29 juni 2010

fyfan vilken dag, är på pissdåligt humör och vill inte göra annat än att krypa under jorden alltså!
de enda possitiva ä att tvn nu ä på plats i lägenheten så nu ska ja bara vänta på att fredrik ska kunna fara ner och hjälpa mig att he upp den för de visade sig inte vara de lättaste själv.. fick lov att ge mig..!
fick iaf hjälp att bära upp den av en snäll kille som bor ovanför mig, haha han tyckte synd om mig som skulle försöka bära upp den själv ;p haha!
Så nu ska jag hem till mamma och pappa, kolla om vi ha nån antennkabel till övers så jag kan se om den fungerar.. vore ju nalta surt om det inte skulle funka när jag väl fått dit den..!
Så nu kan ni komma och se på film snart hemma hos mig på min nya 40 tums tv :D haha!

Nä usch de gå int å skriva nu när ja ä så förbannad, skriver kanske sen om ja bli på bättre humör!
Tack till Sven-y iaf som ska rita min 3:e tatuering! Kommer bli kanon känner jag på mig för han ä ju grym på de där!



Over and out....!

28 juni 2010

Helgen vart faktiskt rätt så kort fast den varit lång..?
Sov bort heeeela lördan, vaknade inte förän kl 15 och då fanns det ju inte riktigt så mycket att göra.
Vi for och hälsade på mamma och pappa en sväng i Sveja och samtidigt så fick Fabbe springa av sig lite.. haha han är så söt den hunden! Skulle verkligen kunna adoptera han!
Iaf så komme kusinerna och faster senare under kvällen och fick då veta att Göran och Elin har förlovat sig! Grattis!
Riktigt roligt faktiskt :)

På söndan va vi till övik en sväng för att skjutsa Tobias mfl, vart inte där länge innan vi drog tillbaka till Åsele men det var rätt så skönt att åka bil en sväng istället för att bara sitta hemma och glo in i väggen..
Det bli ganska så trist i längden!
Men iaf så åker vi tillbaka på freda för då ska vi kika in hos pulver igen för att kolla tatueringarna och jag ska kolla piercingen också :)
Längtar redan tills jag kan bygga på den jag har på underarmen nu, sjukt taggad men som sagt det gäller bara att jag få någon som kan rita mönstret åt mig för de klarar jag inte själv, åtminstonde inte om jag ska få de snyggt!
Ska in till Peter idag också och höra om han har någon tv åt mig till bra pris för jag kan lova att jag kommer få damp i lägenheten om jag inte har en tv! :O
Det blir sjukt tyst och ensamt då man inte ens ha internet än.. Hoppas verkligen att jag får det innan veckan är slut!
Sen så jobbar jag helgen, tråkigt men samtidigt så ska det väl gå ganska så bra!
Jobbar under dan i helgen så jag behöver ju inte sova medan alla andra är vakna och det är faktiskt riktigt skönt. Hade kunna bli kinkigt annars eftersom man vill ju endå umgås lite med vänner då dem är lediga också!
Mamma och pappa åker förresten ner till höljes på onsdag.. ganska så avis med tanke på att jag ville fara iår och det var bara 3 dagar som gjorde det omöjligt iår..
Tro bannemä att jag ska säga nästa år att jag vill vara ledig den helgen för nu är det sjukt länge sen jag fick fara till höljes..
Men marknadshelgen är ja ledig, den helgen jag bry mä minst om.. känns ganska knäppt faktiskt!

Nä nu ska jag springa på affärn och köpa glödlampor..

Over and out...!

25 juni 2010

jösses har tvättat idag så det känns som att jag har tvättat för ett helt år minst!
Kom till tvättstugan strax efter 11 imorse och skulle börja tvätta då jag inser att vafan maskinerna är ju redan igång?!
Kollade på tavlan över bokade tider och såg att någon hade slängt min lapp som jag satt upp och hett in sin tvättcylinder istället ( har ingen nyckel till min tvättcylinder än..) förbannad vart jag så jag sprang upp i lägenheten och skrev en ny lapp som jag satte upp på 16-21 tiden istället..
For hem igen sur som ett bi och vid tolv tänkte jag att jag skulle kolla om maskinerna fortfarande gick eller om den som hade bokat tvättat klart och ingen maskin var igång så jag, fullifan som ja va började tvätta och tänkte att jag kunde hänga in tvätten i torkskåpet eftersom torkrummet var låst..
gick kanoners och den sista tvätten som inte fick plats i torkskåpet eller i torktumlarn for jag med till mormor och morfar och hängde upp det ute..
Känns skönt att ha gjort bort tvätten nu faktiskt MEN jag har mycket kvar att göra ändå..
Städningen är fortfarande ogjord och den ska vara gjord innan kvällen är slut! Så det så!
håller på att sortera en massa papper men jag tänkte att jag kunde behöva en paus ;p haha
Men det här ska nog gå fort då allt sånt här småtjafs är gjort bort för då äre bara å dammtorka, dammsuga och skura kvar och det brukar ju gå av en rasande fart då man bara kommer igång..
sedan bli det att hoppa in i duschen för att sedan se vad kvällen har att erbjuda :)


Mamma och pappa mfl är i stugan i helgen och jag funderade faktiskt ett tag på att hälsa på dem men jag får se hur det blir, känner mig ganska trött i skallen så man vet aldrig om jag tar en tidig kväll kanske? Skulle faktiskt inte sitta helt fel med tanke på att jag inte somnade förän halv 5 imorse :/
Det blir faktiskt ruskigt svårt att sno på dygnet efter man jobbat natt och i veckan jobbar jag ju dag och då måste jag ju sno på dygnet först för att jobba dag och sedan för att jobba kväll, vettifan hur det här kommer att sluta :P
Inget är omöjligt, de tar bara lite längre tid så att säga!
Skulle behöva vara i lägenheten och försöka få bort lite kartonger också.. det är saker överallt och jag har ingenaning om vars jag ska he dem..
Fattar inte riktigt hur ja kunde samla på mig så mycket saker och det är mycke saker som jag inte ens behöver.. varför sparar man sånt för? någon som har ett vettigt svar på det åt mig?!
Har även pratat med min hyresvärd om att få upp namnet på dörrn och på brevinkastet nere i entrén, kan ju vara bra om jag får besök så de vet vilken dörr som är min ;p haha
Han skulle fixa det efter helgen så på månda kommer det nog stå mitt namn på dörren, skönt!

Nä nu ska jag ta och göra ett ryck igen!

Over and out...!

24 juni 2010

torsdag, har varit till dorotea idag för att träffa babe Marica och hämta skotern :) Vi fikade go fika och sedan åkte Marica med mig ner till husvagnscenter. Men lite hjälp av Marica fick jag upp skotern på släpvagn och drog tillbaka till Åsele och marica for tillbaka till vilhelmina eftersom hon skulle jobba ikväll! Känns faktiskt ganska skönt att vara ledig 3 dagar nu, 4 nätter på rad tar på ganska så mycket vill jag lova! Kommer sova som en stock inatt kan jag lova! Men jag antar att man förtjänar det då man fått slita medan alla andra sover ;p haha!
Ha de hänt nå mer sedan sist jag skrev? nä, inte ett dugg men som ni förstår så är man inte speciellt social då man jobbar på nätterna för då sover jag ju på dagarna istället.. Men det kommer väl hända lite mer nu då jag är ledig så jag hoppas det kommer bli ett par kanon dagar som jag kan njuta av heeela nästa vecka :)
Imorrn äre tvätt och städ som står på schemat.. känns inte direkt lockande men jag kan lova att det behövs för det ser ut som ett bomb nedslag just nu.. inte bra inte bra!

Har beställt en ny parfym idag.. sista skvättn av min gamla for idag och eftersom jag faktiskt börjat använda mycket parfym numer så tänkte jag att jag skulle skicka efter en på en gång medan jag kom ihåg vad den hette eftersom marica visade mig den i lycksele och sedan dess har jag funderat på vad den heter! Men nu är den beställd :)
Har även skickat efter gardiner till lägenheten samt nya sovkläder, mina börja verkligen se sina sista nätter..!
Kommer bli kanon då ja få hämta ut dem vilket jag tror va imorrn..? de märks!

Nä nu ska jag vara lite social, ha fin främande av garagehunden Fabbe så jag ska mysa lite med min vän ;)


Over and out...!

19 juni 2010

Helgen har börjat och min är snart slut eftersom jag jobbar natt imorrn så imorrn kommer jag behöva lägga mig och sova på eftermiddan!
Känns konstigt att den här veckan jobbar jag natt månda,tisda,onsda och torsda vilket innebär att jag inte kommer kunna omgås så mycket med mina underbara vänner :(
Men de tar jag igen till helgen eftersom jag är ledig då :) Måste skriva upp mig på åseborg också för att jobba xtra där med!
vill ju få in så mycket pengar som möjligt ;p
Ha hunnit med en resa till övik också, där blev det en ny tatuering och en ny piercing :) Ska bara bygga ut lite på den nya tatueringen så snart att den ha läkt! älskar tatueringar och piercingar! de ä verkligen jag må jag säga!
I'm löööving it!!!! ;D Bjuder på en bild på mina nya piercing i ögonbrynet, bild på tatueringen kommer senare då jag fått ta av plasten!



Åt midda hemma hos fredriks mamma och vi hade riktigt trevligt sen bar det av hemåt mot Åsele, drack lite cider hemma hos mamma och pappa innan jag for hem och la mig! Dagen va alltså helt okej :)
Ikväll ha vi vare hemma hos mamma och pappa för att äta middag eftersom pappa fyller 50 imorrn. ha sett massa bilder från de att pappa va ung samt då jag va riktigt liten.. måste säga att han har förändrats rätt så mycket på dessa år :P haha men jag fick många skratt vill jag lova!
Nu vettifan va det blir men det ser jag väl, de brukar aldrig bli tråkigt tillsammans med mina vänner och då jag säger aldrig så menar jag verkligen ALDRIG!

Nä dax att va lite social!



Over and out...!

15 juni 2010

tisdagen är snart bortgjord och jag kan lova att jag är trött...!
Kommer somna som en stock ikväll eftersom jag inte alls sov bra igår kväll! ska snart fara över på garaget och måla min säng för andra gången..
hoppas jag kan he in den i lägenheten snart, ha ju ingen lust att behöva sova på golvet direkt :/
Men aja, det löser sig på nå höger!
Annars taggar jag fredag då det bli en massa roligheter, har verkligen sett framimot det här nu sååååå länge och på freda blire av! Fan va gött det kommer kännas!
taggad till 100000000000 :D

Bli ett kort inlägg idag men det händer inte speciellt mycket just nu faktiskt..
antar att det blir mer efter helgen!


Over and out....!

13 juni 2010

sönda, denna tråkiga sönda!
söndagar bara flyger iväg men det possitiva är att jag jobbar imorrn så det känns ju bra, går kväll imorrn så jag börjar inte förän klockan ett! Sov morgon, SKÖÖÖÖÖÖÖNT!!!

har varit och flyttat in ännu mer grejer i lägenheten idag, fattar inte riktigt vars alla grejer kommer ifrån om jag ska vara ärlig! har hur mkt saker som hälst och har ingenaning om vars jag ska he allt! Ska kolla på en tv ikväll för jag måste verkligen köpa en ny för den ja haft tidigare går snart ner i graven själv mant!
då äre verkligen illa! haha
Just nu sitter jag hos fredrik å skrattar åt honom ganska så friskt! han sitter och spelar och det går inte riktigt bra så ena stunden hotar han datorn till livet och ibland älskar han den.. kan man göra mer än å skratta då?! svårt å tro de faktiskt! haha!
Nä nu ska ja fixa lite käk men först bjuder jag på en bild från studenten på jag och morfar..







Over and out...!


11 juni 2010

FÖR VI HA TAGE STUDENTEN, FÖR VI HA TAGE STUDENTEN, FÖR VI HA TAGE STUDENTEEEEEEEEEEN, FY FAN VA VI Ä BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Studenten är över och jag må säga att jag hade verkligen kanon roligt, denna är en dag att minnas heeeeela liiiiiivet!!
Flaket var ju det absolut bästa, sång och allt med klassen! fan va roligt det var!!
Ruschkanan var dock läskig men vi hade lätt bästa entrén inför ruschkanan, men OP3 ä ju bäst eller hur?! ;)
Ha fått många underbara presenter och jag är hel nöjd!
Har festat med de bästa sällskapet hela kvälln å funderar faktiskt på att sova nu, imorrn ska ja banne mä ta mä upp å börja om ;p

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG OP3!!!!!




Bilder kommer senare!

10 juni 2010

imorrn gäller det, studenten kommer bara närmare och närmare och tänker man efter så börjar den redan om 25 minuter ;)
igår kväll så vart det ett väldigt konstigt slut på kvällen..
skulle få vara med om lite bus på kvällen men det hela slutade med att jag fick åka med ambulans till lycksele...
va inte direkt kul att spendera natten på akuten vill jag lova..
men de va iaf en upplevelse och bara av att jag fick åka ambulans så hade jag panik hela vägen..
huvva säger jag bara, vill aldrig mer göra om det!
måste ändå säga att ambulanspersonalen var riktigt bra men rädslan finns ju där ändå, right?!
Fast hade jag inte varit så neddrogad så hade de nog aldrig fått in mig i ambulansen :p

nä ska försöka sova nu eftersom jag ska upp svin tidigt för att göra mig i ordning!
Bilder kommer senare!

Over and out...!

9 juni 2010

shit 2 dagar kvar tills studenten.. taggad mer än  någonsin alltså :D
ska plocka fram skorna och allt senare ikväll så jag har gjort allt tills på freda morgon, vi åker ju trots allt klockan 7 på morgon och jag jobbar tills 9 imorrn kväll så kommer nog vara ganska så trött imorrn :/
allt ska plockas fram så jag inte behöver leta någonting!
Hoppas bara det kommer att bli bra!
Ska slänga in en bild efter studenten så ni få se hur jag såg ut :)

Idag har jag faktiskt fått lite ordning på lägenheten, matbordet är på plats, soffan och soffbordet är på plats och tv bänken.. haha men inte tv:n eller sängen!
Ska dock måla sängen innan jag her in den i lägenheten, svart ska sängen bli och jag tror att det kommer bli kanon bra! Känns verkligen som att jag kommer att trivas kalas bra i lägenheten och det känns faktiskt bra att jag fått en egen lägenhet.. de dagar man har funderar dagar eller då man inte mår helt 100 så kommer det bli skönt att kunna stänga in sig och bara fundera för sig själv även fast det kan vara jobbigt att vara själv då man har såna dagar också men om det blir det så vet jag vars jag ska gå :)
har också varit och skrivit för delegering på hemtjänsten idag, eller rättare sagt på tallmon eftersom jag kommer att vara där i sommar också, delegering för hemtjänsten ska jag skriva den 18 men jag tror inte att det kommer bli nå svårt eftersom jag redan har 1 på åseborg.. detta blir alltså min 3:e delegering som jag har detta år.. haha inte lite att hålla reda på? men det kommer gå skit bra!

Har hämtat tvätten också så jag borde vika den och göra bort det så jag inte har kvar det tills imorrn kväll, då blir det nog inte av det heller för den delen..
Vore ju lite dumt att ha tvätten i tvättsäcken fast det är rent!? varför har inte någon uppfunnit en som viker och gör sånt åt en så man slipper göra det själv?! ska banne mä uppfinna det någon gång.. skulle vara jävligt skönt!
Nä nu jävlar ska jag göra någon nytta!

Over and out....!

8 juni 2010

tisdagen är bort gjord och jag har gjort min första inskolningsdag..
Gick kanon bra och jag känner verkligen att jag kommer trivas med det här jobbet!
De som jobbar är kanon och jag har fått skratta riktigt mycket idag faktiskt!
Sedan håller jag på att flytta för fullt! fick tag i en 2:a i söndags så redan på måndan började jag flytta mina saker och jag kan lova att det är inte lite prylar jag har..
som tur va hjälpte Camilla mig att bära så jag fick upp allt som skulle upp till lägenheten..
har börjat ställa in massa prylar i skåpen i köket osv och idag så fick jag mitt köksbord så imorrn så blir det till att stiga upp tidigt och vara i lägenheten hela dan för att se någon ordning där..
Längtar verkligen tills soffan kommer och det så jag kan börja flytta in på riktigt men det händer nog inte till helgen har jag räknat ut..
Jobbar ju torsda kväll och då är det ingen vits att ens tänka tanken på att börja flytta massa saker då jag slutat, freda äre ju studenten och resten av helgen tror jag inte riktigt att man är så jätte sugen att flytta prylar..
sönda kanske men det får man väl känna efter då..
Annars händer det inte så mycket mer faktiskt..
är bara vissa saker man kanske skulle kunna ändra på men det är ingen annan än jag själv som kan göra det så och ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte orka ta tag i det heller just nu, är helt enkelt lite för mycket just för tillfället..
Har faktiskt börja få lite panik inför fredan också.. tänk om man se ut som ett cp?! :O

Nä nu ska jag försöka sova!




Over and out...!


5 juni 2010

lördag och jag har ingenting planerat idag.. känns ändå rätt skönt för idag blir det nog bara en dag på soffan :p
kvällen igår va kalas bra, trevligt sällskap, godmat och mycket skratt! Så ska de vara!
gick och la mig vid 4 tro ja..? så jag förtjänade verkligen en sovmorgon idag!
Imorrn ska jag kolla på en lägenhet och jag ser verkligen framimot det..
Å gillar jag inte riktigt den så ska jag ringa om en lägenhet på måndag. jag hoppas någon lägenhet faller mig i smaken!
Kommer kännas tomt att bo ensam sedan då för nu är jag ju van att vara inneboeende :P
Kommer på sätt och vis sakna det eftersom då är man ju aldrig ensam och det är ganska skönt det med ibland fast man kan ju trots allt hälsa på varandra imellan åt :)
Man bli ju inte ovänner bara för det..
Vet inte riktigt va ja ska äta för midda ikväll heller, funderar på att fråga någon om dem ska med på pizzan eller nått, va skit länge sedan jag åt pizza faktiskt.. fast de ska ja ju äta på freda iof men man kan ju äta någonting annat också..men jag märker väl hur det blir..!
Funderar starkt på att ta på mig skorna och gå en liten promenad, solen lyser ju faktiskt och lite frisk luft har ju ingen dött av.. åtminstone inte va ja vet.. hehe va mkt ja funderar på idag?
Nä dax att göra nå vettigt..


Over and out...!

4 juni 2010

fredag, äntligen fredag fast jag ha ju vare ledig sedan i onsdags eftermidda så jag kanske inte ska säga någonting men iaf :p
Va å kollade på en lägenhet idag iaf och jag säger bara.. fyfan va hemskt det såg ut där.. fattar inte att de inte renoverar lägenheten innan de ens visar den för någon.. de kan ju knappast få den uthyrd då den ser ut så där..
Men har iaf ställt mig på kö på några till samt att jag ska titta på en lägenhet på söndag!
jag hoppas den ska vara fin så jag kanske kan flytta dit :)
Kommer kännas konstigt att bo helt själv igen men det ska nog gå bra! tror inte direkt att jag kommer att få nå besök för det tror jag att jag kommer få :)
Ikväll blire grillning för hela slanten med bästa sällskapet så jag väntar på att dem ska sluta jobba nån gång så vi få börja göra iordning..
va länge sen ja grilla nu faktiskt.. ska bli gott med grillat och lite vin till :)
har varit och köpt en present med Emilia också som vi ska ha med oss till vilhelmina på månda för då ska vi käka tårta med Lotta..
Känns ganska fult att det ända vi ska göra nästa vecka är att fika månda å onsdag och sedan har vi ingenting kvar att göra... fattar inte varför vi inte får ta studenten 1 vecka tidigare för då? är ju bara onödigt att det ska vara så då man kan börja jobba istället..!
Nä nu börja de röra sig här ute i hallen så man kanske ska byta om å göra sig klar för grillning nurå!



Over and out...!

3 juni 2010

kan lova att det var väldigt skönt att vara ledig idag.. har sovit ut ordentligt, pockat lite här, städat och nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sedan dra på mig nå kläder. man kan ju inte springa i pyamas hela dan bara för att man är ledig ju..
Sov lite konstigt inatt, tankarna bara snurrade i skallen och jag kunde inte placera dem.. finns så mycket som jag skulle vilja göra men jag vet inte vars jag ska börja..
usch hatar verkligen då det bli så här mycket tankar för oftast vet man aldrig vars man ska börja för att få lite lugn och ro i skallen..
Aja senare idag ska jag springa ner och skicka tillbaka lite paket som jag har beställt.. Nu har jag ju faktiskt fått allt till studenten så jag känner mig hel lugn.. Så det som jag nu inte ska ha ska jag skicka tillbaka idag och sedan behöver jag bara vänta på mina hårprodukter som bör komma vilken dag som hälst nu..
Ska bli så skönt att få hem produkterna för ja kan lova att dem är lite bättre än dem jag använder nu och det är inte lite drygt att försöka fixa håret med en värdelös produkt..
Sitter och funderar på vad jag ska göra för midda idag också. man har nästan glömt bort vilket jobb de va att inte bo hemma, trots att jag gjort det i 2 år innan så har jag verkligen tappat alla rutiner som man hade då fast jag känner att dem börja komma tillbaka igen för nu tycker jag att jag har stor koll på läget :)

Nä nu blir det duschen...!

------------------------------------------------------

Känner mig faktiskt ganska duktig just nu..
Ha diskat, bakat en äppelpaj och sedan lagat mat.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu för nu är jag göra lös igen..
Hatar att vara göralös och speciellt idag, funderar på att springa ner och hämta ut de 2 paketen som kom idag fast det får nog bli senare..
Imorrn är det fredag och jag är ledig imorrn med, ska faktiskt bli skönt att få sova ut en dag till!
Sedan så hade jag tänkte att ta en promenad hem imorrn mitt på dan och hämta min post och klänningen som jag ska ha på studenten så jag har allting här tills nästa fredag!
Känns som att det kan vara skönt att ha allt på samma ställe för då slipper jag stressa över det sen.
Får jag riktigt tråkigt så kanske jag tillåmed går hem en sväng sen för att hämta grejerna men jag får väl se vad som händer..
Skulle ringa och säga upp min lägenhet som står i lycksele idag också men det gick inte..
De va tvungna att få in papperet först så det blir till att skicka det imorrn så jag får säga upp den nångång!
Känns lite surt att stå och betala den i 3 månader då man inte ens behöver den!
Har suttit och letat lägenhet i åsele också idag men då jag ringde på åselehus så va de på möte å skulle inte vara tillbaka förän imorrn.. vadå oflyt?
Sedan hade jag tänkt att umgås lite med camilla men då jag ringde var hon i vännäs och skulle gå på balen med en kompis. jahapp ännu ett oflyt!
Men så kan det gå!
Nä nu har jag värmt upp äppelpajen i ugnen så man kanske ska ta sig en smakbit nurå!

Over and out...!

Over and out...!

2 juni 2010

idag är det onsdag och nu är alla skoluppgifter bortgjorda!
Man skulle alltså kunna säga att gymnasiet är över och fyfan va de känns bra! som jag har längtat!
mitt i glädjen kom ett slag rakt upp i ansiktet också.. aldrig ska man få va gla säger jag bara.. jaja bara å blicka framåt!
Har fått mina studentskor också och jag lovar, jag är helt förälskad i dem! as snygga så dessa kommer absolut att användas senare också!
men hur dem ser ut få ni vänta tills studenten och se :)
måste hem och hämta klänningen och mitt schema också snart så jag har lite koll på när jag ska börja jobba..
å klänningen eftersom jag måste ju ha den redo tills jag ska fara nästa freda, ska iaf åka dit med emilia och nadja så det kommer säkert bli kul..!
Känner mig faktiskt taggad inför studenten nu.. ska bli skönt att få fara dit, hämta betygen, säga hejdå till alla, åka lastbil och sedan dra hem till åsele för att se vad kvällen bjuder på..
jag har bestämmt mig för att inte tillbringa kvällen i vilhelmina för jag tror helt enkelt att jag kommer ha roligare här i åsele.. inget illa menat mot mina klasskompisar men jag har bara fått för mig det..
har suttit och kollat på lite kort sen skotercrossen i vinter också här på eftermiddan för att bli på lite bättre humör och jag kan lova att ja längtar som satan tills det drar igång igen! Känner taggen inför vintern så det bara sjunger om det!

Nä nu ska ja glo på tv:n en stund!


Over and out....!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu