28 februari 2009

lördag, härliga lördag!
Vaknade imorse och tittade ut och såg att de va as fint väder ute! Men kallt vare så jag somnade om igen och vaknade vid 10 och då hade det blivit varmare så vid 12 tog jag på mig skoterkläderna och for ut å körde med pappa en sväng! Riktigt underbart att köra där och bara finnas till! Det slår allt!
Så nu ska jag läsa lite ur böckerna som jag tage hem från skolan, har massa uppgifter att göra så jag har bestämt mig för att åtminstone ha läst ur boken ihelgen iaf.. resten får jag väl ta tag i senare ;P haha!
Typiskt ord för mig va?

Nä nu ska jag ta och läsa lite!


Over and out...!

27 februari 2009

Japp nu är det lov för hela slanten! Äntligen!
MEN har en hel drös med skolarbeten som måste göras, typiskt va? Men det är bara att bita i de sura äpplet och kämpa på, de verkar ju som att jag kommer ha 5 hela veckor att sitta och dryga med dessa arbeten, jösses va less jag ska vara alltså! Men så kan de gå..
Annars så sitter jag hemma i Åsele nu vid mammas bärbara dator, tog med mig upp på mitt rum och sitter där och lyssnar på rixfm via tv:n, har ju skaffat mig ett hemmabiosystem så de dunkar så härligt ;P
Ingen tvekan om att det hörs att jag är hemma! HAHA! Så skare va!
Har egentligen inte så mycket att berätta just nu, händer ingenting ovanligt i mitt liv just nu.. samma sak varje dag..! Skit tråkigt men jag antar att man inte kan förvänta sig så mycket mer då man går i skolan heller...
Den styr ju verkligen hela ens liv, åtminstone så styr den mitt :P

Just nu lägtar jag bara tills imorrn för jag har planerat att ta mig ut på skotern imorrn, har verkligen längtat efter att kunna fara ut en hel dag och köra! Måste köra så mycket som möjligt nu eftersom jag vill hinna köra så mycket som möjligt innan jag opererar axeln tisdan den 10:e mars.. Usch känns som de kommer att förstöra mycket för mig men det måste ju göras tråkigt nog! Därför tänker jag bokstavligt leva på skotern så mycket jag bara kan! Hade det inte varit för att jag bor på sån dålig plats i vilhelmina så hade jag nog banne mig tagit skotern dit då jag ska dit på lovet, fast jag skulle ju egentligen kunna ställa den hos min kusin...? haha de lät fasiken inte så dumt! Nä nu få jag nog ta och ge mig!



Marica, jag ringer dig i veckan! <3



Nä nu ska jag ta och vara lite social tror jag...



Over and out...!


26 februari 2009

torsdag och jag känner mig riktigt trött!
Men imorrn är det freda och då är det lov! Sitter just nu och håller tummarna för Nadja! Fast jag vet att hon är riktigt duktig så det går nog bra! Men man kan ju hålla tummarna iaf! ;)
Annars så var jag duktig imorse och var iväg tidigt från lägenheten, gick ända fram till Maricas dörr å de har jag inte gjort på länge.. Men när jag kommer så var ytterdörrn låst, jaha tänkte jag och slängde mig på telefonen men ingen svara, ja bankar på fönstret men ingen dyker upp i gardinen.. jaja tänkte jag och står jag utanför och väntar en stund.. efter ett tag blir jag less och ringer ännu en gång och smsar som tusan till marica för att få komma in i trapphuset eftersom de va ganska kallt imorse.. tillslut får jag marica att vakna så ja vart insläppt :P haha!

Känns jobbigt att behöva springa ner på ica efter skolan och handla, måste handla någonting som jag kan äta till min köttfärslåda ikväll, känns inte direkt lockande att bara äta den..
Ska även köpa en liten yoghurt som jag kan äta till frukost imorrn bitti, hoppas verkligen att de har nå fräscha yoghurtar på ica idag annars får jag ett anfall!
Fick även hem rabatt häftet från ica igår och hittade många bra saker men eftersom det är lov så är det ingen vits att köpa hem en massa saker, de hinner ju bara bli dåligt...
Men lite saker ska jag då köpa hem :)

Nä nu ska jag ta och surra lite med Emilia & Idah..!


NADJA HAR KLARAT KÖRKORTET!!!!!! GRATTIS NADJA!!!


Over and out...!

25 februari 2009

Åh va skönt det var med sovmorgon imorse! Tror aldrig att jag har sovit så skönt någongång tror jag, synd bara att man alltid sover som skönast då man måste kliva upp..! Men aja, man får hoppas man får sova länge fler gånger!
Annars så ska jag ta och plocka bort lite saker i lägenheten ikväll hade jag tänkt, skulle vara bra om jag hinner packa ner lite saker innan jag far hem på lov eftersom nästa gång jag far till lägenheten är det för att packa ur alla sakerna...
Känns ganska konstigt ändå att flytta härifrån fast jag kände att det ska bli riktigt skönt när jag var hemma igår..
Så jag tror inte riktigt att jag kommer ångra mig så jätte mycket..

Ihelgen ska jag ta och försöka fara på banan och träna lite grann, vill ha hunne träna lite innan jag ska till övik och köra.
Sedan så blir det Umeå på måndag och operation av axeln på tisdag..
Åh kommer verkligen sakna att fara och tävla.. men jag får fara och kolla på när de andra brudarna kör istället, går nog det med! :)


Nä nu ska jag ha svenska och sedan slutar jag så då ska jag ner på bilskolan!


Over and out...!

24 februari 2009

Idag är det tisdag och jag ska åka till Åsele, morfar ska få hjälpa mig lite med matten hade jag tänkt!
Annars så känner jag att det här inte är en dag som jag tycker om! Känner mig jävligt arg just nu! Men jag tänker fasiken inte ge mig! Jag ska minsann få det att funka!
Just nu sitter jag å Emilia och gör samhälls för att få ta sovmorgon imorrn, och då börjar vi inte förän 12.40 så det ska bli riktigt härligt att ta sena bussen imorrn!
har varit så duktig och samlat alla sakerna som jag ska göra efter lovet i en mapp så jag kan ta med mig det hem.. Sedan så måste jag väl börja på att flytta ut sakerna ut lägenheten snart också, så jag hoppas att mamma och pappa ska dit och bära lite grejer för då kan jag sitta på bilskolan och plugga lite teori, fast det är ju 30000 dagar kvar tills ja får ta körkortet men det känns ändå skönt att ha gjort lite av teorin så är det inte så mycket man måste rå plugga på sedan..

Åh nu skiner solen och det är underbart vinterväder ute och jag sitter här på skolan?! Åh jag vill fara ut och köra skoter och grilla! Shiiit va ja ska köra skoter i helgen! Jösses!


Nä nu ska jag ta och fortsätta med samhällsen så jag får sluta nån gång!


Over and out....!

23 februari 2009

idag är det måndag och jag har nästan nyss komme hem från bilskolan.. Tänk att det här är sista veckan innan sportlovet!? men de ska bli grymt skönt vill jag lova! Bara skoter hela dagarna! sånt gilla jag!
Var på skotervisningen i gafsele i lördas, ganska tråkigt att de bara va ett märke som kom men så kan de tydligen gå!
Sen på söndan vart det en kort skotertur för att inviga mina nya framdömpare som jag köpt och sedan vart det en lugn kväll framför en film..

Nu är det då bestämt, jag flyttar hem igen!
Inte för att jag inte trivs här men de känns ändå skönt att komma hem å va hemma 1 år.. ja ha ju trots allt bott själv nu i 2 år fast de känns inte riktigt som så vill jag lova..!
Men fatta va skönt att komma hem å få maten serverad å slippa laga själv?! DE längtar jag efter!
Så den första maj kommer jag hem igen  :)

Nä nu ska jag ta och äta lite mat och lägga mig framför soffan å bara må gött!


Over and out...!

20 februari 2009

Idag är det FREDAG!! Åh va jag har längtat efter denna dag! Nadja sa också att vi skulle få åka 2 bussen till Åsele idag! jag hoppas verkligen att hon har rätt för det vore skit härligt att få komma hem tidigt..! Då hinner man ju iaf göra lite saker innan fredan är slut..
Annars så har jag funderat på att säga upp min lägenhet i vilhelmina och flytta hem.. Inte för att jag inte trivs för jag älskar verkligen min lägenhet men nu när man kommer ta körkort ( förhoppningsvis ) iår så vill man ju lägga pengarna på bilen istället för en lägenhet.. Sedan så har man ju skotern också som man skulle kunna lägga lite mer pengar på! Sen så har jag kommit på att min lägenhet kommer att stå tom så länge nu eftersom när jag har operarat axeln så kommer jag inte kunna bo där på minst 6 veckor och sedan så blir det lov osv.. så det känns inte speciellt roligt att betala för en lägenhet som ska stå tom så mycket..
Men det är verkligen ett svårt val för jag tycker ju verkligen om lägenheten!
Så jag ska bestämma mig i helgen över hur jag ska göra med den..

Nä nu ska jag ha matte och sedan svenska innan jag ska få gå på lunch!


Over and out...!

19 februari 2009

Idag är det torsdag och det fanns faktiskt rätt skönt att det är fredag imorrn! Vill ha helg idag, en låååååååååång helg! Känner mig skit trött så jag skulle verkligen behöva en sovar helg.. Men av någon konstig anledning så brukar det alltid sluta med att man är uppe sent och stiger upp alldeles för tidigt.. Önskar att jag kunde få ha kvar min sovmorgon som jag hade på tisdagar förut, då man började 12.40 och slutade 15. De va en frukansvärt bra dag vill jag lova! De va första gången någonsin jag älskade tisdagar ;p haha!

Var på körskolan igår på teori kväll, vi skulle räkna ut stoppsträckan osv.. va väl rätt okej ändå! Elin gjorde verkligen kvällen så nu mera äre Elin med bromsarna och  sina blinkers ;) haha
Imorrn så går jag ända till 16 så det blir en dryg dag med lektioner hela dan.. Sen när man kommer hem har ju hela fredan verkligen farit iväg eftersom ja inte är i Åsele förän 17.30.. Skit drygt vill jag lova, känns som man har världens kortaste helg.. men iaf så ska jag ut med skotern på lörda :) inte på crossbanan den här gången utan jag ska köra till Gafsele där skotermässan håller till.. Blir en liten kort utflykt :) ska bli riktigt kul!

Nä nu ska jag ta och sortera lite papper som jag har liggandes i skåpet, ser verkligen ut som ett bombnedslag just nu...!



Over and out...!


18 februari 2009

idag är det onsdag och jag har en halv kort dag idag.. slutar vid 3 och ska ha teori kväll på bilskolan klockan 4 så jag ska ta och gå ner på ica och köpa mig en sallad eftersom det blir så sent annars.. teorin brukar ju inte sluta förän 19.. rätt drygt faktiskt!
Har fortfarande inte hittat min ring :( Letade igenom HELA lägenheten igår men hittade den inte.. Vars fan kan jag ha tappa den?! jag vill ju ha tillbaka den!!

Ihelgen ska jag fara på skotermässa i gafsele, ska bli skoj å se de nya modellerna :) Va där ifjol också och det var ganska spännade då också på att se skotrarna som hade kommit dit, fast det var lite tråkigt att Lynx inte var där för det var verkligen något jag hoppats på men det är bara att hoppats på att de kommer iår :)  Sedan på sönda får jag se om ja kanske följer lolle å kollar på 1:a sm kvalet för de som köra norra kvalen.. Spännade!


Emilia, Nadja, Kajsa och jag sitter å lyssnar på rapattack just nu.. hur tusan kommer man på såna här texter?








Nä nu ska jag ta och kolla mailen!


Over and out...!

Försvunnen!

Är det någon som hittar en västerbottens ring i sliver så är det säkert min!
Det är den smala ringen av västerbottens ringen!
Skulle bli skit lycklig om jag fick tillbaka den!

17 februari 2009

Jag har då blivit utmanad av Nadja att lägga ut den 6:e bilden i bildmappen..



Här är min bild ( skolans dator )

Det är som sagt en mjukglass och om jag inte minns fel så sparades den här bilden på datorn då emilia skulle förklara mjukglass..
"  något vitt, lösaktig konsistens och kommer i olika mängder "
HAHA!

jag utmanar den som orkar..


Annars så händer det inte så mycket. var på bilskolan imorse, komme tillbaka på skolan och nu har jag håltimme.. ganska tråkigt faktiskt..
Ikväll så blir det att ta det lugnt i soffan, har absolut ingen ork alls nu efter jag ha vare sjuk..  Men att bara ligga på soffan är ju inget jag klagar över heller! Nä, nu ska jag ta och skriva till Siri och höra om jag kan få ett tillfälligt busskort efter den 9/3 för då kommer jag inte kunna bo här i vilhelmina på ett tag...



Over and out...!

16 februari 2009

Måndag igen då, var och körde igår och det gick inte riktigt som jag hoppats på.. Sista heaten ja körde fick jag ett tvärkast från en sten som kommit upp i banan och axeln for åt skogen.. men jag bestämde mig för att jag skulle komma imål iaf så ja släppte förbi de som kom bakom mig och fick köra lungt in i mål.. skit surt men så kan det gå!
Idag ska jag till lycksele på lasarettet så nu missar jag ännu mer av skolan, de är verkligen min oturs månad de här tror jag.. först sjuk, sedan praktiken.. ja fyfan..

Nä nu ska jag ta och se medical maverick


Over and out....!


14 februari 2009

Japp, nu bär de snart av mot vemdalsskalet.. ska bara packa lite ;p ja är verkligen alltid ute i sista sekund!
Har egentligen ingenting och skriva eftersom jag bara vare sjuk men lite grann är väl bättre än ingenting? Nä, nu ska jag ta och packa de sista och äta lite frukost så vi kommer iväg nångång...! Jag hade tänk att vara lite ekonomisk och spara lite pengar med de kommer gå åt skogen nu för nu ska jag bara köra skoter hela helgerna, dygnet runt! Thats it!
Marica, jag kanske kommer å hälsar på dig i dorotea då ;) haha!


Nä nu måste jag gå...!



Over and out....!

12 februari 2009

idag är det torsdag och jag ligger fortfarande i feber :S blir inte riktigt klok på det här!
Känner mig smått stressad eftersom det är tävling på sönda! Fick förresten ett brev igår som vände uppåner på hela min tillvaro.. ALLT som jag planerat for åt skogen direkt.. jippi men de är ju min vanliga otur som vanligt!
Fint väder är det ute oxå, vilket inte gör saken bättre.. vill ut å köra skoter NU!!
Så jag och min älskade katt Lill-Nisse sitter och kollar ut genom fönstret på de underbara vinter vädret..!
Nä, nu ska ja lägga mig å sova för att försöka piggna till så ja kan fara på skolan imorrn för Marica fyller ju 18 imorrn :)
De vill ja inte missa!


Over and out...!

11 februari 2009

idag är det onsdag och jag är fortfarande hemma med förskylning.. typiskt!
Har bestämt mig för att åka till Åsele idag, så jag har den turen att få åka bil hem.. Kände att de kunde behövas att komma hem och samla nya krafter för att orka ta mig till skolan på freda eftersom jag tänker verkligen inte missa redovisningen av boken vi läst och sedan tänker jag inte missa matte provet! hatar att ligga efter med prov, finns nog inget värre!
Sen ska det bli så skönt att bara ligga i soffan hemma och inte behöva tänka på någonting, som att laga mat.. hur kul känns de då man lix inte känner någon smak? skit trist!
Känner mig som ett frysskåp just nu, har hur mycket kläder som hälst på mig fast fryser iaf... Jag har tillåmed tofflor på mig!! Å de brukar inte vara vanligt, ja springer oftast barfota eftersom jag hatar att ha på mig sockar eller annat på fötterna eftersom de blir så jävla varmt.. usch säger jag bara!
Men nu behövs mina sköna blå tofflor!





Nä nu ska jag ta och ringa min skjuts å höra vars de tage vägen...!



Over and out....!




Förresten, ingen som har en släpvagn med en totalvikt på max 750 kg å låna ut?

10 februari 2009

vaknade imorse av att jag frös som bara den, förstod snabbt att ja måste ha feber eftersom jag aldrig annars fryser..
Så ja stannade hemma från skolan för att kunna bli frisk till helgen! för ja ska banne mig inte missa tävlingen, glöm det!


Har typ nyss vaknat men är lix förbannat lika trött för det..  Hade funderat på att åka hem med 2 bussen till åsele men som sagt, den försov ja så nu funderar jag på om de inte är lika bra att stanna här i vilhelmina och bara sova i lung och ro..
Annars så var vi på en föreläsning om galda hudikteatern igår och jag å emilia vart riktigt taggade på att åka och se den! Emilia tyckte att vi skulle ta bilen dit eftersom hon tycker att jag borde ha körkort då :S
Snacka om press!
Men de vore fan grymt kul och få fara och se dem! Har aldrig skrattat så mycket åt en föreläsning nångång tror jag! Helt otroligt!

Nä nu ska jag ta och lägga mig framför tvn en stund!


Over and out...!

9 februari 2009

idag är det måndag och jag har just kommit upp på skolan, har haft körlektion på körskolan.. Har åkt på världens förskylning tror jag, snorar och har mig hela tiden..
Känns som jag har feber nu också :/ hoppas de känns fel! Har verkligen inte tid att bli sjuk nu!
Har sjukvård nu men har ingen lärare.. kul? nä faktiskt inte eftersom jag har lite saker jag behöver fråga om för att jag ska kunna fortsätta.. Men men inte så mycket att göra åt..
Marica den snorungen är hemma idag eftersom hon är sjuk :/ skit tråkigt, vem ska ja nu gå å handla med?

Nä nu ska jag ta och ringa husvagnscenter i dorotea!


Over and out...!

8 februari 2009

nu har jag kommit hem från Lima. Kunde egentligen vare hemma igår kväll men jag och pappa bestämde oss för att stanna efter vägen och sova.. va sjukligt trött innan vi stanna vill jag lova!
Jag och pappa åkte så vi var nere i Lima på freda kväll så vi for upp på banan och parkerade och startade elverket och osv.. Skulle egentligen titta på film med datorn var det tänkt men de orkade ingen av oss så det slutade med att vi gick och la oss direkt. Vaknade sedan på lörda morgon vid 6 av att det var svinkallt! Så det måste ha vare kallt på natten för det kändes som det skulle ha vare -45 grader.. men ja klädde på mig och jag å pappa började lasta av skotern från släpvagnen.
Sedan så vart tävlingen föresenad eftersom det snöa så himla mkt och man såg inte ett skit ute på bana.. Så de tog och markerade banan lite åt oss! På första heaten vi körde så kom jag över ett hopp och när jag landa hörde jag en smäll och hur det rassla.. tänkte inte mer på de utan körde klart mina varv och sedan när ja kom in i depån så såg vi att jag kört bort hjulet som sitter vid boggiedämparn.. men ja körde mitt andra heat iaf så nu imorrn blir det att ringa och beställa ett nytt hjul! Innan nästa helg eftersom det är tävling då igen..!

Nä nu ska jag ta och lägga mig å vila lite ;P


Over and out...!

5 februari 2009

Torsdag, det snöar som tusan här i vilhelmina :) riktigt bra! Hoppas det snöar lika mycket i Åsele så vi får lite mer snö vi också :)
Ska ha lindrande vård nu och sedan blir det sjukvård hela dan tills 16.00 känns inte direkt lockande vill jag lova..! Blir spännande och se när jag får ett samtal om mina dämpare, han sa att dem skulle vara klara idag så jag hoppas han håller det han lovar! Annars så blir jag inte glad!
Har med mig världens packning hem idag känns det som, handväskan är full av saker som ska med hem och sedan har jag en ryggsäck med datorn i så jag kan se på film eller nått medan vi åker imorrn..! haha man får inte vara dum!

Nä nu hör jag hur Emilia & Idah börjar prata smärta så nu är det bäst att jag hjälper till och pratar!



Over and out...!


4 februari 2009

idag är det onsdag och det blir en halv kort dag idag.. tack och lov för det! Ikväll blir det middag med marica och film och sedan ska jag packa eftersom jag åker hem imorrn igen.. herre gud va ja tycker jag åker hem.. den här veckan har jag verkligen inte varit i lägenheten alls! inte bra..!
Imorrn får jag hämta dämparna också om allt går som det ska, vilket det måste eftersom annars har jag inga dämpare i helgen, å hur ska man kunna köra utan dämpare? de går nog lite väl dåligt skulle jag tro!


Nä nu ska jag ta på mig jackan och springa ner på körskolan! 


Over and out....!

3 februari 2009

idag är det tisdag och jag ska åka hem med 2 bussen idag.. För äntligen ska jag få klippa mig! Blir galen på att luggen har blivit så lång att den hänger ner i ögonen på mig så jag ser fasiken ingenting! ser verkligen fram imot det :)
har håltimme nu så snart ska jag dra å käka så man hinner äta palt innan den tar slut! Annars brukar jag ju ha den oturen..
Igår kväll så var jag och pappa på garaget för att skruva lös dämparna på skotern eftersom jag skulle få lämna dem idag.. Rätt var de var så stiger en utlänning in i garget och kollar runt och kommer fram till oss och frågar: Vägen till övik? vägen ja ta?
Kändes lite dumt för jag kände bara hur jag kolla på honom som han vore som mars, av alla hus som finns i närheten så kommer han in genom bakdörren på vårt garage?
scary!

Nä nu ska jag ta och gå och käka!


Over and out...!

2 februari 2009

idag är det måndag och det är ny månad! Åkte till vilhelmina imorse och får åka hem idag igen, för han som ska fixa mina dämpare ringde aldrig upp trots att jag lämnat meddelande att han skulle ringa mig. Så idag tog mitt tålamod slut och jag ringde! Så imorrn ska ja få lämna mina dämpare till honom så han kan fixa dem :) hoppas bara han hinner fixa dem innan torsda för annars kan det bli kämpigt!
Den här veckan kommer verkligen gå fort, hem idag, hem imorrn för att klippa mig, sedan är det bara onda och torsda på skolan och sedan åker jag hem torsda kväll igen :)
Perfekt! det är alldeles för få veckor som ser ut så! Annars så fyller kusin Daniel år idag, lyckades faktiskt vara först å gratta honom för en gångs skull, brukar annars vara sist då det gäller att gratta folk.. kanske började de bli en ändring på det? Fick även ett sms att jag har ett paket och hämta på ica.. har ingen aning om vad de kan vara för paket.. minnet är bra men kort?!

Nä nu ska jag ta och göra lite uppgifter om insulin pennor på sjukvården..


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu