25 juli 2011

Länge sedan ni fått veta att ja fortfarande lever nu, vore de inte för att Marica pratat med mig i telefon så had hon vare galen nu å hunne dra en rad olika saker som kunde ha hänt.. haha tro mig ja känner mangon ;)
egentligen så händer det ingenting speciellt just nu, vi knogar på med att försöka få någon ordning i huset och ja, de tar sig även fast det går riktigt sakta ibland!
Men som sagt, de som inte hinns idag hinns säkert imorrn..
Imorrn ska jag till lycksele och tvinga in mig inom lasarettets väggar.. ska göra ultraljud för att kolla om jag har några gallstenar kvar. Gallstens anfallet jag hade sist va fasiken ingenting att leka med, ja lovar!
Så det ska bli skönt att få veta om det finns kvar eller om de försvann vid anfallet! Hämta Maricas soffan ska jag också göra, träffa mango också :)
Ha även fått min nya leksak, Nikon d3100 med ett exra zoom objektiv! riktigt roligt så nu kommer det fotas hej vilt!
tänkte ja skulle lägga ut några av de bilder ja tagit hittils. Fler kommer senare!
Tar nådigt lång tid å ladda upp dem med mobilt bredband. jag får ladda upp fler senare!
Over and out....!


10 juli 2011

haha läste just kommentaren från Emma att ja kunde glömma att åka bort under marknaden för hon tyckte vi kunde gå runt som på den gamla goda tiden!
jadu Emma, de tycker ja vi ska göra å självklart åka nån karusell å käka en jävla massa godis! åsså munkar! varma chips få du äta själv för de ä inge vidare enligt mig ;)
Iaf så har vi fått lite mer ordning här i huset. kontoret är städat och kontorsmöblerna är på plats.. riktigt skönt vill jag lova! Sedan har jag hämtat mitt högtalarsystem och ställt på altan! vart riktigt najs kan jag lova så ikväll hände ja å lars upp tvätten i ljuva toner av guns and roses..
vart faktiskt lite lättare att stå å hänga tvätt bland all mygg, antagligen för att man slipper hörra dessa varelsers förbannade surrande..!
imorrn ska vi ta tag i gästrummet och städa ur det för de lär ju dyka upp lite gäster på torsda om jag inte fattade lars fel..
så lika bra att få allt iordning så vi kan slappa sen :)
Btw så ha vi vare riktigt duktiga de sista dagarna med 5 km promenader på kvällarna, ha varit riktigt skönt att gå en sväng på kvällen för man sover så himla skönt efteråt..
dock måste jag erkänna att igår va de olidligt, varmt na jävulskt å mygg så mkt förbannat men jag antar att de bara va bra för vi hade en ganska rask takt för att slippa skitn :P haha
Jag har haft stora funderingar me mig själv också och om ja kom fram till något vettigt vet ja inte riktigt..
men jag tror att ja ha bestämt mig nu, ju mer jag överväger olika saker så äre en sak som väger mest..
de kommer bli tungt och ja hade gärnet vilja ta ett annat beslut men i längden så kommer jag nog vara nöjd att jag tog detta beslut.. hoppas jag iaf..
Nä nu tro ja att ja ska ta och krypa mot sängen så man kanske orkar upp imorrn bitti...
Over and out...!

Tack för att du står bredvid mig
och stöttar mig i mina beslut.
Älskar mig för den jag är och
ger mig glädje och skratt varje dag!
Du gör mig hel igen och jag
älskar livet mer än någonsin förr!
19/2-11
Jag älskar dig

4 juli 2011

Ännu ett långt uppehåll på denna blogg men jag ha verkligen inte haft tid att skriva någonting..
Ha varit i höljes med Lars under helgen och sett Rally Cross Em.. spännande na jävulskt å ja lovar, ja ha saknat rally crossen riktigt ordentligt..
När ja lämnade sponsor kortet till Kenenth Hansen så la han kommentaren väldigt fint att de faktiskt gick att tävla me saker på 4 hjul också..
ja hörde marica i skallen: ÅH NEJ FÖRSÖK INTE, HON FÅ HÅLLA SIG TILL DE SOM STÅR STILLA!!!!
haha ja trott eller ej men sån extra mamma ha ja ;)
Nu sitter jag i Töreboda där vi hälsar på mammas moster, vi ha fått god mat och det ha varit riktigt trevligt.. va tänkt att vi skulle åka hem idag men vi ångrade oss och åker imorrn bitti istället!
Ska fakiskt bli skönt att komma hem igen, vi har lite saker som vi skulle behöva få gjorda innan marknan å sedan så skulle jag inte ha något emot att åka en sväng till stugan heller..
Skulle faktiskt lätt kunna göra de över marknan egentligen för ja ä int så mkt för att gå omkring på marknan..
men aja, de återstår å se :)
Sedan på onsdag ska jag hjälpa marica och flytta också eller ja.. hennes säng å soffbord å tvbordet iaf för de står hos mig då hon ska låna de andra förutom sängen då av mig :)
Tur lars ä stark så han få hjälpa till att bära för de orkar nog inte jag å marica.. dessutom borde inte jag då min axel fortfarande håller på att läka för fullt!
Nä bli nog en kort uppdatering för som sagt, 85 mil hemresa väntar oss imorrn!
Alla ha vi våra liv och våra val MEN
hur vet man att man gör rätt val?
Ska man överge det som är roligast och
stå där utan någonting att kämpa för som man
tycker är de roligaste som finns?
Vad är rätt & fel?
Over and out...!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu