav mig mest bara funderingar. Visst texten var inte svår men det var mycket fakta så jag började fundera om det skulle se ut som nå prov som man ska kunna utantill..
ganska frustrerande då man inser att " fan de här är inte ett dugg intressant och jag tar inte in ett smack! "
Men aja, klev på bussen efter att faktiskt inte sovit speciellt mycket alls och somnade jääävligt skönt på bussen vill ja lova. vaknade av att vi svängde upp mot skolan och då var det bara att traska iväg in på 2an och hämta en penna och sudd och ge sig iväg till folkets hus för att göra detta skit test..
Komme in, fick papperna och sedan till min stora lättnad så va de inge " kunna utantill test " utan man skulle söka jobb och då skriva som ett brev..
1 timme tog det sedan var jag färdig och då var klockan alltså 10..
2 timmar kvar tills bussen skulle gå hem så nu gällde det att fördriva lite tid och jag kan lova att det är inte det lättaste i vilhelmina..
Som tur va skulle najda köpa ett par nya spring skor så vi gick på sportringen och kollade där, nadja köpte skorna och sedan drog vi iväg på frasses för att käka lunch innan bussen skulle gå hem.
Imorrn så har jag självstudier vilket innebär att jag behöver inte kliva upp tidigt tack och lov. behöver nog ta igen några timmar sömn känner jag.
Har varit duktig idag också och sprungit några ärenden åt en vän och nu sitter jag bara å lyssnar på musik och finns till, vilket är skönt det med!

Nä nu ska jag ta och slänga omkull mig på soffan och glo på tv:n..


Over and out....!

SPOTIFY

http://www.gratispremium.com/?ref=199091

gör en gratisundersökning och sedan värva 6 st vänner så har man spotify premium sedan :) Snälla hjälp mig genom att klicka på länken, registrera dig och gör sedan en gratisundersökning!


27 april 2010

idag är det tisdag och jag har inte gjort speciellt mycket..
Mest legat i soffan och bara funnits till och plugga.. ja ni hörde rätt, har nationellt prov i engelska B imorrn så jag har faktiskt läst igenom häftet vi fick..
Spännande å se hur det går imorrn..
Annars så har tydligen studentprylarna kommit så det blir att hämta dem imorrn. Spännande och se hur allt ser ut och jag hoppas verkligen att det inte är nå fel på mina prylar för då lär ja bli förbannad! ;p
Imorrn åker jag med tidiga bussen till Vilhelmina för att spendera ännu en dag på skolan. känns inte direkt lockande men aja det är inte många dagar kvar nu tack och lov!
Ringa en massa samtal måste jag också göra så jag vet inte riktigt hur min tid ska räcka till om jag ska vara ärlig, har verkligen 50000000 saker som jag måste göra men jag gör som vanligt ingenting.. bli nästan förbannad på mig själv bara för att jag inte gör någonting!

Sedan så må jag säga att man får verkligen användning av sina erfarenheter ibland. fick tejpa en tumme igår kväll för att den inte skulle röras så mycket.. har man tejpat axeln lika många gånger som jag har så va de inga problem. Vart faktiskt riktigt bra.. haha!
Har dessutom lagat mat idag så det bara sjöng om det. tortelinigratäng.. Mums säger jag bara, det satt verkligen inte fel!


Nä nu ska jag ta och slänga mig isäng så kanske huvudvärken ger sä!


Over and out....!

24 april 2010

idag är det lördag och jag har nästan nyss vaknat...
Känner mig ruskigt trött men jag antar att det är för att jag är nyvaken..
Idag ska det lagas mat för min del, ska göra köttfärssås så det finns lite matlådor. Handlade en hel hög på ica igår så folk måste ju trott att jag skulle äta ihjäl mig eller nåt..
Men äta bör man annars dör man!
Ska också göra iordning köttskivor och potatisgratäng, känner mig faktiskt riktigt duktig som tänker ta på mig detta projekt..
Det värsta med hela mitt projekt är att det blir en massa disk och då måste man diska..
JAG HATAR Å DISKA!!! Jag tvättar mycket häldre än å diskar, känns då mycket roligare om nått av dem kan vara roligt..
Iaf så åker jag till Östersund imorrn för att hälsa på Camilla samt att gå på en show med Magnus Betnér :D
Kommer bli kanon och jag har verkligen längtat! Så ikväll så ska kameran laddas och sedan ska jag ta med mig lite grejer :)
Har lånat en bil så det innebär att vi slipper krånglet med bussarna som går ut till Birka å in på stan :)
Ska även besikta bilen på månda morgon fem över 9, vilket innebär att jag måste fara från Östersund vid typ halv 6 om jag ska ha lite extra tid.
Ska ringa babe och höra om jag får fara till henne sedan och sova en stund då jag inte börjar förän senare.

Nä nu ska jag ta och vara lite social!


Over and out...!

20 april 2010

Idag är det tisdag och jag har egentligen inte gjort nå vettigt alls..
Va på skolan och gjorde lite projektarbete med Nadja, sedan liftade jag med macke hem till Åsele igen.
Tog en lååång promenad och det var ruskigt skönt vill jag lova!
Man kan verkligen rensa många tankar medan man går och ibland behövs det också.
Ikväll ska jag förbereda mig inför Engelska talet jag ska ha imorrn, gruvsamt men jag vet att min lärare tycker jag är väldigt duktig då det gäller att prata på engelskan :P
haha possitivt? jora men kanske inte alla gånger..!

Annars så vettitusan va ja ska hitta på imorrn under min födelsedag, det blir väl middag me nå vänner sedan vet jag faktiskt inte..
tro ja skulle behöva en pluggkväll MEN vem vill plugga då man fyller år?!
Skulle tro att det blir en soffkväll med en film bara för att slappna av för jag har ju trots allt projektredovisning på torsda och då måste man ju ta de lugnt innan ;p

Nä syrran är hemma å kolla på film med några kompisar så jag tror ja rymmer över på garaget en stund..
de ä oxå ett bra ställe att rensa tankar på btw..

nä nu blire promis på garaget...!


Over and out...!

19 april 2010

jösses va tiden springer iväg, tyckte nyss att det var 1:a april och nu är det den 19:e...
Iallafall så har det varit fullt upp på skolan idag. Projektarbete hela dan och jag kan inte annat säga att jag var verkligen piss less innan slutet..
Suttit och skrivit om saker och ting flera hundra gånger så jag trodde jag skulle bli galen!
Sedan innan slutet då jag skulle visa vår powerpoint för lärarna och klassen ( ska kanske tillägga att vi hade fått den godkända av vår handledare för kanske 1 vecka sen.. ) DÅ DÖG DEN INTE SÅ VI BEHÖVER GÖRA OM DEN!!!!!!
Trodde fan jag skulle explodera!
Hur kan de sätta godkänt på en sak först och sedan ångra sig?! Fattar ingenting...
Jaja så imorrn kommer jag och Nadja behöva slita häcken av oss för att få den färdig så vi får visa den en gång till!
Man kan inte mer än bli galen...

Annars så fyller jag faktiskt år på onsda, känns faktiskt ganska konstigt att man fyller 19.. tyckte nyss jag fyllde 18 å man va dö stressad för körkortet eftersom man skulle hålla de hemligt, vilket jag även lyckades tills jag hade tagit det. Va ingen av min familj som fick veta att jag hade skrivning eller uppkörning så 2 dagar efter jag fyllt 18 stod jag med körkortet ( körlapp va de ju egentligen men ) i min hand och jag ringde åt pappa först som bara trodde jag drev med han.. Kommer aldrig glömma hans minn då han mötte mig i bil då han komme hem från jobbet eller då jag visade han lappen att jag fick faktiskt köra bil! haha
Det va inte lika roligt med mamma för hon lista ut de bara för att jag lät så uppspelt i telefon då jag ringde.. men ja fick ju åtminstone skratta åt pappa.. haha!
Vet inte riktigt hur jag ska fira min födelsedag iår, förra året va jag å nå vänner å käkade middag och så.. kanske ska man göra samma iår?
Va ju faktiskt riktigt trevligt :)

Nä nu väntar min plugg hög på mig..


Over and out...!

14 april 2010

idag har jag varit i Umeå för att få träffa min kirurg. Precis som jag sa till läkaren då jag vaknade på IVA i lycksele så kändes det inte riktigt som att axeln va på rätt plats..
Men han ville inte lyssna och jag fick åka hem, nog för att det gjorde ju inte mig så mycket eftersom jag inte gillar att ligga på/besöka sjukhus i hövve taget så de va ju inte mer med det.
Men värken har suttit i på ett sätt jag inte är van men jag känner igen den, något är inte som det ska.
jag ha ju värk annars också men detta ha vare extremt..
När jag kom till kirurgen så sa hon direkt att jag skulle på akut röntgen för att kolla hur den låg för hon behövde bara kolla lite för att se att den satt inte rätt..
Röntgen visade så klart att den inte va där den skulle så jag fick en ny tid imorrn för att sövas och sedan ska axeln fixas..
Känns dock lite besvärligt att behöva vara där hela dagen då jag gärna stannat i Åsele istället men det är bara att gilla läget..
Tur Fredrik va så snäll å skjutsade mig idag för ja hade absolut inte kunnat köra hem själv som de kände å drog i axeln idag. Ett under är det om jag ens får sova nånting..

Fick mig iaf ett par goda skratt efter det tråkiga beskedet å ja va som mest nere..
Vi lyssnade på " I kissed a girl " å helt plötsligt säger Fredrik: is not känns right.. HAHA höll på dö av skratt fast man förstår nog inte det roliga om man inte var med från första början men iaf..
Sedan skulle han fortsätta på sin svengelska å säga: när jag var young men istället varté: när ja va jung.. Haha ja skrattanfall nummer 2!
Sedan har vi varit på garaget och bytt tillbaka orginalkåporna på skotern då den ska in på servis, hjälpt Hugo att byta till sommardäck å sen ha vi sett Rose red..
Kan lova att jag är nu sjukligt mörkrädd å kommer INTE vilja flytta in i ett stort hus.. kommer bara få mig att tänka på den här filmen!

Nä nu ska ja lägga hövve på kuddn å försöka sova, upp tidigt imorrn som sagt!



Over and out...!

13 april 2010

tisdagen är snart bortgjord och ja är faktiskt ganska stolt över mig själv för jag har gjort bort mycket idag.
Projektarbetet som jag å nadja håller på med är snart klart, det är bara det sista kvar nu å det gör vi själva så det kommer gå fort :)
sedan så har jag varit på lång promenad! Härligt värre! tragiskt att man ska gå i skola en dag som denna.. annars hade jag kunna vare ute å gå hela dan!!
Så nu ska jag göra en etik uppgift som ska kompliteras å sedan är jag ledig från skolarbeten på ett tag. kanon!

Imorrn blire Umeå igen men denna gång ska jag träffa min kirurg + sjukgymnast så min dag kommer nog vara full bokad. Känner på mig att det kommer dras å slitas i axeln imorrn så jag kommer ladda med värktabletter så jag har tills efteråt! Förra gången gjorde jag inte det å jag vill lova att de va inte skönt att åka hem sen..
Men den här gången ska ja vara väl förberedd!
Ha allt fixat inför morgon dagen, bil ä lånad, handväskan packad, kollat igenom övningarna ja fick sen igår så nu äre bara å fara dit å höra dommen..

Sitter och väntar på mamma nu för vi ska ner till mormor å morfar en sväng. Mormor å morfar ha vare i Italien 1 vecka, man bli ju inte alls avis?! de ä ju inte så länge sen dom va 1 vecka i London heller!! åh ja vill också ut å resa!
Men innan jag far till mormor å morfar ska ja tvätta färdigt! Helt otroligt va duktig ja ä va?


Over and out...!

12 april 2010

måndan är snart över och jag har hunnit med en resa till umeå, mycket skratt å det absolut BÄSTA!
Kollat på ski-doo å Lynx 2011 :D
Kunde inte vare bättre. Sugen vart man å vi va nog 2 som stod å dregla LÄNGE!
Dock hade inte ski-doo med sig freeriden å de vart ja besviken över, va ju den vi ville kolla på från första början!
Annars så har jag snabb kollat min axel idag å ja.. de få bli mer koll på onsda då de inte riktigt va säker på va de kunde vara..
Skulle ju bara fattas att det bli nå jävulskap med den igen.. vore ju pricken över i:et..
Ikväll blire en tidig kväll då ja måste med bussen imorrn bitti till Vilhelmina för att jobba projektarbete med Nadja :)
Sedan så ska ja försöka göra lite annan nytta också!
Nä nu ska ja ta mig ett ryck!


Over and out...!

11 april 2010

Idag är det sönda och alltså sista kvällen på lovet. men jag har trots allt gjort någe nytta på lovet.
ja gjort bort 2 uppgifter så det känns jävligt skönt faktiskt.
Men jag har engelska uppsatsen kvar än och den blir nog inte att leka med skulle jag tro.
Har suttit och läst lite grann om hur diabetes behandlingen va förr osv men hur jag ska kunna skriva ner det på en uppsats på engelska kan ju bli spännande!
Jag få nog vackert kämpa med det ett bra tag! Men de ä bara å göra sitt bästa!

Annars så blir det en väldigt kort vecka för mig i veckan, imorrn åker jag till umeå för att besöka NUS på ett akutbesök efter att axeln for ur led i tisdas kväll..
sedan på onsda åker ja te Umeå igen för att träffa min kirurg på NUS.
Skolan kommer nog inte bli glad på mig men det skiter jag i! Känns som det är viktigare att jag får nån koll på denna axel innan jag har dragit sönder den helt! Det vore ju ganska onödigt..
Det är ju trots allt en axel jag ska ha hela livet så det känns faktiskt lite viktigare att få den fixad.
Helgen har jag tillbringat i sveja med Klemet, Janne å Fredrik med skoterkörning och annat roligt.
For till Åhman å en massa andra för att basta på lörda kväll, slutade med att husvagnen som de hade gjort en bastu av satt sig så vi kunde inte öppna dörren. Vi fick helt enkelt truga in så mkt folk som möjligt i ena sidan av husvagnen och hoppa för att vi skulle få upp dörren.. Haha vilken upplevelse!
Men jag hade trevligt och det va verkligen värt att minnas!
Jag va även först av sällskapet att bada i isvattnet, att de ska va en kvinna för att våga! haha
nja det va nog mer svensson bännskallen som slog in att jag skulle då fan inte vara så feg som alla andra!
Så jag hann med å bada 2 gånger under kvällen, andra gången fick ja även med mig fredrik å janne ;p haha
nä nu ska ja ta å sova så ja orkar med umeå resan imorrn!

Over and out...!

7 april 2010

snacka om att det vart en knäpp dag igår.
Allt slutade med att fredrik fick skjutsa mig på akuten i lycksele vid 01.00 å sedan fick jag stanna där över natten..
Axeln va helt urled och de fick testa 4 gånger innan de lyckades få tillbaka den.. så kring kl 16.00 idag vart ja utskriven..
Va inte direkt så jag hade hoppats att gårdagen skulle sluta men aja, så kan det gå..

ikväll ha ja inte gjort mer än att ligga i soffan framför tv:n. värken tar nästan ihjäl mig så jag orkar inte speciellt mycket mer..

Nä, nu ska ja ta å se färdigt filmen!


Over and out...!

4 april 2010

Sönda, känns faktiskt ruskigt bra att jag inte behöver gå i skolan imorrn.. alltid lika bra!
Helgen har spenderats med att jag åkte ut till Sveja för att äta och umgås lite med mamma,pappa,Robban, kusin barnen, morfar å mormor. Sedan bar det av till långvattnet på discot som dom hade ordnat ;P haha ojoj säger jag bara!
Fick pröva Bengans skoter och jag vart helt fast! Lynx RS 600! Vilka grejer alltså! Men hörde att den va väldigt farlig på soppan så de kändes ju inge roligt :/
Men åh, sak samma! Jag vart kär som jag vet inte vad! Va lugnt den bästa maskin jag testa!
VILL HA!!!!!

Annars ikväll så blir det nog en lugn kväll i soffan framför tvn. Känns som jag kommer somna tidigt ikväll fast det skadar nog inte riktigt heller!

Nä nu ska jag göra nån nytta!


0ver and 0ut!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu