24 juni 2011

Måste säga det att denna midsommar vart inte riktigt som jag tänkt..
vaknade imorse av att det gjorde svinont i mellangärdet och första tanken slog mig va: säg int att de ä gallsten.. detta va vid 03-03.30 nån gång och jag kunde verkligen inte sova.. lars vaknade av mitt kvir så vi va vakna hela natten i prinsip.
Vart sjukan där det konstaterades att jag hade gallsten..
ont gör de som fan så nu ska ja lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv!Over and out...!

19 juni 2011

Helgen lider mot sitt slut men de skönaste ä att ja å älsklingen kom å va hemma i veckan :)
Sedan så kommer de bli så att ja följer me han på jobbe upp till Jokkmokk ett tag framöver.. ska försöka ta mig i kragen å börja me försäsongsträningen så¨gott de gå, få¨se hur de går för axeln å knät också...
Men de ska bli spännande å ja se framimot att få börja träna lite smått igen!
Ikväll ha ja å älsklingen njute av en god midda och sedan koka vi kaffe å satt oss på altan och titta ut över älven.. mysfaktorn va hög vill ja lova!
Efter en stunds bara-finnas-till-tid så drog vi ut i garaget, lars donar me dekaler å ja tog tag i remskydde för att borra lite hål i plasten för att släppa ut varmluftn som bli..
Kom in för att visa mitt resultat för lars då han tittar på mig och skrattar.. ja had alltså drage på mig garagelocken.. svart i heela ansiktet av allt remdamm.. väldigt vackert.. förklara varför vår husmus snodde då han/hon fick syn på mig.. Så nu väntar ja bara på att älsklingen ska få dit den sista biten av dekalerna till hans huv så ska vi nog ta å se en film..
Laddat ner 2 nya filmer via mitt mobila bredband idag eller idag å idag, ja började faktiskt igår.. ja lovar detta ä nog de drygaste ja vare me om.. int så kul då de står att de ska ta 5 veckor å ladda ner en film.. piss mobilinternet.. Ja vill ha bredband! FIBER helst...!

Sedan så ha ja klippt mig också, klippt av mig nästan allt hår å fan va skönt de känns! Allt de nötta å allmänt slitna ä borta! Men nu gäller de att va dukti på att fixa frisyren.. å ni kan ju räkna ut hur de gå för mig.. sist fick Lars hjälpa mig ( tur hans mamma vare frisör i typ 40 år eller va han sa så han ha de i generna (; )! HAHA!!

Sedan om 2 veckor åker ja å Lars till Vinglemina för att leverera en säng me madrass åt Marica som faktiskt flyttar från kyrkstan då :) Så då ska vi hjälpa henne lite å sedan blire att bege sig hem för att göra iordning för att åka till Höljes :) Kommer bli kanon!

Nä dax att sluta surra å göra lite vettigt...!

Over and out....!
Min mekaniker har roligt :p

15 juni 2011

denna vecka tillbringar jag me älsklingen i jokkmokk! Kan lova att ja ska aldrig mer klaga på att Åsele ä dött för då borde man faktiskt komma hit :P
Men vi ha iaf vare ute å äte kinamat å pizza med renskav å lingonsylts sås.. va faktiskt riktigt gott måste ja erkänna!
Bada ha vi också gjort.. på en strand så kändes lite malplacerad = litet radhusområde me en dö gädda på stranden å en massa skit..
men skönt vare iaf då de vare olidligt varmt dessa dagar å ja kan inte påstå att de vare nå svalare i husvagn heller för den delen..
Vi ha vare på besök gånger 2 hos Tikka också, mycket fräna grejer den mannen har faktiskt..
vart grymt sugen på bilen han hade byggt me lustgas å turbo :D
Fast ja tro eller hoppsan på att Lars vill ha mig levande en stund till så ja gav upp tanken på att köpa den..!
Fast Tikka frästa en me att tala om att de släppte på 4:ans växel.. gaaash va de krypte i hela mig om att vilja ha den ;)
mkt fräna skoter grejer också men ja.. min maskin få ja ju inte mixra me för då gå ja int igenom besiktningen..

Imorrn åker vi hem till Åsele och ja kan lova, de ska bli riktigt skönt faktiskt!


nu väntar sängen eller ja.. husvagns nerbäddad säng iaf :)

Over and out....!

12 juni 2011

Ja tro faktiskt att ja ha glömt bort bloggen ibland men ja antar att de är för att ja int ha så mkt att skriva om..
Iaf så vet ni ju om att fixeringen ä borta nu så de innebär att ja ha lite mer frihet än tidigare, skönt kan jag lova! nu längtar jag bara tills ja få börja rehaba på riktigt utan att behöva tänka så mkt..
nog för att de ä lite drygt 3 månader kvar tills jag få sluta me rörelseträningen dock, bara att bryta ihop och komma igen antar ja.
Älsklingen ha vare nere på sweden rock också så han kom hem igår kväll.
Jag, Sanna, Fredrik, Marina, Sandra & Lindström hade haft en kväll med lite kubbspel och vindrickning.. mycket mysigt faktiskt i det fina vädret! Tyvärr hann ju regnet komma ifatt oss på kvällen men de gjort faktiskt inte så mkt!

Imorrn bitti åker ja upp te norrbotten me älsklingen, bara för att få göra nå annat istället för att bara sitta hemma. va ja ska hitta på medan han jobba.. ja de återstår å se :)

Nu ska ja sluta skriva å försöka sova.. 06 imorrn bitti börjar vi åka så.. ja de behövs sova!Over and out....!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu