22 december 2008

idag var jag till lycksele och köpte min sista julklapp! skönt kan jag lova! Trodde fan aldrig jag skulle hitta något åt josefine alltså.. varför ska syskon vara så svåra att hitta till?
Sen när jag komme hem så ringde jag åt camilla, fick ett begär av att prata med henne alltså, kändes som vi skulle ha en del å prata om..! fast vi brukar aldrig ha nå problem å prata så har vi ingenting att prata om så kommer vi på något att prata om :P
Saknar minnena vi har tillsammans, som den gången vi skulle sova över i camillas lekstuga och vi skulle ta med oss mimmi ( hennes hund ) jag somnade jävligt bra och vaknar sedan helt plötsligt av att dörren flyger upp, trött som fan slår jag upp mina ögon och ser camilla hoppa över staketet med mimmi under ena handen och täcket under det andra och skriker: Mygg jävel!!! Så vi gick inte för å sova, efter att ja tage mitt täcke å kudde och släpat mig uppför camillas trapp så va ja så jävla trött att ja faktiskt sov på golvet? eller som den gången då vi

bestämde oss för att sova i vår husbuss som pappa ställt nere vid vägen nedanför vårt hus, att vi faktiskt bodde SJÄLVA i bussen gjorde de hela rätt cooolt! Så vi spelade musik som fan å dansade så bussen gungande hur länge som hälst och åt chips å dip åsså nogat som camillas mamma snällt köpt åt oss, tro inte ja ätit nogat på länge alltså! ;p haha!

Eller som då vi va hemma hos camilla dan innan julafton och vi kom på att tiden skulle gå fortare om vi sov? så vi bädda ner oss i camillas säng för att vi skulle sova så det skulle bli julafton fortare!! HAHA ni kan ju gissa hur mycket vi sov? hahaha!!

de roliga är att va ja å camilla än gör så brukar vi kunna göra de rätt roligt å knäppt? Saknar de verkligen! Nu har vi inte setts på as länge å de är ju fan tragiskt!! Camilla, de måste bli bättring på de här nu!!!

Nä nu ska jag se klart city akuten å sen blire prision break :D


Marica, Camilla..
Ja sakna er som fan!


O
ver and out...!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men din lilla gorumpa. Du är allt bra söt du!

2008-12-22 @ 21:33:54
URL: http://camelagrr.blogg.se/
Postat av: Marica

Miss u to ! Snart skola då får vi träffas igen :)

2009-01-02 @ 23:47:28
URL: http://marojka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu