2 maj 2012

va ett tag sedan jag uppdaterade så jag slänger in en lite uppdatering om läget..
Vi har haft besök av gudmor Marica som varit här och myst med oss några dagar.. Emil har legat och sovit i Maricas famn flera timmar och njöt för fullt! Vi ha tydligen fått en riktigt kramgo liten kille som gärna ligger flera timmar i famnen å man hinner bara lägga tillbaka han så kan han börja böka och tycka att man ska ta upp honom igen :) Mysigt värre!
Emils mormor,morfar och moster har också varit hit och hälsat på, känns faktiskt konstigt att livet utanför dessa väggar faktiskt går vidare.. här inne känns det bara som att tiden står still!
Emil mår annars bra och kämpar på med sin andning som fortfarande går lite tungt.. han andas själv men hans diagnos som vi nu fått gör att han behöver mycket syrgas då väggen mellan lungblåsorna och blodet som ska syresättas är tjockare än vad det normalt ska vara.. så vi får helt enkelt gilla läget och låta tiden läka det hela.. han kommer mest troligt alltid att ha lite tjockare vägg och kommer att få ha syrgas länge men vi hoppas på att han ska läka så fint att han kommer ur cpapen inom snar framtid :)
Operationen i stockholm blir framflyttad.. känns ändå bra då de berättat för oss att dem nu sett att dränet inte stör honom alls i sin utveckling och kan då sitta egentligen tills han blir vuxen om inte stockholm anser att det börjar vara dax för att det kan börja göra skada..
Skönt för då slipper jag fundera mer över det utan kan släppa det ett bra tag till!
En snabb uppdatering för nu ska jag upp å ge lilleman mat!
ja sover så skönt på kudden att ja håller på att tippa.. tur pappa
håller emot så ja kan fortsätta sova!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad heter Emils diagnos?

2012-05-02 @ 21:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu