29 november 2o1o

Måndag och jag ä tillbaka i Övik och jag kan inte påstå att de är speciellt roligt..
Saknar Tobias redan och det är grymt tomt att vara här ensam...
Ska upp tidigt imorrn för att ringa sjukan och höra om tidsbyte för annars kommer jag bege mig till Åsele imorrn eftermidda för att ta blodprover på onsda och sedan mest troligt åka tillbaka te övik på torsda eller onsda kväll..
Känns lite drygt å köra fram å tillbaka men om detta kan leda till att jag får minskad värk så då gör jag vad som helst..
Hoppas bara att de ska komma på ett sätt som gör att jag blir mer fri från värken och att detta sätt då fungerar ett tag för det kan man ju inte påstå att mina tabletter har gjort..
Så håll tummarna alla vänner att denna skit nu kanske lättas lite mer :)

satt och kolla på skoterfilm efter träningen och jag kan inte mer än säga att nu börjar de rycka ordentligt i tummen och nedräkningen har börjat!
Blir det inga förseningar så kommer jag troligtvis att ha pärlan i Sverige om lite drygt 7 dagar :D
Fatta känslan att få komma dit och se den stå där och vänta på mig... fan vilken grym känsla!
åh de kommer bli super då man få ta med sig den på banan och riktigt få känna hur den fungerar runt banan.. ja här kan jag sitta och drömma ieveigheter känns det som..
Ja få nöja mig med att den snart ä på ingång iaf..

Vad händer annars då? Jo jag ha kommit på varför det är så svinigt kallt i min mega lilla lägenhet ( kryphål ) här i övik.. ställde upp ljusstakarna i fönstret då jag känner hur det drar riktigt ordentligt från fönstret.. Så jag her för gardinerna för fönstret å tar gummi snoddar för att knyta upp gardinerna så att elementet är fritt och nu är det faktiskt riktigt skönt här inne.. jäklar, ja som fryse så länge å tänkte inte ens på att he iför gardinerna för fönstret..
klantigt..!


Nä nu ha jag tagit min medicin inför natten och hoppas på att få sova heeela natten nurå..
Har även pratat med Tobias å sagt Godnatt så nu bör ja kunna sova tycker ja :)


Over and out....!


28 november 2010

söndag.. vars fan ha den här veckan tage vägen ställer jag mig flera gånger om?!
Fan att min ledighet ä slut å jag måste tillbaka till Övik imorrn för stanna där en vecka, hur kul de nu är..
Har haft Tobias här hela veckan och de ha vare nice! Vi ha sett en massa film och bowlat å gått på stan osv..
Därimot åt vi sushi i ume å satan va ont i magen jag fick efteråt.. men ja de vart som inge mer än så men igår vart Tobias dålig som bara den.. Kallsvettades och hade sig så efter vi bowlat så åkte vi hem å han la sig för att vila..
Kvällen vart alltså inte riktigt som planerat men aja, så kan de bli ibland fast de gick bra iaf!
Har suttit och kollat runt på internet nu efter Tobias åkte hem.. funderar på hur tusan man ska kunna köpa julklappar iår..
Ha köpt 1 å då finns de inte så mkt studiebidrag kvar :O men aja, de ä bara jul 1 gång om året så..
Sitter också å längtar tills skotern kommer så man kan börja träna på snö..
Visst man tränar ju så klart med styrketräning å kondis träning men det ger mkt att träna på snö med så man får in rytmen igen..
de ä minst lika viktigt.. Sen så måste man ju erkänna att de faktiskt ä roligare träning också ;) haha!

Har också lagt ut mina ställbara dämpare te försäljning, så jag hoppas på att de är någon som behöver dem..
känns lite tokigt å ha så pass dyra dämpare som bara ligger å dammar på garaget..
Men aja, de återstår å se om dem bli kvar eller inte!

Nu ska jag ta och packa de sista inför övik imorrn och sedan så ska ja invänta lillebror så jag kan gå upp å hälsa på han en stund...! Sedan ska ja vänta på att Tobias ska ringa så jag vet att han ha komme hem :)


Over and out....!27 november 2010

Idag är det lördag och jag förstår inte vars denna vecka har tagit vägen..
den ha bara sprungit iväg och annars tycker ja veckern gå sååå jävla sakta.. men ja antar att tiden gå fort då man ha roligt..
Igår va jag och Tobias i ume och bowlande med några av hans kompisar.. Roligt men de vart sent innan vi va hemma och det kändes i kroppen på mig att man åkt bil å allt..
Tog värktabletter men dem hjälper ju ingenting så natten vart ganska så sömnlös...
men så äre att vara charlotte ibland...
så i veckan äre prio 1 att få tag i NUS så man kanske få någon hjälp med värken innan den driver mig till vansinne! men jaja..

Idag så blire vilhelmina å bowling med trevligt sällskap sedan vet jag inte vad de blir..
Antagligen så blire väl puben på TG med samma trevliga sällskap som de bowling med!
Annars vet ja inte va ja ska berätta mer.. Ha bara insett att vissa människor i denna värld behöver växa upp och kanske öppna ögonen lite..
Höll på dö då vi gick på stan i Umeå igår, snacka om fjortisar.. herre jävlar alltså!

Nä nu ska ja göra mig iordning!Over and out....!

26 november 2010

Torsdagen lider mot sitt slut och ja... känns faktiskt som man hunne me lite grann idag!
Jag och Tobias åkte till Vilhelmina för att bowla och när vi komme dit så va vi helt ensamma i hela hallen!
Nog för att jag inte riktigt förstår hur tusan denna bowlinghall kan sitta ihop fortfarande eftersom man vet att den ha varit där ett tag men som den lät under tiden vi bowla.. jösses..
de gnissla å levde fan över allt tro ja :p
Iaf så va de fruktansvärt störande att bowla där eftersom banhelvetet luta åt vänster..
å detta säger jag inte för att jag är dålig förlorare utan de kom faktiskt både jag och Tobias fram till..
Störande men aja, roligt vare iaf!

Sedan åkte vi hem och käka go midda å sen ha vi sutte hemma å inte gjort speciellt mycket. Va å handla på ica och köpte glögg så vi ha druckit glögg och myst :)
Torsdas mys ä inge dåligt de heller vill ja lova! ;)
Imorrn blir det eventuellt Umeå för lite mer spännande upplevelser då jag förhoppningsvis ska kunna spöa Tobias i laserdome eller nå annat..
han kan ju fan inte få vinna jämt heller..! Men vi får se, lörda blire kanske midda å sånt tillsammans med goda vänner.. De är inte helt fel de heller..!
Tenta har jag imorrn också, vetenskapliga teorier och metoder.. spännande, nej men ett måste..
Jag hoppas bara den tentan går bra just nu! men jag tycker att den inte borde vara till något större problem faktiskt.. fast man ska inte säga så än kanske...?

Har också varit hos tandläkarn idag, fyfan de gillar jag inte! Hatar känslan då folk ä och gräver en i munnen.. vilket jävla jobb säger jag bara! men jag antar att man ska vara glad över att någon vill ha de jobbe iaf..

Nä nu ska jag ta och dra mig ifrån datorn så jag kanske ä pigg tills tentan börja kl 9...

Känslan blir bara starkare och starkare.. Jag tycker om dig såååå himla mycket!
Over and out....!

23 november 2010

tisdag och jag sitter i Åsele igen.. åkte till övik över dagen igår och gjorde bort seminariumet för artikelgranskning och nu är det bara att plugga till tentan på fredag!
Hoppas den går lika bra som den första gjorde eftersom jag nu fått tillbaka att jag vart godkänd på den!
Känns kanon skönt faktiskt och nu väntar jag bara svar på mina inskickade uppgifter så jag får veta om ja klarat g i hela kursen.. få jag de innebär de att jag fått mina första 15 högskolepoäng.. alltså bara 165 högskolepoäng kvar tills jag ä färdig sjuksköterska..
Ja just ja, sedan va jag och fyllde i tatueringarna i måndags också.. va riktigt roligt.. satt och hade många skratt med pulver och sedan helt plötsligt säger pulver: Du tävlingskörde va? jo de gör ja.. pulver: Vettu, de skulle vara jävligt roligt å hyra dig en gång i vinter.. jag har en i familjen som ä riktig stockholmare som vill åka skoter men vill inte åka med mig för han tycker de känns osäkert.. han ville åka med någon tjej för de skulle va lugnare å säkrare.. fatta å få han då att åka med dig! HAHA sätta han riktigt på pottkanten!
Sedan kom det in en kille som svor lite grann över att han va tvungen å va hemma medans frugan var ute å roa sig på stan.. fruntimmer skulle va vi spisen helt enkelt å pulver kunde helt enkelt inte låta bli så han frågade snällt om denna kille ville slå vad om vem som skulle köra snabbast runt en crossbana, jag eller den där killen..
Killen hakade på och både zid å pulver satsade pengar på att jag skulle vinna.. efter en stund såg killen tveksam ut å fråga: vänta nu, va satsa ni pengar på hon för? zid: skotercross körare.. då drog sig killen ur, tråkigt för de hade vare kul! haha

Någon dag denna vecka kommer Tobias, som jag saknat honom.. tycker dock han ä lite elak då han vägrar säga vilken dag han kommer :O
Men jag märker väl då de ringer på dörren och då hoppas jag verkligen att jag är hemma för annars kan det bli lite roligt, då påminner de om första gången som han komme till mig... haha!
de glömmer jag aldrig även fast de va ruskigt pinsamt men aja, jag överlevde ju iaf!
Igår så va jag me lillebror å såg film å prata.. Känns så skönt att ha någon som man vet alltid finns där då man behöver prata! Vi pratade faktiskt en hel del och som de ser ut nu så tar vi kanske en roadtrip åt helgen..
Så då kan jag visa tobias lite runt.. haha inte för att jag vet vars vi ska fara å kik å titt men de märks väl..
Få man åka bil, ha trevigt med sällskapet osv.. kan ju funka bra de å sedan på kvälln ta man en riktig myskväll :)
Bli perfekt!

Sedan så är jag nu anmäld till de 2 första crosstävlingarna också, Storuman den 26/12 å Östersund 8-9/1
Känns kanon kul att säsongen närmar sig och jag håller på för fullt och planerar saker och ting!
Jag har motivationen uppe och jag kan inte göra annat än att längta just nu! Har redan funderat med Sven-y om man ska ta och ha en träningshelg framöver och kanske åka till någon annan bana än Åseles.. för att få träna på olika typer av banor och verkligen satsa stenhårt på träningen helt enkelt!
Det kändes efter träningen på algovik i söndags att skotersuget är större än satan själv iår och det kändes hur roligt som helst att få ställa sig på skotern och köra..
Träningsvärk fick jag också, men det är bara jävligt skönt! Men att köra med orginaldämparna.. njaa de va ingen höjdare men jag offrar mig för det är iaf värt med tanke på att man får köra.. fast man vågade inte riktigt gasa allt för mkt överallt.. dels för att dämparna skjuter hästsparkar som bara fan men också för att det inte riktigt är så mycket snö som det skulle behöva vara så det blir lätt så att gruse kom fram och det är ju ingen höjdare..
Men jag körde några varv tillsammans med Sven-y och ja, flytet kändes bra även fast man tog de ganska lugnt..

Nä nu har jag suttit här tillräckligt länge tykk ja..

Over and out....!

20 november 2010

lördag, detta är nog den första helgen på alla mina år som jag verkligen ångra att jag åkte hem..
Helgen hade nog varit så mkt bättre om ja stannat i övik istället..
Känner mig besviken å förbannad så de bara sjunger om det..!
Idag tvivlar jag ingenting på att flytta.. just nu känns de som ja bara skulle kunna packa mina grejer å ge mig av fortare än satan!
Jag förstår nu varför jag funderade på att flytta utomlands, varför detta var en stark dröm förut..
Tammefan säger jag bara! Tror jag håller på att koka över! Tur lillebror kommer å hämtar fabbe sen så jag kan låsa in mig å då kliver jag knappast utanför dörrn förän ja åker till övik igen..
Åh va arg jag är!!


Har egentligen inge vettigt å skriva..
Tro ja gå å lägg mä istället å skiter i det här!
Over and out....!

17 november 2010

Onsdagen är bortgjord och det känns faktiskt riktigt okej.. det innebär att jag får lämna övik imorrn för att bege mig till Åsele och mina underbara nära å kära där..
Känns dock tråkigt att inte ha Tobias i närheten men så kan de bli ibland.. tråkigt nog..
Tur ja få träffa honom nästa helg :D
Längtar ;)

Annars idag så har jag suttit med mina vetenskapliga artiklar som jag ska ganska.. tråkigt som fan måste jag säga.. verkligen ett ont ting som bara måste göras och det känns ju inte direkt bättre att man ska plugga inför tentan heller som är nästa fredag.. jävla skit va de känns drygt!
Men så äre å plugga gott folk..
Ha även haft en del saker att fundera över idag, massa saker som bara varit allmänt tunga för jag vet att hur jag än gör så kommer de få konsekvenser om någonting gå snett..
Hatar att stå i det här läget bara för att jag vet att det bli fel, de kan gå åt skogen och hur ska jag göra då?
Jag tror det mesta av dessa funderingar kommer just nu å kommer att ändras fort men iaf.. lite läskig tanke..

Träffade Sandra ute på stan idag också, hon va i övik via trio så vi satt och prata och gick på stan å sånt.. riktigt trevligt så det tycker jag att vi borde göra om, med lite mer tid kanske :P
Iaf så åkte hon med bussn te åsel kl 15 så då gick jag te lägenheten och fixade tvätten som jag hade tvättat och nu ska jag snart börja packa för hemfärd..
Har fått nya mediciner utskrivna för värken också å jag å Emilia ha suttit och skrattat för oss själva när man läst om dom..
Ibland ä de tur att man ä nojig då de gäller mediciner å alltid kollar upp dem för ja ha ju fått helt fel mediciner?!
Åtminstone så vare inte den här sorten av mediciner jag ville ha..
Å kanske inte att man inte ska dessa tillsammans å de va de läkarn menade att ja skulle göra..
Vågar faktiskt inte riktigt lita på läkarn denna gång, inte då man läser om medicinerna å deras verkan så då känner jag att denna gång kommer jag gå på min egen kunskap istället för att chansa..!

Nä nu ska jag ta å slänga mig i duschen å vänta på att Tobias ska ringa :)I'm here without you babe but you'r still on my lonely mind..
Over and out...!

allmän fakta

Ha fått några kommentarer där dom ber mig att lägga upp ett typiskt allmän fakta grejs så ja tänkte att nu medan ja inte ha något att göra så kan ja lika gärna göra ett..


Hur bor du:
Lägenhet
Brukar du komma i tid: Ja!
Hur lång är du: 1.68 - 1.70 nånting tro ja
Kan du laga mat: jo om ja ba vill så
Vad jobbar du med/pluggar du: pluggar till sjuksyrra i Övik
Vad har du på dig just nu: Jeans, en huvtröja
Har du någon fobi: Ja.
Hade du en bra kväll igår: nja tråkigt att åka till övik igen tycker jag
Vilket är ditt senaste inköp: hum, de va nog en snusdosa
Din favoritdryck på morgonen:  te
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Csn
Har du sovit i din egen säng inatt: ja.
Vad hade du sönder senast: måste vara min träningsbag
Vem snackade du med senast: Tobias
Varm favoritdricka: te
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vattn
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider, vin eller whiskey
När gjorde du senast något riktigt dumt: ? beror på hur man se de..
Saknar du någon just nu: Ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Dra upp gamla irriterande saker, kommenterar mig som person
Någon jag stör mig på: ? ingen.

Intressen:
senaste person du kramade:
Tobias
Senaste person du ringde: Lillebror Fredrik
Senaste person som ringde dig: Tobias
Vad drack du senast: te
Vill du ha barn: ja!
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja!
Har rakat dina ben någon gång: absolut
Är du sugen på något nu: nepp
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: ingen
Använder du hudkräm: ja ibland
Attraheras du av män med skägg:
beror på hur dem ser ut i ansiktet om de passar i de eller inte
Micro-pop eller poppa själv: spela boll
Brukar du baka: ja!
Röstade du i det senaste valet: ingen, missa de totalt
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jorå man ska int klaga
Vilken låt lyssnade du senast på: delight and angers av inflames
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej
Vad tycker du är äckligt: Småkryp, fyfan!
Har du pengar på mobilen: ja!

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest?
fan, jävlar, helvete
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 08.00
Var köper du dina matvaror ifrån? ica, coop.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? ta bilden
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? massa skoterprylar
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
När var senast någon stötte på dig? haha ja, bra fråga
Vad åt du till middag senast? drack en shake
Kan du vissla? jora
Tittade du på tecknat när du var liten? haha absolut
Äger du några popband t-shirts? nej.
När flög du senast? de minns jag inte
Pratar du några andra språk? engelska, pyttelite tyska
Har du gråtit offentligt? ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jajjemen!
Vad har du med dig in på bion? Popcorn!
Vad har du för väder? mulet å halv kallt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Sjukvård
När sov du senast på golvet? minns inte
Vilken är din favorit drink? oj de finns många.. vanlig renat m. dricka ä väl den vanligaste
Gillar du din boendesituation? i Övik - NEJ men ja trivs i Åsele
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 7 kanske?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? näe inte nu längre
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Tror du på liv på andra planeter? nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ryck upp dä!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja!
Tycker du om att krama folk? Beror på va de ä för folk men dom som står mig närmast, absolut
Äger du en digitalkamera? Ja!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? tjorven? HAHA
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Är du mörkrädd? om ja sett en skräckfilm, ja
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, Kläder, snusdosan
Tatueringar / piercingar? Jepp 3 stycken tatueringar. en vid nyckelbenet, en på underarmen å sedan en på vaden.. fler blir de! Piercingar.. 3 i örsnibben, 1 i överkant på örat, 1 töjning, näsan, läppen, ögonbrynet och tungan!
Är du kär? Absolut mer än någonsin tror jag
Någon som står dig nära: Fredrik även kallas lillebror av mig just för att vi ä så nära varann.. Vår kontakt kommer nog aldrig att brytas!
Jobbiga situationer i ditt liv: dom finns, dock så delar ja bara de med dem som står mig närmast
Tror du på kärleken? Oja, har insett nu att den finns på riktigt!
Längtar du mest till? att se vad som händer efter jul å sedan skotercross säsongen så klart!

Bild på dig själv

På på den som står dig nära

Någon du tycker mycket om

Bilder som visar ditt liv
Finns fler bilder som jag skulle vilja lägga hit men dom ligger inte på datorn..


Blir en uppdatering senare ikväll också då jag skriver om dagen!Over and out....!

15 november 2010

Ä tebax i Övik och jag kan inte påstå att de känns nå bätter än vad det kändes då vi skulle börja åka..
satan va less jag är på denna stan! Visst de va roligt ibörjan för att de va nytt men nu.. nä inte ett dugg..
Jag vill bara hem till Åsele eller te Östersund så jag får vara med Tobias!
Saknar honom så ja tror ja svimmar snart.. tråkigt att sova ensam :(
Har iaf varit i ume å tage den andra sprutan i gardacil studien också, gick som smort förutom att hon fick stinga mig 6 ggr för att få ett blodprov..
haha tror faktiskt att hon vart mer nevös än va ja vart.. haha
så ja kommer ha fina blåmärken imorrn kan jag lova som hon leta runt efter nån ven..
Så nu ha ja gjort hälften av dessa sprutor..
Tänk när detta är klart kommer ja ha tage 6 - 7 st sprutor mot livmoderhalscancer.. inte dåligt de inte!
Sedan så vare tänkt så att ja skulle få några andra värktabletter idag eftersom dem jag har inte ger någon effekt längre MEN när ja då fick prata med läkarn så drog ja hela historien och sedan så säger han: Men då skriver jag ut 1 g alvedon åt dig som du kan ta mot värken..
Hur jävla dum tro han ja ä? ätit citodon å en rad andra läkemedel som ä så mkt starkare å han tycker ja ska ta alvedon? snacka om sockerpiller...
Men men en annan läkare skulle tydligen ringa mig på onsdag så jag få hoppas på att bättre resultat då..
så de återstår å se nån dag te...
Annars tycker jag att jag hunnit med mycket idag, varit på apoteket å hämtat ut recept åt lillebror, hämtat grejer hos mormor å morfar, varit ner på KMG och lämna grejer te lillebror, hämtat emilia, hämtat min ring i Umeå å tage sprutan i Ume.. rätt ok ändå tykk ja!

Eftersom jag mest bara suttit i en bil idag så kan jag lova att jag ser fram imot att ta en kopp te å lägga mig och titta på skoterfilm! Sedan skulle sötnosen ringa när han sett klart på sin film också :) De se ja verkligen framimot! Synd bara att man inte kan pussa på någon genom telefön annars had de vare väldigt bra!
Speciellt eftersom vi inte kommer kunna träffas i helgen :( MEN då kanske man kan träffas en lång helg framöver istället så ur onda ting kommer oftast goda ;)
You lift me of the ground

I always want you around
I ain’t gonna let nothing get in the wayw i’m losing my head, i’m telling you one thing
you’re number oneOver and out...!

14 november 2010

sönda, denna hemska söndag..
Skulle åka från Tobias ganska tidigt idag men det gick bara inte.. jag ville verkligen inte åka alls.. å när jag insåg att jag var tvungen så vart det tungt..
skulle gärna ha stannat där några dagar eller veckor till!I miss you and I have
been far away for too long
I keep dreaming that you'll be with me
and you'll never go


Nu ska jag fortsätta att kolla igenom posten innan jag ska packa om min väska till denna nya öviks vecka. Det är mkt som står på schemat eftersom jag ska hinna ringa läkarn imorrn, ut å gå med fabbe, lämna grejer på garaget, lämna lägenhets nyckel te mamma å sedan hämta upp emilia innan vi drar vidare te umeå och sedan åka till övik..
Känns som ja kommer vara helt slut på imorrn alltså! Men sånt ä livet!


Nä ja skriver mer imorrn, ha ingenting speciellt att berätta just nu, ja saknar bara sötnosen just nu!Over and out....!

13 november 2010

Lördag och jag sitter i Östersund hos Tobias :)
Åkte hit tidigt igår, vid tolv ungefär..
Dåligt väglag som fan och jag vart mer och mer irreterad över att man verkligen inte kunde köra normalt!
sedan innan strömsund så hamnade jag så att jag var först på en bilolycka..
läskigt men jag gjorde iaf de jag kunde göra å sen så fick ambulansen ta över och jag kunde fortsätta att åka mot östersund..
Komme fram till Östersund och då for jag och våldgäst Tobias på jobbet :P haha
inte för att det vart den våldgästningen som jag hoppats på eftersom de va han som öppnade dörren men iaf..
ä stolt över att jag hittade till hans jobb iaf :)
Sedan så for vi å tränade på gymmet och ja.. jag har insett att jag bör lägga på ett riktigt kol på träningen om ja ska klå tobias..
jävlar säger jag bara!
Fick iaf med hjälp av Tobias testa bänkpress och med lite knix gick det bättre än va ja trodde.. hade bänken som stöd för axeln och då hoppade den inte ur utan jag lyckades hålla den på plats!
Känner mig riktigt stolt som faktiskt klarade av de och att jag orkade 30 kg trots att det är ett av mina svagaste ställen!
Så jag känner mig nöjd!

Vi for och åt och sedan så for vi och handlade med Tobias mamma så jag köpte lim till bilen och wounderbauns.. perfekt!
Nog för att Tobias brukar klaga på att de luktar mkt wounderbaun i min bil men ja tykk de luktar gott ;D
Idag vet jag inte riktigt va vi ska hitta på men vi ska iaf bowla ikväll så jag hoppas jag ska ha bättre tur den här gången så jag vinner över Tobias igen!
De vore nice!

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning för att gå ut!


kl 23.01

Nyss kommit hem från stan å bowlingen å jag kan inte mer än säga att jag är grymt dålig förlorare!
Förlorade mot Tobias med 1 poäng?! hur jävla stört ä int de?!
Tobias han bara skrattar han, tydligen förstår han inte allvaret i de hela!
men aja, nästa gång då jävlar ska vi tävla i nå annat så ska han få se på andra bullar!
Nu håller sötnosen på att ladda hem en film som vi ska titta på innan vi ska sova.. Känns inte ett dugg roligt att det är sönda imorrn för det innebär att ja måste åka hem :(
Vill inte alls åka hem!
men ja antar att vissa saker måste man göra fast man inte vill...
Hoppas bara de ä bättre väglag imorrn så jag slipper sitta och vara åkrädd me mig själv å bara vänta på att ja åker i dike eller nå..
vore ju grymt onödigt egentligen men!
Nä nu jäklar ska ja ligga här å sura över förlusten å ja antar att Tobias bara kom å skratta åt mig..
Sånt ä livet kära vänner!

Älskar att vara i din närhet och jag vill aldrig åka ifrån dig sötnos!
Over and out....!

10 november 2010

Onsdag och ja är glad att denna dag är över.. Har haft 4 timmars vetenskaplig teori å ja säger bara en sak..
jag fattar ingenting om granskning av en vetenskaplig artikel/tidskrift eller vad dem ska innehålla..
de bara snurrar i skallen.. vilken jävla kurs alltså!
Men jaja den måste ju göras så man få hålla minen å försöka se smart ut.. haha
Annars så ska jag fara och träna ikväll samt packa eftersom jag åker till Åsele imorrn :D Älskar att åka hem! Sedan vet jag inte om de bär av te Östersund på freda eller inte.. måste kolla ekonomin först...
hatar på de viset att vara student.. lite pengar att leva på..
Men jag vet att även fast ja funderar nu på om jag verkligen gör rätt som pluggar så vet jag att när jag står där om 3 år med examen och 180 högskolepoäng så kommer jag vara överlycklig så jag har bestämt mig för att jag ska bita ihop och kämpa mig igenom det här!

Det snöar btw, saknar hem till skotern nå så mkt förbannat! Vill köra nu på en gång! Fan jag har ju inte hunnit köra någonting iår och jag bruka vara snabb som fan på att köra då snön lagt sig! Illa illa.. men jag kan lova att jag kommer fara ut en sväng i helgen, bara för att få känna go doftn!
Jag hoppas också på att banan ska bli så pass körbar att jag ska kunna fara dit och köra lite, kanske under måndan innan jag åker te Ume?
Har en massa tankar i skallen som snart driver mig till vansinne..
varför ska skallen alltid vara så långt ifram med tankarna att man inte kan släppa dem samtidigt som man bara vill...?
Jag behöver verkligen få lägga energi på någonting så skallen kan bli tom och jag tror faktiskt inte jag ha hittat nå bättre sätt än crossbanan då....?

Nä slut funderat nu för nu ska ja slå på en skoterfilm, grin tå avundsjuka för att de ser så härligt ut då dem ä å kör å sedan blire träning på gymmet...!


Over and out....!

9 november 2010

Tisdag, trodde allvarligt att jag skulle frysa ihjäl inatt..
Sov med kläderna på, täcket plus en filt och frös iaf som en hund..
Drog på elementet på max men i helvete att ja slutade frysa så jag tänkte medan jag låg där i sängen att satan inatt äre kallt!
Nog för att jag låg och titta på skoterfilm men det behövde inte bli så verklighets troget direkt...!
Men jag kan lova att jag vart grymt sugen på att köra skoter nu, satan om de kunde komma så pass mkt snö att man kanske kan träna på bana i helgen, det vore grymt roligt speciellt eftersom det känns som hundra år sedan man körde sist!
Så håll tummarna mina vänner för att himlen dumpar hur mkt snö som helst tills på freda!
Händer de så SKA jag ut å där med basta!

Annars så vaknade jag imorse av att Tobias ringde och väckte mig, kände direkt att någonting stämde inte riktigt och när jag pratat klart med Tobias så tog jag tempen å jippi.. 38,4..
Inte konstigt att jag kände mig knölig..
Så där va nog anledningen till att jag frös inatt också.. men iaf så drog jag mig upp ur sängen och gick på skolan men redan efter första timmen så insåg jag att: fan ja ha inte fattat va lärarn snacka om.. hjärnan kopplade bort hela tiden och jag hade ingen ork alls..
Efter lunch bestämde jag mig för att vara kvar hemma och försöka vila så mkt som möjligt så att jag kanske slipper att bli dunder sjuk nu då vintern kommer, vore ju liiiite lätt dumt att bli sjuk nu då tävlingarna börjar närma sig med storm steg å träningen också för den delen...
Somnade ganska direkt efter jag ringt och prata me Tobias och vaknade av att Emilia ringde som ett cp på dörren och kom å sa att vi skulle fara å handla. Så vi åkte ut till coop och sedan tillbaka till lägenheterna.. Emilia skulle bjuda på middag idag också, så det va trevligt att inte behöva sitta själv å äta så efter vi ätit gick jag hem för att ta en dusch å sova sedan, kanske jag orkar med morgon dagen!

Hann springa in på apoteket och hämta ut mer värktabletter vilket känns att det behövs..
Värken som jag ha haft de här dagarna har inte varit att leka med, jag förstår inte hur tusan det är tänkt att man ska fungera som människa med den här värken..  Axeln har jävlas mest och ibland har jag inte ens velat röra den.
Tillåme å skriva på datorn kändes som ett tåg körde rätt in i axeln på mig.. jävla skit pryl, ha man ingen garanti på såna här saker?! Ja borde banne mä få reklamera denna skit för den gör mig vansinnig bokstavligt talat!
Men sedan har jag börja få mer värk i resten av kroppen också så nu kommer det väl på löpande band. Det är ju det här som Andreas min sjukgymnast har sagt att jag kommer nog att känna att jag lever inom snar framtid eftersom hela min kropp är ju som ett.. ja va man nu ska kalla det för.. grov överörlighet i 9 leder tar på helt enkelt..
Så just nu funderar jag starkt på att ringa Umeå och be att få träffa Andreas eller Ullrika så fort som möjligt för att diskutera hur jag ska göra med denna värk.. Kanske är det dax att byta värktabletter igen eftersom citodonet nu känns som sockerpiller...
Min kropp verkar bli "imun" mot värktabletter fortare än jag vet inte vad, tycker jag ha bytt nu flera gånger men tydligen ska jag behöva byta fler gånger..
Men aja, man ska inte klaga allt för mkt, jag kan fortfarande göra de ja vill och de ska ja vara gla för!

Nä slut med surrandet för nu vankas det mer skoterfilm :D
Å vänta tills sötnosen ringer, han ha ju vare så duktig å träna han.. En annan sitter här och lägger inte på sig ett enda kg som ä muskler utan de är nog bara fett som lagras här.. haha!


Over and out....!

8 november 2010

Nu är alla räkningar betalda och jag kan inte säga mer än att det känns grymt skönt!
En lättnad har slutits över min kropp och jag känner på mig att jag kommer sova riktigt gott inatt! på tal om sova så gjorde jag den fina tabben att jag tänkte slå på en film och titta på under eftermiddan.. rättare sagt en gjort för ja vaknade 1,5 timme senare och då va filmen slut..
Kul, innebär att jag tror att jag kommer att vara vaken ett bra tag inatt istället och det är ju inte direkt det bästa då man ska sitta på skolan och ha föreläsning om olika vetenskapliga teorier osv.. Kan lova att jag höll på somna idag under lektionen och då var den bara 3 timmar och imorrn har jag hela dan..
Känns inte alls lockande och skallen kommer nog vara helt tom då man slutar!
Men sånt är livet!
Annars så känner jag mig fortfarande lite knölig, äre nån jävla förskylning på g tro? Känns som jag har feber just nu och jag hoppas att det inte bryter ut nu för det har jag verkligen inte tid med..
Så jag håller tummarna å dricker C vitamin så det bara sjunger om det!

Annars så kan jag inte påstå att det händer så mycket i övik heller, jag emilia har dragit en repa runt och det händer ingenting verkar det som..
Så det kommer bli en dryg vecka känns det som men jag ska inte klaga allt för mkt, denna vecka å nästa kommer bli dryg men sedan så kommer det en vecka då jag enbart går månda och är sedan ledig till måndan därpå..
Skönt som fan, jag hoppas på att det kommit ruskigt mkt snö innan dess för då kan man lägga mkt tid på att köra träning på snö för det skulle verkligen behövas nu känner jag..
Jag längtar sjukt mkt och sedan så skulle man få bort lite funderingar också och det är ju alltid bra.
Som det ser ut nu så kommer snön redan i veckan så om det inte blir några andra planer till helgen så kanske man kan fara å träna lite också? Vore sjukt nice!
Men jag får se hur det blir..

Har egentligen inte så mkt att berätta just nu, så jag her op nå bildern å sedan få vi hoppas ja ha mer å berätt imaran..
Det finns så mycket jag skulle vilja säga åt dig, så mycket jag vill men det går inte riktigt som jag tänkt mig..
Jag hatar att inte känna mig tillräcklig men samtidigt så förstår jag att det blir så här..
Vi står på 2 olika plan och för mig är det här helt nytt...
Fast även fast det är nytt så känns det helt rätt men samtidigt så är jag grymt rädd..
Rädd för att det ska bli någonting fel, att någonting ska hända som gör att allt skiter sig för det är det absolut sista jag vill just nu!
Tanken att vakna upp en morron och du inte är där, att jag ska vara utan dig känns väldigt läskigt.. Du har fått mig att se livet ur en annan synvikel.
En synvikel som jag vill behålla för jag älskar den!
Du får mig att känna mig underbar trots att jag har mina fel och brister, jag känner mig trygg i ditt sällskap och jag glömmer tid och rum tillsammans med dig..
Du har acceptera mig för den jag är och jag är lyckligare än jag varit på länge...
Det pirrar i hela magen då jag träffar dig och jag känner hur glädjen stiger inom mig.. Sedan när vi skiljs åt så saknar jag dig hela tiden, tänker på dig hela tiden..
Tycker om dig så grymt mycket så ord räcker inte till!
Du betyder allt just nu och jag hoppas du förstår det!
" De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
Jag lever min dröm "Over and out.....!

7 november 2010

Söndag, alltid denna jobbiga dag som återkommer vecka efter vecka..
Hatar söndagar, vill inte tillbaka till övik faktiskt.. Känns bara tungt att åka dit och jag funderar mer och mer på om jag verkligen gjort rätt..
Ska ja verkligen plugga då jag känner så där?!

Iallafall så har Tobias åkt hem och det gjorde det ju inte roligare.. Hade önskat att man kunde bo närmare så man hade sluppit det här, att behöva säga hejda och veta att man inte kommer kunna träffas på en vecka.. usch säger jag bara!
Tur det finns telefon och internet iaf, annars vettifan hur de ha gått...
Ska ner med katterna till mormor och morfar snart också.. mamma å pappa ha fått vattenläcka i huset så dom har inge golv i köket.. perfekt nu innan jul alltså..
Så då får katterna bo hos mormor å morfar tills vidare fast de klagar dom nog inte över.. haha
Sedan så har jag varit och uppvaktat morfar som fyller år idag också..
Åt midda å sånt, pratade lite å sedan for jag hem..

Måste packa min väska också eftersom jag åker till Övik imorrn bitti.. Vet inte riktigt vilken tid jag kommer åka men eftersom skolan börjar 9 så åker jag tidigt som fan kan jag lova.. sedan vet man ju aldrig va de är för före heller på vägen dit. äre som det va på vägen hem så säger jag bara en sak.. FYFAN!
Helvete de va ju ba blåisn hela vägen från remmarn korsningen å te åsele.. Inge roligt att köra då måste jag säga men ja, man har ju inge val direkt..
Funderade på att spela bingolotto ikväll eftersom typ resten av mitt umgänge gör de men.. jag måste säga att nu känns det mest bara jobbigt..
Efter jag varit å uppvakta morfar så började ja må riktigt konstigt..
Känns som jag har feber :/ Hostar å har mig å ä helt orkeslös.. Så jag tar en alvedon och biter ihop och gör en tidig kväll tror ja :)
Inte för att det är speciellt fel heller men!


Nä nu ska jag sluta babbla och leta rätt på katt sakerna som ska med te mormor å morfar!
Just can't stop thinking of you and I miss you like crazy!


Eva hade lagt ut ett skämt å ja skratta så ja höll på dö så jag delar med mig av de till er också:
Kvinnan tittar förväntansfullt upp på sin man efter samlaget och säger -Vad ska vi döpa barnet till tro ? Mannen tar av de dubbla kondomerna o slår en knut på dom och säger :
- Ja kommer han ur den här så ska han heta Mcgyver.

Over and out....!

4 november 2010

Ja idag är det torsdag och det har blivit ändrade planer så jag åker hem te Åsele ikväll..
Känns riktigt skönt faktiskt, ska iväg och hämta skotern imorrn också..
Känns kanske inte direkt sååå jätte roligt med tanke på vilket före de va sist men jag får hoppas det är bättre före helt enkelt..
Skoj ändå att pärlan äntligen får komma hem efter typ 7 månaders rep... suck

Iaf så kommer Tobias imorrn också :) längtar så himla mkt efter han nu så jag skulle gärna spola fram tiden lite så jag få vara med han nu på en gång!
Helst hade jag aldrig behövt åka därifrån ;P hihi
Men ibland måste man göra saker fast man inte riktigt vill..

Håller just nu på att tvätta mina kläder, måste ju ha med mig några kläder hem så jag inte behöver springa i en massa gamm kläa.. Vore ju kanske inte så snyggt kanske..
Men jag måste säga det att det är ganska tråkigt att tvätta kläder.. tråkigt att diska också faktiskt men iaf..
Medan jag dricker mina shakar så behöver jag ju inte diska så mkt så då gnäller jag mer på tvätten istället :P
haha

Kan också berätta att det vart så att jag gick ut på tenta festen igår kväll..
Jag, Emilia & Rosanna började hemma hos Emilia innan vi sprang upp till Martin..
Så Martin spelade gitarr, rosanna, carl å albin sjöng å ja å emilia skratta.. haha men skoj vare!
Fick smaka nå eget gjort vin också med aprikos smak å ja.. speciell smak men de va inte dåligt direkt heller..
Vettifan hur man ska förklara den smaken faktiskt!
Sedan ha Martin å Carl frågat lite snällt om dom inte kan få komma å hälsa på mig någongång under vintern någon dag så dom få testa å köra skoter..
Ingen av dem ha alltså inte kört skoter... KATASTROF!!!
Så jag får väl se om de dyker upp någon dag i Åsele.. kan faktiskt bli riktigt spännande.. haha
Sedan frog vi iaf upp till Camilla och där vare lite fler folk bland annat rebecka, ida å nån fler.. Ganska trångt vart de iaf på 24 kvadrat.. men jaja de gick ju så vi spelade gitarrhero bland annat och hade trevligt.. Klockan vart väl halv elva då alla började dra sig mot krogen för att fortsätta att fira att tentan va bortgjord men då vi väl kom dit så va de en sju helvetes kö så jag drog hem.. Orkade inte stå där i nån timme för att komma in och sedan så började jag ju faktiskt klockan 9 idag så det kändes som att de kunde vara lika bra..
När jag komme på skolan imorse så va ja bara tvungen å fråga carl hur det va idag å de ja fick te svar va: Den här dagen kommer bli dryg..
HAHA klockrent!
Måste säga att byter jag skola så kommer jag sakna klassen nå enormt.. Alla är så trevliga och man kan verkligen ha sjukt roligt med dem! Men ja, vissa saker går faktiskt före å man kan ju fortfarande hålla kontakten även fast man inte går i samma skola längre :)Nä nu ska jag ta och fortsätta packa!


Längtar efter dig!


Over and out.....!

3 november 2010

Första tentan är bortgjord å man ske väl int säge nå innan man fått tebaxn men de kändes gött iaf!
Så nu hoppas jag bara på att jag fått med allt så jag blir godkänd!
Är trött som jag vet inte vad idag, vart tungt igår kväll och det gjorde att jag inte sov någonting alls just..
Vart lite tårar och ja.. jag kan inte mer än skylla mig själv och vissa saker vart faktiskt tyngre än andra...
Jag önskar att jag kunde dela med mig av alla tankar till alla men jag vågar helt enkelt inte.. Jag försöker men någonting i skallen säger nej, detta är förbjudet att prata om..
Vet att det har med tilliten att göra och det tar faktiskt ett tag innan man får den av mig.
Men jag hoppas du ska förstå att min tillit till dig trappas upp hela tiden å ju mer tid som går, desto mer kommer mina tankar å funderingar att delas med dig..

För att lämna de tråkiga så kan ja berätta att det är tenta fest här i stan ikväll..
Verkar som de kommer kunna bli ett jävla party faktiskt och jag har inte bestämmt mig om jag ska fara ut å vara lite social eller om jag ska vara hemma å sova istället..
Antar att jag få känna efter hur det känns först innan ja tar något beslut!
Emilia va då jävligt pepp på de igår å skulle bums ha med mig så jag antar att bestämmer jag mig för att bara sitta hemma så kommer jag ha hon som står å ringer på dörren ett x antal gånger..
bara för att hon vet att ja inte klarar av ringklockan som sitter på dessa dörrar :P
Ska iaf fara och kolla på team jackor senare idag ha ja bestämt mig för, de måste börja fixas nu om man ska hinna göra dem klara inför säsongen!
Jag önskar jag kunde berätta exakt hur jag känner för dig.. Bara säga det rakt ut så du förstår hur mycket du betyder för mig!
Du ger mig viljan att vilja se framtiden som ljus, vakna på morgonen och se vad dagen erbjuder och att ge livet en chans.. en chans att älska det å se alla de ljusa färgerna..!
Känslorna går inte att beskriva med ord egentligen utan de enda ja kan säga är att jag tycker om dig så grymt mycket, när jag hör din röst så pirrar det i hela kroppen, jag lyser upp som en sol och det är som jag flyger på moln..
När jag är i din närhet så känner jag mig underbar och vill inte ändra på någonting!
Jag har tyckt att ja känt kärlek förut men jag inser nu att, nä jag har inte känt denna kärlek förut.. ja ha bara trott att ja vetat va kärlek va för något!
Over and out...!

1 november 2010

är tillbaka i Åsele efter en helg i Östersund med Tobias!
Ha faktiskt gjort en hel massa när jag tänker efter, hälsat på Emma K, vare på skoterns dag, varit hos Tobias pappa, bowlat å sedan så va vi på birsta å shoppa igår :)
Riktig mysresa faktiskt..
Gick omking på ikea å kollade runt, biltema å inne på birsta :)
Ha faktiskt köpt en massa saker, bland annat crosskläder te vintern :) Känns kanon å ha hittat ett par ja verkligen gillade för de andra ja kollat på ha inte riktigt känts helt 100..
Men nu ä ja nöjd :)
Bestämde mig också för att stanna tills imorse och fara då tobias for på jobbe men de slutade med att ja va med han på jobbet en stund också, rätt bra för nu vet ja vars ja ska våldgästa han ;) haha

Skulle egentligen till Ume nu men de vart ingenting av, ganska skönt faktiskt med tanke på föret.. helvete va äckligt de va å köra mellan dorotea å åsele.. väntade mig bara att ja skulle åka av vägen!
men ja klara mig!
Kan lova att bilen är skitigare än skitigast också, funderar starkt på att åka å tvätta av den eftersom de ä mkt salt på vägarna däromkring östersund..
Inge bra för lacken direkt..
Men om ja orkar ä ju en annan sak, känner mig riktigt trött faktiskt å skulle kunna somna vilken sekund som helst!
Fabbe vart då ruskigt glad då ja komme oxå, hoppade på alla fyra så nu ligger han å myser med mig i soffan! Mysvovven alltså!
Nä nu ska ja ta och göra lite vettigt!


Bjuder på lite bilder också!


Bara för att ja fick ha söts snygga Rammstein tröja!


Jag saknar snön, hatar halv vintern som är nu!

Sötnosen! Aldrig ha ja känt denna känsla, de finns inte ord för känslorna men jag känner mig speciell i din närhet!
Finns ingen som fått mig le och älska livet som du!

Hos Dig är jag stark
Hos Dig är jag underbar
Hos Dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar


Lillebror Fredrik! Ha en text som passar så himla bra för oss!
Vännen som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som reparerar din kropp och ditt hjärta när någon annan huggit det i bitar, som stryker dina kinder när de täckts av tårar, som stadigt står bakom dig och lovar att solskenet kommer tillbaka.
I vårt vänskapsförhållande är vi så pass lika att det är läskigt. Man inte behöver prata med varandra utan bara vet säkert vad den andre tänker, tycker och känner. Där man genom åren byggt upp ett slags hemligt kroppsspråk, små impulser sinsemellan, där varje rörelse, min och ryckning talar till varandra.


Ska ja vara ärlig så vet jag inte hur vi träffades eller hur de blev som de blev, de sa bara klick och sedan dess ha vi vara som helan å halvan!
Du är som en bror för mig,Du ÄR min bror och så kommer det alltid att vara, vad som än händer!
Du finns alltid där då jag behöver dig å du ställer alltid upp!
Som räddat mig genom de svåraste sakerna jag varit med om tror jag, som tröstat mig när jag gråtit och inte hittat ord för mina känslor.. Jag kan alltid lita på dig å vet att du stöttar mig i mina beslut samtidigt som du är väldigt rädd om mig och vill mitt bästa!
Jag har insett att ja klarar mig inte utan dig å jag älskar dig av hela mitt hjärta lillebror!


Nu ska jag ta och vara lite social!
Over and out.....!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu