24 mars 2011

ja nu är de faktiskt så här att ja ha något nytt att berätta å ja vet.. de händer inte direkt ofta..
Höll på skrämma ihjäl mamma,pappa å Lars på söndan då vi skulle träna starter och jag lyckas hitta den enda knölen på hela jävla älven så ja gör mig iordning för att göra ett litet skutt MEN de va tydligen någon som kört i slask så den uppspunna klumpen va ju sten hård plus att de hade skure ner för dem i slasket bakom så när ja väl gjort studsen, märk väl ordet studsen istället för skuttet så tjurhöll ja fast mig i styret för ja skulle då fan inte släppa! Man kan säga att de vart en superman för min del! Då for min sida ner i spåret där de för någon annan skure ner i slasket.. stenhårt spår alltså.. skoter kastar av mig och jag flyger som en vante och skoter börja vålta.. man kan alltså säga att ja gjorde en superman alá sövel med 360 landning i ca 100 km/h..
Tappade luften och hade svin ont i knät men ja lovar, då ja såg skotern så kändes de mer som att själven gick i tusen bitar..
Styrstången va knäckt, fram dämparen va trasig, plast va trasig.. de låg fan delar överallt..
Lars körde med nöd å näppe upp Rs:en på gården och ja tog freeriden upp och sedan la ja mig i sängen å sura..
For upp till mamma å pappa och åt middag och sedan upptäckte vi att fan, min knäskål är sne..?
Då varte lycksele och röntga men dem såg ingenting så ja valde att åka hem istället för att sova över å sedan åka tillbaka på månda för ny kontroll..
Kryckor, jippi!! :/
Lars va så gullig så han tog ledigt månda för att skjutsa mig överallt å vara med mig på läkarkontrollen :) sötnos jag har!
Sedan va vi te nordmaling och hämtade Lars automat bil för som sagt, ja kan ju inte koppla..
Diagnosen vart sprickor i knäskålen å kryckor ett tag framöver :( ska tillbaka te lycksele på månda för att se om de blivit några skador i knät för vill de så illa så blire operation å de tycker ja vore onödigt.. räcker med den ja ska göra om en månad!
Tur i oturen för detta  va nog den enda gången under träning som jag INTE använder alla skydd utan ja hade bara hjälmen..


Så under tisdagen så åkte ja med min dämpare te vilhelmina för att se om den går att fixa åsså umgicks jag med Marica :D
Kanon roligt å de märks att de va ett tag sedan sist! De tycker ja vi ska göra om Babe! :D

Nä nu ska ja göra mig iordning för att åka till Övik!Over and out....!

16 mars 2011

Hum, idag har jag haft en hel del pluggande för mig och jag känner att förskylningen inte är långt bort för mig..
fryser och mår halv kyv hela tiden så jag antar att det bara är att hålla tummarna att jag håller mig frisk tills jag har en ledig helg! Skotertävlingarna får ju inte dras ner pga av nån töntig förskylning heller.. där gå gränsen!
Annars så ha ja funderat lite av och till om lite olika saker, vissa saker kan verkligen göra mig brydd. jag velar denna sak fram å tillbaka och jag hoppas verkligen att de ska gå vägen denna gång!
Jag riktigt hoppas annars få ja ta och försöka lösa det på något vis för ja.. de ä väl meningen att de ska vara genomlidligt eller?!
Aja nu ska ja knipa käft om min brainstorm och se om ja ha nå vettigt å berätta..

Ja, Lars ha ju vare här med mig några nätter och ja, de uppskattas för allt bli så mkt trevligare! Sedan så ha man ju någon vetti person att prata med också å de gillas skarpt!
Är verkligen glad att ja träffat honom! Min egna dynamitgubbe! Haha! Kommer aldrig att glömma då han berätta om någon salva som han hade uppe på berget för att spränga å jag med min vilda fantasi fick upp ganska så många förslag om va de kunde va för salva.. hudsalva, tandkräm. ja sånna tuber såg ja framför fast nu vet ja ju att de inte är såna ;p
Men själva bilden i skallen va faktiskt ganska kul!

Annars så åker ja hemöver imorrn och ja kan inte säga annat än att de ska bli ruskigt skönt! Sedan åt veckan så åker ja väl te övik över måndagen för då ja ska träffa läkarn men annars så funderar ja faktiskt på att vara hemma i Åsele te på torsda kväll för ja ha ju tenta på freda morron..
Kanske åker ja på freda morron? ja de återstår å se.. skulle va skönt å va hemma en vecka å plugga i lugn å ro för sedan framöver så kommer de bli hela veckor i Övik å de kommer bli drygt.. ja lovar!

Nä nu ska ja ta och göra nå vettigt!

Over and out.....!

14 mars 2011

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen men allt är som vanligt och jag lever!
Körde tävling i fredags och ja den kan ni läsa om på Team Svensson Racing's blogg
Lars var med på tävlingen och var ett jätte bra stöd under kvällen, lillebror va dock inte med och han saktar jag ju så klart vid min sida under tävlingarna.
Känns alltid jätte tråkigt att han inte är med men jag vet att jag har hans stöd iallafall!
Sedan på lördagen åkte jag med Lars till Hörnösand för att se Småstadsliv och träffa hans syster med familj!
Vi åkte förbi Sveja på vägen dit för att äta lunch och sedan bar det iväg och ja måste säga de att jag fick skratta något så grymt under föreställningen. Småstadsliv ä riktigt bra faktiskt!
Vi sov över hos Lars syster och vid 10 tro ja klockan var på söndagen så åkte vi hemåt! Jag hade bestämt mig för att göra iordning en mysmidda till mig å Lars då vi komme hem så ja gjorde avokado med sagenröra till förrätt, lax med romröra och potatis till huvudrätt och sedan pannacotta med bärsås till efterrätt!
Vart faktiskt riktigt gott! Lars passade på att skruva i skotern under tiden jag gjorde maten så när det var lugnt på matfronten och jag bara hade en väntan framför mig så gick ja ut till garaget och kikade på när han höll på å greja med variatorn :)
Vi kollade på tv och käkade efterrätten innan vi gick och la oss, dödströtta!
klockan 4? imorse så vaknade jag av att lars väckarklocka ringde och ja, de är ju ingen tid som jag föredrar att kliva upp så jag såg nog rätt död ut imorse men jag klev upp och gjorde frukost och sedan efter Lars åkt på jobbet så gick jag å la mig en stund igen!
Vid 10 hämtade Emilia upp mig och vi begav oss till Övik!
Kändes inte direkt bra å lämna Åsele idag då de va sånt underbart väder, dessutom ha ja bara lektion under torsdan också så.. ja de kliade i fingrarna å va hemma :p

Nä nu ska ja plugga lite innan jag ska bege mig te kommun för att höra vem som skottar snö vid hyreshuset bredvid vår parkering!Over and out.....!

9 mars 2011

Jahapp nu sitter jag här i skrubben och har fruktansvärt tråkigt! gjort tenta idag och ja.. de kändes faktiskt ruskigt bra MEN ja ska aldrig säga så eftersom de kan lika gärna bli ett plattfall..
Men vi håller tummarna så länge tills ja få veta om 3 veckor ungefär!
Måste erkänna att de ä ruskigt tomt i min lilla skrubb ikväll för Lars sover inte hos mig inatt :(
Blev verkligen jätte tomt och ja. tråkigt för ja ha ingen att dra mina bra skämt med! Älskar människor som ha samma humor som jag ;)
haha vi kan nog sitta flera timmar å dra en massa bra skämt å skratta åt dem! haha me like!
Men men får försöka sova inatt iaf åsså få ja blicka framåt för imorrn åker jag HEM! å vem vet, kanske ha ja redan min bättre hälft hemma då ja kommer te Åsele! Så då blire te att skriva packningslista så jag får med mig allt te lycksele som jag behöver för de ä ju tävling :)
Undra om de bli några från Åsele som far nu då dem fixat en buss som gå från Åsele te lycksele för tävlingen skull..
bli spännande å se! Ja å Lars få då lov att åka tidigare eftersom att ja måste vara där strax innan 3 för allt som ska göras innan!


Kan inte förklara med ord hur glad jag är som träffa dig!Nä nu ska ja ta och hämta tvätten så ja få mysa ner mig i sängen med en skoterfilm!

Over and out....!

8 mars 2011

ja, nu vare ett bra tag sedan jag skrev igen! Men de ha helt enkelt inte funnits någon tid så jag tar det nu istället..!
Vad ha hänt då? ja egentligen inte speciellt mycket som inte tillhör min vardag men jag drar väl allt lite kort iaf..
Åkte upp till Kiruna på freda morron och var grymt taggad! När vi komme fram te banan så gick jag runt banan och kollade in läget och den kändes verkligen hård. så jag trodde att den skulle hålla sig rätt så bra men ack va ja misstog mig.
Första heatet som vi körde gick inte förän kl 12 så jag hade gott om tid och kolla på de första heaten och kolla in deras körning osv innan jag tog på mig skydden, taggade upp och for ut på lineup.
Starten kändes si så där, men ja va inte sist ut och det kändes som att jag hade ruskigt bra flyt de första varvet och hade 3-4 personer bakom mig, banan va verkligen kanon kul och jag gillade varje millimeter MEN på andra varvet så kommer jag i kurvan innan mål och ser ett kanon läge för att hinna förbi personen bredvid mig så jag satsar ordentligt och hamna på ett väldigt ojämt område men gav mig inte förän jag känner en brännande smärta och hugg i vänster axel och jag tappar styret.. axeln ur led!
Framåt också för den delen och som de flesta redan kanske vet så hoppar min axel vanligtvis bakåt så jag var ruskigt paff faktiskt..
funktionärer kommer springade och kläcker kommentaren: Vi går åt sidan! Jag skriker tillbaka: Nej för fan, dra armen rätt ner för axeln har hoppat ur led! En funktionär tar tag och drar till och jag känner ännu en brännande smärta och hör ett "klånk". Tack skriker jag och drar igång skotern för att fortsätta köra mitt heat annars få man ju inga poäng?!
Men jag va långt efter och vart varvad just efter att ja fått igång skotern men ja körde färdigt och for sedan in i depån för att dra på ett nytt lager silvertejp för att hålla axeln på plats.
Andra heatet va ja inte alls lika bra med i starten och komme ut bland de sista men lyckades köra upp mig till en näst sista plats.
Grymt besviken är jag men jag känner att ja fått mer koll på hur maskinen fungerar nu och ja, jag tror inte de kan bli annat än framsteg nu!
På freda blire lycksele som står på schemat för att köra kvällstävlingen där! Kommer nog bli kul och jag hoppas axeln håller denna gång!

Annars så tillbringar jag hela veckan i övik eller ja åtminstone te torsda kväll då jag åker hem men för första gången på länge så gör det inget att jag är här hela veckan eftersom Lars bor hos mig ;)
Tro ja måste vara världens lyckligaste just nu då ja ha en sån underbar pojk! Lyckligare än ja vare på länge!
Så de bli iaf Lars och jag som åker till Lycksele på freda, lillebror ha inte bestämt sig om han ska med eller inte så de återstår väl att se :)
Nä tyvärr så kan jag inte skriva så mkt mer just nu för ja måste verkligen återgå till mitt pluggande av klinisk kemi eftersom ja ha seminarium på detta imorrn å ja lovar.. detta va absolut ingen barnlek..
Over and out....!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu