14 maj 2012

Emil har haft en bra helg, han har haft en massa mys med pappa vilket Emil gillar skarpt :)
Nu har Lars åkt tillbaka till jobbet och Emils få dras med mig en vecka till ;) haha!
Idag har Emil gjort ultraljud på hjärtat.. de har fortfarande svårt att mäta läckaget från klaffen, jag vart först lite förskräckt då de sa att de inte kunde mäta läckaget. till mig har de sagt att ett läckage betyder att hjärtat är påverkat av ett för högt tryck i lungvenerna men idag berättade hjärtläkaren att alla har ett litet läckage från en klaff i hjärtat och att det är helt normalt. De kunde inte se några tecken på någon förändring åt de sämre hållet. hjärtat såg bra ut så det känns skönt!
Emil tyckte dock inte att undersökningen va specielt rolig, men vem vill ha någon som ska he massa klet på en då man precis äte? Men han fick nappen med lite socker på så då vart han nöjd.. haha här får de lära sig tidigt att socker är gott så ska bli spännande å se hur det blir sen om han kommer att vilja ha socker till allt som han inte tycker om :P
Emil ska också få kortison igen, en kur på 3 dagar för att se om den kan hjälpa honom att få lungorna att utvecklas lite till.. har vi tur kanske det hjälper och lungorna växer på sig lite.
Specialisterna från astrid lindgrens skulle ha möte om Emil imorrn så förhoppningsvis ringer dem hit imorrn eftermiddag med några besked.. vore skönt men ja, de kan lika gärna ta en vecka till så man ska väl inte hoppas för mycket kanske.
Imorrn får vi besök av Fredrik, känns riktigt kul för ja ha inte sett honom sen veckan innan vi åkte in.. så de är nog på tiden att vi får ses och surra lite :)
Ska bli spännande och se om Emil känner igen fredriks röst också för hittils har han känt igen de människor jag pratade mycket med under graviditeten.. fränt att de faktiskt hör så pass mycket även fast de ligger i magen :)
Annars har jag inte så mycket nytt just nu men en liten uppdatering blev det ju iaf :)
Nu ska jag springa till lilleman som garanterat funderar vars tusan morsan är me maten!
ja håller i min mat själv så ingen
annan tar den!

Kommentarer
Postat av: Lisa

snygg haklapp :)

2012-05-14 @ 21:44:52
URL: http://prematurmamma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu