30 oktober 2008

Idag har jag varit en sväng till Vilhelmina för att lämna och hämta lite saker från lägenheten! Borde egentligen börja packa eftersom jag åker till stugan över helgen men det känns så jobbigt att börja packa..! haha snacka om lathet!
Funderar på att höra med morfar om han kan skjutsa ut mig lite senare ikväll eftersom jag hade tänkt gå ut å gå en sväng, det är lite roligare å göra de i åsele istället för att gå en runda mitt i skogen, dessutom börja de bli så mörkt så då äre ju inge kul :P haha!
sen då man kommer te stugan så lär det bli så att man lägger sig å slöar framför soffan, brukar bli så eftersom man slappnar av så jävla bra där.. Det är alldeles tyst.. :)

Nä nu måste jag upp å packa + att ja ska hinna ringa Mattias så jag kan fara ner å få min licens på skriven :)




Over and out..!

29 oktober 2008

Idag är det onsdag å det känns som det är den drygaste dag på hela veckan! Har så sjukt tråkigt! Fast jag borde egentligen packa eftersom jag åker till Vilhelmina imorrn.. Känns drygt de me faktiskt!
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan fara över på garaget  :) Sen funderar jag på att byta däck på mercan! Skulle nog behövas om jag ska ut å köra framöver ;p

Men ja glömde nycklarna i bilen å pappa har den :s Så ni kna ju tänka er hur bra de gick att komma in med mercan i garage, så de var bara att ställa den utanför å gå hem igen... surt!
Men de possitiva är att snön fortfarande ligger kvar :D
Nu fattas de bara att sjöarna fryser ordentligen å att de kommer några meter snö :)

Nä, nu ska jag ringa några samtal och sedan lägga mig i soffan en stund :)


Over and out...!

28 oktober 2008

Imorse va det snö på marken då jag vakna :) Fan va härligt! Måste förbi skotern sen å starta den så man riktigt känner känslan ;)




Jag vet inte riktigt va ja ska säga om lovet hitils.. Kan inte säga att de vare de bästa.. Oturen står just bakom ryggen å det är väl inte så ovanligt då de gäller jag? Halloween närmar sig å jag tror faktiskt jag tar mitt pick å pack å far till stugan, känns som jag vill tillbringa lite tid för mig själv, alldeles själv i min alldeles egna lilla timmerstuga! Tror inte att de kan bli bättre faktiskt :) eller jo, med skotern hade de vare 40000 gånger bättre!
Nä nu ska jag gå upp å lägga mig i sängen ett tag!



Over and out...!

27 oktober 2008

Idag är det måndag å fatta hur skönt det känns att man inte behöver tänka på att man ska på skolan, för de är ju lov! De kan verkligen inte bli bättre! For hem från vilhelmina på lördan och sedan var jag ute å gick med Emma K å kollade läget på folkan åsså gick vi å kolla på skotern :) Sen började det regna så vi gick hem.. Somnade på soffan då jag komme hem, så himla härligt! Sen kunde jag då inte somna på kvällen så jag tog en promenad klockan 2 på natten.. haha men efter de kunde jag sova iaf!
Igår kväll var jag med Lena, riktigt roligt.. Vi drog på ica för att köpa något att äta till filmen vi skulle se, så vi gick där inne i lugn och ro och kollade runt och sedan hör vi från kassa: VI HAR STÄNGT Å JAG VILL GÅ HEM! Hahaha! Så vi betala och gick hem för att se filmen, filmen var faktiskt inte riktigt så bra som jag trodde den skulle vara men det gick iaf att se på å det är väl hövve saken! Innan jag gick hem diskuterade vi även om hur Lenas bröllop skulle se ut om hon skulle gifta sig, det var nog det bästas med kvällen, har aldrig skrattat så mycket tror jag :P haha!
Mamma åkte även till stockholm igår, de måste ha vare drygt att åka buss alltså, tur jag ska åka tåg om jag får göra min praktik i södertälje.. skulle bli galen av att åka buss! Men man får väl försöka att göra det bästa av situationen!


Var även och satt fast handtagsskydden på skotern igår :)

Så nu äre bara licensen å transpondern som saknas :) å snön så klart!!

Nä nu ska jag ta å gå ut en sväng!

Over and out...!

25 oktober 2008

Skulle gå på skoterns dag idag fast har ingen ork alls i kroppen, skulle inte förvåna mig om jag åker på världens förkylning nu då det är lov! Brukar oftast ha den turen.. Så jag tar å ligger hemma i lägenheten istället så jag kanske klarar mig resten av lovet! Har inte bestämmt om jag åker till åsele ikväll eller inte.. ha haft de riktigt skönt i lägenheten då det varit alldeles tyst och jag har inte haft som man måste göra! Kan det bli nå bättre?
Vore de inte för att mamma å pappa vill att man ska komma hem så skulle jag nog kunna stanna i vilhelmina hela veckan å helgen.. Men då snön kommer så blir det väl mer att man far till åsele.. Brukar aldrig vara hemma på vintern iaf, då är jag mest ute och kör skotern, det är så himla härligt då solen skiner och man bara far fram där man vill.. sen är det ett utmärkt sätt att tänka på, bättre än att åka buss med musik i öronen faktiskt! jösses va ja längtar alltså!
På torsdag ska jag iaf åka till Åsele eftersom ja ska hälsa på hidegren, han ska skriva på mitt licens papper så jag kan skicka in det nån gång! Känns som allt de här tog längre tid än jag trodde.. Transpondern kommer i mitten av december :O då hade jag ju tänkt ha den fast monterad på skotern ju.. men aja, ja får bara hoppas den kommer lite tidigare än va de tror..!

Nä kanske ska man ta och lägga sig på soffan en stund innan jag ska börja rensa gaderoben..!

Over and out...!

24 oktober 2008

Äntligen var fredan bort gjord! Så nu är det lov och första helgen på lovet kommer jag spendera i vilhelmina.. Ska passa på att sova nu så mycket som möjligt! De är ju även skoterns dag imorrn :) brukar alltid vara roligt att gå runt och kolla, dock får jag göra de ensam iår.. tråkigt men aja!
Åt tacos till midda, fyfan va gott de va.. ha inte äte de på länge kände jag..så det blir nog tacos te lunch imorrn a :P haha!
Annars ja tydligen fått klart från Södertälje lät de som att jag skulle få göra min praktik där :) Pappa sa nått om att de hade ringt å sagt att det var klart! Fan va härligt säger jag bara! Kommer behöva ta en sista minuten resa hem nån helg, så jag får köra skoter ;) haha


Förresten, när kommer snön?
Vi väntar ju för fullt!
Nu vill vi ha snö! :)


Over and out...!

23 oktober 2008

Nu är det torsdag! Då äre snart slut på den här veckan å nästa vecka är det LOV :D fyfan va härligt å slippa denna jävla skola en hel vecka! ser verkligen framimot de! Ska stanna i vilhelmina ihelgen, skönt att någonsin få sova ut i lägenheten där det alltid är så tyst och skönt! Så imorrn ska jag gå ner på tallen och köpa lite gott att ha framför tv:n imorrn kväll :)
Åkte hem igår också, for till faster och åt palt och sedan bjöd mormor på fika.. Kände mig som en uppblåst ballong då jag satte mig på bussen till vilhelmina, då ringde marica och skulle bjuda mig på fika då jag komme åt vilhelmina så jag gick till min kusin för att lämna lite saker som faster skickade med.. sedan började vandringen upp på kyrkstan för att hälsa på marica.. Hon bjöd på kolabulle och mumsmums! så det lär nog gå ett tag innan ja vill fika igen :P haha!
Ringde racesupport igår och frågade vart min transponder hade tagit vägen, då tala de om att det var förseningar på deras beställningen så imitten på december får jag den :S shiit de känns som att det blir skit sent ju!! men aja, ja ha väl inget annat val än att vänta :/

Nä nu ska jag ta och börja gå på lunch..!

Over and out...!

22 oktober 2008

Igår sov nadja hos mig, det var riktigt trevligt! Bjöd henne på en kyckling rätt med ris och sedan gjorde vi inte så mycket annat än att bara sitta i soffan och se på tv :) Inte för att det var helt fel heller men ;P
Idag tog ja 2 bussen hem te åsele, ska äta go matn ikväll och sen ska vi fara och fika med mormor och morfar.. Ska bli riktigt kul! Sedan gjorde jag bort min samhälls redovisning idag, gick väl så där men hövvesaken är att man blir godkänd! Men men..
 
Ikväll antar jag att det blir att ta 8 bussen tillbaka till vilhelmina.. Ska även ta med mig lite saker eftersom tanken att stanna i vilhelmina fortfarande finns kvar.. Känns som det skulle vara så jäkla härligt att bara sova ut ordentligen utan att behöva tänka på någonting.. Sen så hinner man tänka lite också vilket det känns som jag inte har haft tid med. Allt bara snurrar runt i huvudet så jag behöver nog ta mig o kragen och lägga lite saker åt sidan!

nä nu ska jag fara till faster och äta middag!

Over and out..!

21 oktober 2008

nu sitter man och drygar igen på skolan, har haft håltimme sen 10.05 känns lite drygt med tanke på att jag inte börjar förän halv 1 igen.. Men man får göra det bästa av situationen, vilket innebär att man bara sitter vid datorn ;P
emilia kollar på bluebox på en pelikan som är en markeringspenna! Verkligen söta! Har bara en lektion kvar nu eftersom jag kommer att missa svenskan idag, ska ner på sjukstugan.. Jippi, nä fy usch och blä jag hatar allt som har med sjukhus å de.. ändå vill jag jobba inom vården men så länge de inte är jag som ska dit så äre lugnt..  Sen blire att skynda sig hem och städa lite innan nadja kommer.. Nog för att jag har så mycket grejer redan i lägenheten så det ser ut som ett bombnedslag men aja, man kan ju fixa till lite grann iaf!
Pratade föresten med pappa igår om Acc igår, gick inte riktigt som jag tänkt, fast jag vet att han bara är orolig över hur det ska gå med axeln fast ja mena, de spelar ju ingen roll då jag ändå ska opereras.. Så jag ska tjata på pappa lite mer ikväll! Det brukar ju gå  ;)

Nä nu ska jag också kolla på bluebox..

Over and out...!

20 oktober 2008

Nu var måndan bort gjord tackålov! Hatar verkligen måndagar, känns så drygt då man har hela veckan kvar.. Funderar på att stanna i vilhelmina i helgen, känns inte som de finns någon vits att åka hem..

Komme hem till lägenheten igår kväll efter att bussen anlände 22.30 till vilhelmina!! vanligt fall så brukar den vara framme 22 men tydligen var de väldigt halt igår kväll.. gick med min STORA väska genom hela vilhelmina kändes de som till min lägenhet, då jag öppnar dörren och släpar in väskan så kollar jag in i köket å upptäcker att vaktmästaren har varit å bytt filter till fläkten, hur mycket skit å äckel saker som hälst låg på spisen och runt golvet! tro ni ja vart lycklig? Nej tack..! Så jag sket i de och städade upp de nu när jag komme hem från skolan.. Så nu ser de frächt ut igen här :)
Imorrn kommer Nadja på besök, hon ska nämligt vis till Lycksele med en teatergrupp med utvecklingsstörda och kolla på, eftersom de kommer hem så sent så ska hon traska ner till mig och sova här, får hon sovmorgon med på köpet :P Så jag håller på att för bereda inför middan imorrn, tänker bjuda på kyckling och ris så jag hoppas hon kommer tycka om de!

Såg idag att på onsdag får man anmäla sig till Articcat Cup! Shiiit va kul! Ska ringa pappa senare ikväll och tala om mina planer på att anmäla mig! Har väntat efter de här så himla länge nu, ser verkligen fram emot att få börja köra! Men min transponder är på villovägar vilket gör mig lite nervös faktiskt.. Vill ha den nu så jag kan skicka in vilket trandsponder nummer jag har, sen är det bara licensen som fattas men de går nog rätt fort att skaffa, hoppas jag! Sen berätta Emma K att det är en tävling i storuman också i slutet på december, vart sugen på den med kan jag säga, men som sagt man måste prata med pappsen först :)
Känns ändå bra att skotern är så gott som klar nu, ska bara göra en servis direkt då snön kommer :)
Snacka om great!


Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place
So tell me how it should be

19 oktober 2008

Nu har jag lugnat mig igen, tog bort mitt tidigare inlägg eftersom de va mest bara till för att skriva av mig lite..

Helgen har ju som sagt inte varit den bästa, blivit så jävla besviken så de går inte att beskriva... De har aldrig kändes bättre att tänka på att man ska sätta sig på bussen på en söndag för att åka till vilhelmina! Å sen då man har mycket tankar kring allt så finns de ju inget bättre sätt än att sätta sig på bussen, se hur allt bara flyger förbi utanför fönster å bara fundera.. Musik är så klart ett måste! Igen pluggade öron å HÖG musik! Jag vet inte hur jag ska göra om jag kommer att åka hem till åsele nästa helg, har egentligen ingen lust.. Känns som jag bara vill vara ensam just nu..

Imorrn äre måndag vilket innebär att det är skola, usch! känns riktigt jävla besvärligt! fördelen är att jag ska träffa  min alldeles egna babe, marica i morrn bitti :) De brukar göra så hela dan blir betydligt mkt bättre ;) tro fan ja höll på sakna ihjäl efter henne förra veckan då jag hade den där jävla mittelan så jag åkte hem och bort.. Så jag ser framimot den här veckan faktiskt, då menar jag inte skolan utan att kunna vara med babe :)

Nä nu måste jag börja packa eftersom bussen te villis går kl 21..


Over and out....!

17 oktober 2008

Idag är det fredag, fan va skönt! Den här veckan har allvarligt drive mig te vansinne! Mittelan har varit jävlig med mig.. man blir verkligen handikappad! Känns riktigt löjligt att behöva ha andra personer runt omkring en som kan hjälpa en i vissa situationer.. Som att ta på sig en jacka, de brukar ju inte vara så svårt men med mittelan kan det bli riktigt kämpigt! Men aja, imorrn ska jag äntligen få ta bort den, kan bli spännande å se hur de ska kännas.. hur slö armen är ;p haha!
Annars hade jag matte prov idag.. SATAN va skit de gick.. kändes som jag aldrig räknat matte i hela mitt liv innan.. Så de provet vill jag absolut inte ha tillbaka, lika bra att ge mig ett nytt prov på en gång! fan oxå! Efter matten slutade jag för dan, så jag hade turen att få åka med enerstedts hem! Kändes riktigt bra att vara hemma då bussen gick från vilhelmina! haha tycker synd om er som fick stanna kvar!

Idag har jag även klippt mig, så nu har jag korthårig! Gjorde även slingor i lila :) vart verkligen nöjd! Så nu ser jag ju inte ut som fan i håret¨på klassfotot vi ska ta på måndag, usch tycker inte om att ta kort, ser alltid så konstig ut på de korten men ja antar att de inte finns så mycket att göra åt de :P

Nä nu ska jag ta å se på tv..


Over and out...!

15 oktober 2008

Vilken dag alltså.. Vi har nog aldrig haft så mycket action som vi hade idag, fast med vårat bra team work så gick de hela som smort! haha!
Har även funderat som fan idag, vet inte alls hur jag ska göra men de känns som jag är inne på rätt banor, jag ville ju inte ens de här från första början! Ändå så finns ångesten och oron där för om jag ska eller inte ;S jobbigt läge!

Skulle även plugga ikväll men det går inte heller så bra, provet är imorn så jag borde plugga som satan nu men de vill inte min hjärna! Den bara funderar och funderar på hur tusan jag ska göra med det här.. usch varför kan man inte bara ha en på sidan om som kan säga vad man ska göra? de skulle vara så enkelt då! just nu känns de bara som en hel jävla smet i hövve!! usch, tur jag ska prata med mamma sen ikväll så kanske de fixar sig lite bättre.. hoppas jag iaf..

Just nu längtar jag mest till fredag för då äre helg och jag ska klippa mig :D funderar på att klippa mig kort, bort med allt överflödigt hår! är så jävla less de så det är ju sjukt! Hoppas ja får hjälp med att hitta en frisyr som jag passar i och att det blir snyggt :) ska även göra några slingor så jag tror jag kommer vara riktigt nöjd med det då jag kommer därifrån :)

Nä nu ska jag ta och försöka plugga lite om hjärtinfarkter..

Over and out..!

14 oktober 2008

Nu sitter man här på skolan igen.. känner mig lite handikappad med den här jävla mittelan!! Tur jag ska ta bort den på lördag, fast jag tror att ja kommer att ha lite svårt att röra armen ändå, fast lite får jag väl tåla..! Hoppas bara att ja kommer att kunna stanna i vilhelmina i veckan, känns så drygt att åka buss fram å tebax fast så svårt som de bruka vara å klara sig själv hemma så kan de bli svårare i vilhelmina eftersom då har man igen som kan hjälpa en.. som igår så skulle jag äta pizza till middag, men hur tro ni att det gick att skära en pizza med 1 hand? precis, åt helvette.. fick vänta tills pappa komme hem så han kunde skära den åt mig :P haha!

Så nu är det bara så att det blir mycket TV tittande för mig i veckan! inte för att de gör mig så mycket men ;p Dock tro jag att jag kommer att behöva plugga lite grann oxå :/

Nä nu ska ja kolla runt på lite frisyr bilder för jag ska klippa mig på fredag :)
Sen har jag å Marica börja planera för vår middag ;)

over and out...!

11 oktober 2008

igår morse for min axel ur led å jag trodde att jag fått tillbaka den men de hade tydligen inte, ringde sjukan i åsele där jag fick svaret: ta en alvedon..
tog 12 bussen hem, for på sjukan igen efter ja komme med bussen, å då vart de akut till lycksele..

komme te lycksele där jag fick röntga och sedan fick jag träffa tomas som vart min sköterska..
Min läkare markus skulle försöka dra axeln rätt så jag fick ketogan och muskelavslappnande men så fort de började räta ut armen så vare kört! världens smärta kom å jag låg nu bara óch skaka.. fick 20 ml ketogan å muskelavslappnande till men de hjälpte inte någonting just, ja bara skakade.. jag fick ligga å de fortsatte ge mig smärtstillande å muskelavslappnande.. då vart de bestämmt, ja skulle sövas!

så 21,45 kom narkosläkarten med 3 stycken andra som sövde mig å drog axeln rätt.. Då hade min axel varit ur led sen klockan 06,30 på fredagsmorgonen..
00,30 fick jag lämna akuten efter att jag vaknat efter narkosen och att ja kunde gå ordentligt, var svag i hela kroppen av all muskelavslappning jag fick.. min läkare sa även att ja hade fått så mycket mediciner att jag kommer att känna av de även idag å de gör jag, orkar ingenting..

så nu blir de mittela i 1 vecka..

Tack vännen att du följde mig å stannade hos mig hela tiden, de betyder verkligen mycket!


9 oktober 2008

Jag som skulle plugga igår, hur bra gick de? jo de gick åt helvette som vanligt! Jag förstår inte varför de ska vara så svårt att sätta sig ner å plugga..?! Men aja, måste verkligen skärpa mig nu om jag ska få det här att flyta på! Inte för att jag tror att jag kommer göra så mycket åt det men man kan ju försöka!  
Imorrn är det fredag vilket innebär att man får åka hem! Ska även på hillex reklam imorrn och hämta ut min nummer skylt, så det blir att springa ner dit och hämta ut den på en 10 min rast eftersom jag vägrar att sitta i vilhelmina i 2 timmar å åka med 2 bussen istället för att åka hem med 12 bussen.. aldrig, då kommer jag seriöst börja gå hem! Är så less på vilhelmina nu så jag kan spy, jag trivs i min lägenhet å den gör de egentligen värt att vara i vilhelmina.. men skolan.. fyfan säger jag bara! Snart kommer jag börja räkna ner tills vi går ut..! Seriöst!

Idag ska jag äta go matn! Kött och potatis! skulle äta de igår men marica tyckte jag skulle följa på ica så jag fick bara slänga i mig köttet! Väl på ica så handlade jag rätt mycket ändå, köpte sop påsar, skinka, limpa, blåbärssoppa, mjölk och potatis.. Marica handlade sop påsar, bubbel vatten och synålar! Så jag tyckte vi handlade riktigt bra saker! Vilket inte alltid händer för ibland får man ju ett sånt jävla sug efter något sött! hatar egentligen då man får det suget för man behöver det egentligen inte men lix förbannat köper man det!? Helt sjukt alltså.. 
Marica såg även på generation fett igår så vi satt och diskuterade de lite innan jag somna, hehe.. marica fick tala om va de handlade om och sedan diskuterade vi lite snabbt så där.. Dock vart jag lite väl äcklad av de marica berätta så jag tror jag kommer att tänka på det nu framöver så det blir nog inget godis eller nått sånt för mig på ett tag!

Jösses, sitter på lektion nu och helt plötsligt kommer vår lärare in.. Jag, Nadja och Marica sitter i lägenheten och då vår lärare kommer in så kommer frågan: Har ni hittat några svar om syrgasen? Alla direkt: Nä, vi har hållit på med de andra papperna vi har fått nu..
Lite dumt egentligen eftersom alla böcker ligger igen slagna och det inte finns några papper framme.. genomskinligt? jotack!


Nä det är väl bäst man börjar jobba nu..


Over and out...!


8 oktober 2008

De vart inte riktigt som jag tänkt igår, skulle igentligen åka hem idag men jag for hem igår istället! Jag fick på de nya kåporna på skotern men handtagsskydden fick jag inte dit, jonas å lolle hjälpte mig att få dit dem på styret men då var skruven för kort så det gick iallafall inte.. SUCK! Men men jag hoppas att jag ska kunna få dit dem innan snön har kommit! fast de tror jag nog! Annars får jag väl be pappa att fixa det där ;p
Han måste vara less på att fixa saker åt mig hela tiden eftersom de första pappa sa när det vart tal om tävlingar och sånt att han absolut inte kommer skruva åt mig, skjutsa kan han göra men allt annat som tillhör fick jag fixa själv och det har inte riktigt gått så bra som jag trodde ;p fast pappa har ställt upp iallafall vilket jag är tacksam för :) Synd bara att pappa oftast jobbar då jag är ledig så jag hinner knappt träffa honom ibland.. Det är mest bara på helgerna vi hinner ses men då är jag oftas inte hemma.. Måste börja skärpa mig med de!

Ikväll ska jag ta och städa har jag bestämmt mig för! Ska även ta och kolla om de ha öppna tvättstugan igen så jag kan boka en ny tvätt tid tills nästa vecka, jag får ett anfall om jag måste till åsele igen nästa vecka för att tvätta, men de skulle inte förvåna mig faktiskt.. Ska även ta och försöka dra mig ner på tallen idag för att köpa något att äta till frukost.. Fast rätt va de är så orkar ja inte så då får jag helt enkelt vara utan..!

Åh nu tycker jag att det ska bli fredag, kommer att få lång helg eftersom jag är ledig på måndag! Hur skönt ska inte de bli? Fast de värsta är ju att man missar mycket av skolan, har 6 dagars frånvaro nu tror jag.. inte bra men jag tror inte jag kommer vara borta så mycket mer sen.. Sedan så tycker jag att det inte riktigt ska gillas att man är sjuk för det kan man ju inte rå för, de mesta av min frånvaro är ju sjukfrånvaro så de är klart jag inte tycker de ska gillas :p haha!
Så jag hoppas att min operation inte blir av nu förän nästa termin för annars kommer jag få grymt mkt frånvaro då också :S shiiit... men jag antar att de inte blir lika dant då, hoppas jag iaf?

Nä nu börjar snart min lektion..

Over and out..!


7 oktober 2008

Idag är det tisdag och jag har just haft samhälls, fyfan va ja hatar samhälls! Trodde allvarligt att jag skulle somna under Jennies genomgång.. men aja, man får försöka göra det bästa av saken!

Igår kväll när jag skulle tvätta så möts jag av en lapp på dörren, "tvättmaskinerna är på reparation, tvättstugan öppnas igen senare under veckan" Jaha!? Hur ska jag kunna få min tvätt ren då? Tur jag inte hade så mycket tvätt så jag får ta med mig de åt Åsele imorgon så jag får tvätta där..  Jävla skit men jag blir inte förvånad heller eftersom jag tror att jag drabbats av otur.. Allt tycks bara ska jävlas med mig i veckan, usch! Igår var det city akuten och jag som längtat efter att det ska börja! Sen när de väl börjar är de mest reklam, tyckte de var ovanligt mycket reklam den här gången! Man blir ju bara less då man kollar på serien och sedan var 5:e minut är det reklam? Surt!
Mitt försök att plugga igår gick lika dåligt som mitt försök att plugga i helgen, trots att jag hade dö tråkigt så kunde jag inte ens tänka tanken på att sätta mig ner och plugga.. Fattar inte varför de ska vara så svårt att börja.. Kommer nog slappa så mycket nu med alla uppgifter att jag tillslut har ett helt berg med uppgifter som skulle ha vare inlämnade, precis som min canceruppgift förra året, den var den första uppgiften vi fick och jag lämnade in den i sista minuten innan allt skulle vara inne för terminslutet! Skandal alltså, alla hade typ gjort klart den ett halv år innan mig, lite pinsamt och så mycket som min lärare tjatade om denna uppgift men ändå gjorde jag ingenting på den.. haha!


Ikväll ska jag ta en lugn kväll eftersom jag måste packa det jag ska ha med till åsele.. Sedan ska jag även ta och städa lite i lägenheten så jag har gjort veckostädningen :) Vore skönt att ha de gjort så jag slipper tänka på det sen.. Tror det är det värsta med att bo i egen lägenhet, städningen.. Jag tycker att det gå bra att tvätta och sånt men städa brukar kännas drygt, fast de känns ju alltid så bra då man har gjort de klart! Tror helt enkelt att jag har blivit lat..


Nä nu ska jag följa marica och köpa en loka..


Over and out..!


6 oktober 2008

Nu är det måndag igen, usch va de känns jobbigt! Känns som helgen bara har sprungit iväg och jag har inte alls hunnit gjort de ja hade tänkt att göra! jag som skulle plugga i helgen men de sket sig ganska ordentligt! Har inte ens öppnat böckerna.. men aja, får försöka plugga lite ikväll istället, hur nu de ska gå..?
I helgen har jag tillbringat min mesta tid i garaget, riktigt kul ändå.. Just för att man har något att göra, hur bra de går är en annan sak :P  Pappa skulle hjälpa mig att sätta fast startnummerna på kåporna men efter vi satt dit dem så började dom lossna :( skit också så marica fick följa med mig på multimedian för att beställa en ny skylt :P haha, tror jag får vänta med att sätta fast dem tills jag fått något tips på hur jag ska få dem att fastna! Men jaja!

Idag var jag, marica, nadja, petra, erika och idah och åt på stenmans! De började med att jag skulle dra med mig marica och de gick trögt som fan! sedan hörde nadja att jag frågade marica och nadja ville också fara, sedan efter mycket tjat så fick jag även med marica, då hörde antagligen erika och petra att vi skulle på stenmans så då ville dom också följa, tror jag har bra inverkan på folk ;) haha! så vi åt en mycket god lunch med blåbärstårta till efterrätt, dock är jag nu så mätt att jag vet inte om jag kommer att kunna stiga upp från den här stolen något mer idag.. Men de va lätt värt de! Så nu har marica lovat att baka en äppelpaj å bjuda mig på eftersom jag bjöd henne på lunchen! De blir mumma de! Fast jag tror jag vill spara den ett tag, är inte riktigt så sugen på de just nu ;P haha!

Förresten så ska marica åka hem idag :( Så det blir att gå hem själv idag.. fast som de ser ut nu så ska jag ändå åka hem på onsdag så då får hon klara sig själv ;p inte för att jag tror att hon kommer få några problem med det men.. Känns som jag har börjat åka hem mycket men det är så skönt ibland att komma hem och man har mat på bordet åsså slipper man diska ;) Men de är väl bara ett tag man åker hem så här innan jag blir less på att åka hem å tillbaka hela tiden.. Man blir ändå ganska less på att sitta i lägenheten helt själv ibland också. fast ibland kan det kännas bra det med!

Nä nu ska jag fortsätta kolla runt på webben..


Over and out...!


5 oktober 2008

Idag har det varit en riktig slöar dag! Sov till klockan var 12.30 sedan for jag på ok för att se om de hade bultarna som jag behövde till kåporna.. tro ni att dom hade såna? Nä självklart inte!! Så irreterande! Så det vara bara att bege sig hemåt ingen.. Som tur var hade pappa turen att hitta någon som hade såna där bultar så tillslut fick jag fast de där plastpluttarna på kåporna! Skulle även he fast gummi stropparna på huven och det gick inte heller som jag tänkt mig.. När jag väl hittat en popnit så var den så klart för kort... Surt! Så nu väntar jag på att mats ska komma hem för han hade tydligen längre popnitar! Hoppas det funkar nu då så jag får montera dem på skotern ikväll eftersom jag åker till vilhelmina imorrn! :) For även till mattias för att han skulle skriva på min licens men han var i ume så de gick åt skogen de med.. jaja, får hoppas han är hemma på fredag så jag får skicka in papperna snart..

Ikväll blire vattengympa! Blir bra de! Sedan ska jag packa lite grejor som jag behöver ha med mig till vilhelmina, det blir min stora väska imorn, om jag inte tar med mig den på bussen så ska jag be pappa ta den till vilhelmina då han kommer förbi, blir kanske lättast så.. Ska även försöka ta mig i kragen och plugga lite imorrn kväll, känns som det kan behövas!

Nä nu ska jag börja fixa inför middan :)


Over and out..!


4 oktober 2008

Idag åkte jag till lycksele med mor och far för att shoppa lite grejor.. Vart en STOR res väska på hjul från team sportia, så där for det mycket pengar.. Men jag är så less att jag inte klara av att bära ryggsäck eller en full trunk utan att mina axlar ska börja jävlas! Så nu är det slut på det eftersom min väska nu rullar på hjul..! Dock är den så stor att jag tror man skulle kunna ha 2 veckors packning i den men de gör inte så mycket tycker jag, de kan ju vara bra å ha!

Handlade även några delar till mina nya kåpor på mekonomen :P Sedan fick jag lix förbannat problem me kåporna, fick inte lös mätarna från orginalhuven så jag tror ja höll på bli galen! Hade tänkt att ge upp men då ringde jag Jonas som tog med sig Svänn-y för att hjälpa mig, vilket jag är väldigt tacksam för :) Så tillslut efter många om och men fick vi dit mätarna på den nya huven :) Men som sagt, de va ett jävla göra innan vi fick dit allt på rätt plats! Så imorrn ska jag upp tidigt för att inhandla bultar och muttrar så jag kan montera kåporna, ska bli riktigt skönt att få dem på plats! Måste även beställa ny nummerplåt eftersom jag inte tänker tänka tanken på att flytta över rutan från orginal huven, så roligt ska jag inte ha de! Utan jag kör helt enkelt utan ruta vilket jag inte tror kommer bli några problem! Sedan ska ju startnummret sättas på sin plats också :)

Igår snöade de i åsele oxå :D seriöst hur härligt kändes inte de?!
Emma K har också berättat att de kanske kommer att bli ett läger iår igen, hoppas verkligen på de! Skulle vara så himla roligt :) Känner mig riktigt taggad inför vintern nu!

Nä nu ska jag gå å lägga mig!

Over and out..!


3 oktober 2008

Vilken fredag, började med att jag försov mig så jag vaknade av en ren slump. Upptäckte att klockan var över 8 så det var bara att hoppa upp ur sängen och rusa på toaletten för att klä mig! Fast de gick bra ändå, var hos marica rätt tidigt för att ha försovit mig..! Dock så var klockan över 9 innan vi kom på skolan men vår lärare hade glömt bort att vi skulle ha lektion nu på morgon så vi klarade oss bra ;)

Så nu har jag redan börjat räkna ner för att få ta bussen hem klockan 12, ska bli så himla skönt att komma hem tidigt och bara kunna lägga sig på soffan, sova en stund och sedan fara över på garaget. Ska byta kåpor på skotern idag, ska bli riktigt kul att se hur den kommer se ut sen :) Tror att de kommer att bli bra!
Beställde även handtags skydd till skotern igår så jag hoppas på att de kommer snart så jag får göra skotern klar tills säsongen börjar..! 
Det snöade ju faktiskt imorse så min morgon var räddad trots att jag försovit mig så jag har gjort min första snöboll för iår :) Så nu väntar jag bara på att det ska börja snöa som fan och att det ska bli minus 30 grader så sjöarna fryser ordentligt :) Gu va ja längtar!

Nä nu kommer min lärare så nu ska jag lyssna lite på henne...

Over and out...!

2 oktober 2008

idag är det torsdag och det blir en låg dag på skolan.. Hövva, varför ska dagarna vara så långa då man är som tröttast? Tycker att man borde få låna en säng så man kan sova en timme eller något för att hålla hjärnan på topp under dagen... Men drömma går ju alltid, hjärnan kommer väl vara utsliten redan nästa år..

Men iallafall så har jag besök nu i lägenheten :) Känns väldigt trevligt att inte komma hem till en tom lägenhet nu iallafall sen är de ju så klart trevligt att ha någon att äta middag med, maten smakar ju alltid bättre då än då man sitter ensam och ska käka, känns rätt meningslöst varje gång.. Men äta bör man annars dör man! Äta gör man ändå dör man..! lagade pölsa och potatis igår, fan va gött de var! Skit länge sen jag åt de så det var verkligen gott! Fast de vart lite panik då jag försökte göra klart pölsan, salladen, duka bordet och smsa med marica..! Haha men det var iaf över 2 olika saker så jag behöver ju inte känna mig som en kar iaf..

Ett kort inlägg vart det idag men det har inte hänt så mycket och då blire så klart ett kort inlägg, får hoppas det händer mer framöver så jag har mer att skriva om..!


Over and out..!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu