26 januari 2010

idag är det tisdag och jag ha haft kvällspasset på praktiken idag. gick hur bra som hälst men jag har verkligen fått jobba vill jag lova. Har aldrig haft så mycket patienter under nån dag hittils och en sköterska sa att så här hade det inte vare på läänge..!
Spännande va det iaf!
Imorrn har jag också kväll så jag kan lova att det ska bli skönt att sova ut ordentligt imorrn för det lär jag behöva!
Annars har det inte hänt så mycket, har sålt en skotermatta, tränat lite grann, packat osv..
På freda bär det av till Älvsbyn för att ha Sm kval, känner mig faktiskt lite nervös och jag hoppas som bara satan att jag hinner få min nya kedja som jag beställt för jag vet inte riktigt om jag har sån jätte lust att köra med orginal drevningen :S
Men kommer det ingen kedja så har jag inge val direkt!
Men jag hoppas att det ska gå bra för mig ihelgen så jag kan känna att träningen ger resultat för jag själv tycker att jag utvecklas lite grann hela tiden..


Nä nu ska ja kasta mig i duschen!

Over and out..!

22 januari 2010

idag är det fredag och jag sitter i Lycksele. Jepp, jag har praktik hela helgen och jag ser faktiskt framimot det.. Ha haft en bra kväll ikväll och ha fått lära mig en massa nya saker! Ha börjat kunna göra mer saker själv nu då jag kommit in i rutinerna och jag kan inte mer säga än att jag trivs som bara satan!
Detta är verkligen ett jobb för mig känner jag!
har 9 timmars pass imorrn så jag ska snart gå och lägga mig så jag orkar med hela dan..
Fast ja må säga att det är ganska tomt här i lägenheten då Nadja inte är här, man har ju ingen att prata med :P haha
Sedan så har det inte gått så bra för mig heller då det gäller en ny kedja efter att ja körde sönder den jag redan hade i skotern.. Företaget vet inte hur det ska göra med den och de skulle börja fundera på det på månda..
blir nog till att köra med orginal grejerna i Älvsbyn.. wheey.. maskinen har ju nästan ingen ork med orginalgrejerna jö.. Men aja, jag få göra det bästa av situationen och hoppas på det bästa..
Har iaf bestämt mig för att fara och träna på månda eftersom jag är ledig. Måste träna in mig på hur maskinen beter sig nu då jag har orginalgrejerna på igen..

Nä nu blir det sängen!


Over and out...!

Vissa saker är det nog inte tänkt att man ska klara av ensam även fast man önskar att man gör det..

19 januari 2010

idag så har det vare mkt på akuten och jag har verkligen fått göra kanon mycket! Trivs som fisken i vattnet och jag tror faktiskt inte att jag kommer vilja åka hem efter 5 veckor..
Man möter många underbara människor och jag känner mig faktiskt " godkänd " där, jag kan inte göra mycket men folk är ändå så himla tacksamma för det lilla jag gör! Känns faktiskt riktigt roligt!
Ha börjat göra lite saker och ting på egen hand och det känns att det är det här jag vill jobba med! Älskar att känna hur pressen stiger på en då det kommer in mycket folk och hur man hela tiden försöker komma på vad det kan vara för "fel" på den som kommer in, allt blir som en stor kluring som man ska lösa... Sånt gillar jag!
Hoppas nu bara att jag ska få lära mig så mycket mer saker fast det tror jag inte blir några problem!
Kan förresten berätta att mitt passerkort fungerade inte ikväll så efter att jag varit med en patient som skulle få lämna akuten så tog jag mig inte in  igen så jag står i en gång med ingen stans att ta vägen och ser inte en människa heller..
Jag står där som ett fån å tänker: vafan ska jag göra nu?!
Men som tur va så komme postgubben och skulle lämna nå grejer te akuten så han släppte in mig igen! HAHA
Så imorrn måste jag gå till enhetschefen och få ett nytt kort så jag kan röra mig fritt över huset för det gör man ganska ofta vill jag lova..!
Imorrn jobbar jag morgon och jag funderar faktiskt varför jag inte lagt mig än?
Nadja hon är smart och har lagt sig men jag kan inte sova för jag har minst 80000000000 tankar i skallen som vägrar att lämna mig ifred så jag kan sova..
hatar då jag börjar tänka så här för jag vet att de slutar med att jag inte kan sova alls..
Men snart ska jag ta och dänga nått i skallen på mig själv så jag kanske somnar ;p
Sen så ska jag hem till Åsele för jag är ledig på torsda så jag lämnar kvar nadja här, stackarn MEN som sagt. hon ä ledig i helgen och det är INTE jag! Men det ska nog funka det med! :)
Men eftersom jag är ledig på torsda så blir det träning för hela slanten för min del, sen har jag inte bestämt mig om ja åker tillbaka till Lycksele redan på torsda kväll eller om det blir freda morgon.. Återstår att se..

Nä nu ska ja försöka sova!

Over and out...!
Vit / svart eller kan en lögn vara grå?

18 januari 2010

Idag är det månda å jag och Nadja sitter i Lycksele i Elin's lägenhet! Jepp ni läste rätt, vi ska tillbringa 5 veckor i Lycksele, det ä nog lika stort dynghål som vilhelmina skulle jag tro..
Jag har haft min första praktik dag idag och det gick riktigt bra. Va verkligen spännande från första stund och jag tror jag kommer att trivas! Imorrn skulle vi tydligen börja jobba på riktigt eftersom jag mest stått och kolla på idag så det ser jag framimot!
Började halv 2 och fick sluta vid halv fem? Snällt som tusan men jag hade nog inte haft så mkt imot att stanna kvar några timmar till..
Men imorrn, då jäklar blire till att ha hel kväll!
Sedan så tycker jag faktiskt att det är lite fuskigt att jag ska praktisera i helgen och Nadja får vara ledig.. Så jag ska alltså vara här helt själv! Scary!
Kommer inte våga gå ut eftersom det verkligen är pissmörk här omkring.. hövva!
Lyckades glömma en hel del saker hemma också men de få vara hemma tills jag åker hem på onsda.
Men roligast va nog imorse då vi komme till Lycksele. Jag och Nadja stannade på en parkering för att vi skulle leta åt Elin's parkering med hjälp av den lilla kartan som Elin hade ritat åt oss. Efter ett tag då vi hade diskuterat lite fram och tillbaka så börjar vi kolla lite mer ordentligt hur det ser ut runt omkring där vi står och inser att vi står precis på rätt parkering!! Hur ofta händer det?
Va inga problem att hitta lägenheten sen och det var verkligen en fin lägenhet! Så här kommer vi nog trivas som fisken i vattnet!

Nä nu ska jag ta och skratta lite åt Nadja för hon svär just nu över pizzan hon åt till midda, internet till hennes bärbara som inte funkar, nu dampar hela datorn åsså pratar hon med Johan tror ja om jag inte hör helt galet? HAHAHA tycker lite synd om Johan som inte kan göra nånting åt hennes humör förutom å lyssna :P HAHAOver and out...!

13 januari 2010

Idag är det onsdag och ja måste säga att jag ha haft en helt underbar vecka på skolan..
12 bussen varje dag + att ja ä ledig imorrn å på freda, kan de bli bättre?
Sen kommer jag att bo i Lycksele i 5 veckor för att göra min praktik på akuten, kommer nog bli intressant :)
Sitter här och vill ut och köra skoter så de kryper i hela kroppen! Men det är svårt att få med sig någon eftersom alla jobbar :/ typiskt!
Sedan så väntar jag på grejer te variatorn oxå som aldrig verkar vilja komma men nu ha jag faktiskt blive lovad att dem ska komma innan helgen så jag hoppas verkligen de så ja få testa å skruva lite :)
Gjorde annars om lite saker på skotern igår också, flyttade "klumpen" med helljus, backen å handtagsvärmarna och satte den på styrhöjaren och framåt, varför kan man ju då fundera eftersom de blir lite klumpigare men det är faktiskt så irreterande att då man är på banan och kör så kommer jag ALLTID åt knappen för handtagsvärmaren och stänger av dem.
Å med tanke på vilka handskar man kör i så blir det ganska så kallt om händerna så då fick jag göra om lite med hjälp av mekgubben som så snällt ställde upp å hjälpte mig att fixa till de där så de funka :)
Jag blir verkligen bortskämd med all hjälp men ja tackar för all hjälp ja kan få för alla vet väl hur frustrerande det är då man ska göra någonting åsså fattar man ingenting?
Finns nog inge värre faktiskt i mina ögon!

Imorrn ha ja planerat ett besök på crossbanan om vädret tillåter det, gäller bara att ragga upp någon snäll själ som kan följa med å hålla kolla på mig ;p
Bli inge poppis av mina föräldrar om ja skulle fara själv och jag vet ju hur fort det kan gå innan det händer något så det är lika bra att man är fler då man är där.
Så håll tummarna att jag hittar nån som kan följa :)

Nä nu blire att glo på tv en stund!

Over and out...!

10 januari 2009

nu ha man komme hem från östersunds resan..
Känner mig både nöjd och missnöjd med helgen faktiskt, med körningen alltså allt annat va helt ok :)
Ja körde 2 kval på lördan åsså 2 finaler på idag och de första heatet va faktiskt de bästa.
Komme in som 12 av 17 förare det första heatet vilket va kanon bra tycker jag! Va helt nöjd med det heatet och satsade verkligen allt för att återhämta mig så pass att ja skulle orka med att köra lika bra heatet efter å trött va ja vill ja lova, somnade i bussen under 30 mins pausen dom hade :P
Andra heatet va ja med bra i starten från början och de kändes verkligen bra då jag komme iväg MEN tydligen hade de blive tjuvstart så det va bara å vända om för att ännu en gång ställa sig på starten..
Denna gång va ja inte alls med lika bra och blev klämd mellan 2 st, sedan i andra kurvan så körde jag ihop med Jennifer och nån till, hörde ett litet konstigt ljud men brydde mig inte och tog mig loss och fick fullt upp med att jaga ikapp de andra som redan fått ett ganska bra försprång.
Komme in på 15 plats i det heatet och när ja komme in upptäckte vi att ja lyckats he sönder sidokåpan vid skidan typ..
variator skyddet som är längst mot plasten ha tryckts in å nästan tage i variatorn, kåpan hade tydligen tage i variatorn iaf för ja ha en rosa/röd fin rand på variatorn! haha!
Men de fixade min mekaniker direkt och sedan så vare färdig kört för mig för dagen eftersom mina 2 heat va klara..
Somnade halv 8 på kvällen och sov till halv 8 dagen efter och då vare bara å klä på sig och göra sig iordning för träningen :)
Finalerna gick ju hyfsat, inte lika bra som heaten men sånt få man leva med.. lyckades göra en vurpa och komme ganska så långt efter men komme iaf in på en 14 plats.
Sista final heatet gick  inte riktigt som ja tänkt men ja va både trött och mör i hela kroppen så nu ska de tränas lite mer så man orkar inför nästa sm kval :)
slutade totalt på en 15 plats i detta sm kval vilket är helt ok för ja ä ju inte sist iaf :)

Nä nu ska ja återvända till arbetet, ska till garaget och he upp lite klistermärken på bussen :)Over and out...!

6 januari 2009

idag är det onsdag och min dag började verkligen bra genom att vakna tidigt fast man la sig sent..
inte direkt de jag hade hoppats på men så vart de iaf.
Dagen har tillbringats framför tv:n och halv sovandes i soffan men inte vart man nå piggare för de..
Sedan så vart de krig med en salv tub som vapen?
Va roligt man kan ha åt såna små saker, man blir 10 år yngre direkt :)
Jag förlorade iaf det slaget och sitter nu med salva i hela håret.. känns inte direkt så jätte fräscht men de ä tur de finns dusch iaf :)
Ikväll ska jag över på garaget och skruva tillbaka dämparna i boggien igen, sedan så hoppas jag på bra väder så man kan fara ut på crossbanan och kolla inställningarna på dem. Vet ju inte hur de är nu efter att jag ha lämnat in dem.
Styret kanske vi ska göra någonting åt också, allt för att vara så gott som beredda inför helgens tävling i östersund.
Åker ju redan på freda så det finns inte så mycket tid kvar..

Sedan börjar ju skolhelvetet på månda också..
FYFAN va ja hatar denna skola alltså, ha inte sakna den för 5 öre och kommer nog inte göra efter jag gått ut skolan heller..
Halv år kvar som ja måste hålla ut innan jag kan känna friheten och slippa skiten..
Då få man iaf plugga på någe som man verkligen brinner för och jag tror de kommer bli så mycket lättare då än va de ä nu..

Nä nu ska ja vara lite social innan ja ska iväg på garaget!

Over and out...!

5 januari 2010

Vet ni hur konstigt det kändes att skriva januari och 2010?!
ha lite svårt faktiskt att hänga med på att det är ett helt nytt år..
Nytt år och nya tag, åtminstone kan man ju försöka med att göra en förändring..
Va i vilhelmina idag för att lämna in dämparna i boggiens som började krångla efter att jag hade haft tävling i storuman så nu hoppas jag att dom ska vara okej igen.
Men jag måste försöka ta mig ut på banan imorrn så jag får göra om lite inställningar så det är klart tills tävlingen i helgen som är i östersund.
Tror inte jag blir så poppis om ja kommer till östersund och ska börja göra om massa inställningar :P haha!
Nä nu ha man ny äte och känner sig ganska så trött faktiskt..
vaknade inte av väckarklockan imorse fast jag hade ställt 2 stycken klockor.. sov verkligen som en stock!
Fast de ä ju bra antar jag..

Nu blire å kolla vädret sen ska man va lite social..


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu