11 maj 2012

tänk att imorrn va Emil beräknad.. vi hade nu kunnat sitta och bara väntat på att Emil skulle bestämma sig för att komma ut.. nu ha han istället varit här i snart 3 månader.. de känns faktiskt rätt så konstigt..
Vinkade hejdå åt Denise och Lisa idag.. Roligt för dom att få fara härifrån, ett steg närmare ett "normalt" liv med sin fina tös! De är dom värd för dom har verkligen kämpat alltså! Fick faktiskt ett smile av Denise idag så jag ser nog inte allt för farlig ut :)Är så glad att jag fick träffa dom för de ger mig hopp! En dag ska vi också komma hem, vi kommer klara det här!
Vi har haft läkarsamtal idag, många saker kom upp på samtalet och nu känns de som att det verkligen börjar hända saker.. bra saker! Läkaren sa att de har nog missbedömt Emils tillstånd.. han är sjukare än va dom trodde så nu har specialister kontaktade och nu spånar fler läkare på en lösning för Emil! Känns så himla skönt, gick därifrån med tårar i ögonen, inte för att jag var ledsen utan mer glad.. jag vet att det kommer bli mycket och jobbigt ett tag till MEN nu känns de som vi har en framtid.. fatta ni, en framtid!!! Jag har alltid vetat att Emil kommer klara det men nu känns det som att han får hjälp, han kommer få den vården han behöver.. han kommer inte att kämpa med allt själv utan nu kommer han få rätt hjälp för honom.. känslan är obeskrivlig!
Imorrn får Emil besök så det är bäst jag lägger mig för att sova nu så jag inte ser helt slutkörd ut imorrn!
Godnatt, sov gott!

Kommentarer
Postat av: Malin K

Grattis till lillfis på bf-dagen i efterskott!Kram Malin

2012-05-13 @ 15:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu