29 juli 2010

tänka sig att juli snart är över.. känns som det gått riktigt fort faktiskt..
jag borde egentligen sova just nu men jag kan inte.. det är alldeles för mkt tanker i mitt huvud som tar upp alldeles för stor plats i min skalle..
Känns faktiskt konstigt att vara uppe då klockan är tio i fyra då man inte jobbar, annars då man jobbar inser man vid den här tiden att man har 3 timmar till att jobba innan man kliver av för dagen..
Jag tror aldrig jag har förstått tidigare hur långa 10 timmar i sträck kan bli men det har jag fått lära mig nu kan jag lova!
Men jag trivs fortfarande på att jobba natt, det är ruskigt skönt och det passar mig mycket bra då jag har lättare för att sova på dagarna än på nätterna.
Vad har jag haft för mig de här dagarna då? jo jag har varit ledig 2 nätter och jag lovar att det behövdes.. jag har sovit som en stock i fleeera timmar i sträck bara för att ta igen all sömn jag missat. Sedan har jag umgåtts med vänner också så klart!
jag måste säga att jag är grymt avis på Lena som är på yran och ha fått se Raubtier ikväll :( jag ville också se dem men att låna bil till östersund, inträde och sedan köra hem igen.. nja det kändes inte riktigt som att jag hade orkat med det faktiskt..
De kommer nog fler gånger, hoppas jag!
Men medan hon gör bort en massa pengar så tjänar jag dem istället.. har freda,lörda och sönda natt innan jag är ledig några dagar igen.. 2 helger på raken har jag och det kommer kännas då dem är slut för av någon konstig anledning så brukar helgerna vara lite mer speciella då man jobbar natt..
man tycker att det ska vara ungefär samma men det är det faktiskt inte riktigt... svårt att förklara!

Sedan måste jag bara berätta att jag och marica har planerat in en dag med lunch och fika, en babes dag med andra ord den 12:e augusti :) kommer bli kanon och jag längtar verkligen! Det känns som att jag inte har träffat marica på flera år och jag saknar henne verkligen! Satt på balkongen idag och då kom jag och tänka på när jag hade lägenheten i vilhelmina, de sena kvällarna på min inglasade balkong med surr och skratt, då vi torkat tårarna på varann, då vi skulle börja vårt nya liv och motionera (AS GARV), de sena filmkvällarna, grillkvällen som turken kom och förstörde.. HAHA ja det finns många minnen som man kan skratta ihjäl sig åt som jag och marica har! De är såna där minnen som man lever riktigt länge på :)
Det jag fortfarande tycker är fränt är att det klickade så fort mellan mig och marica, det behövdes inte mycket för att vi skulle hitta varann och sedan dess ha vi vare fast! Nu låter de som vi är gifta men de ä vi inte även fast man kanske kan tro de ibland :P haha!

Nä nu kanske man ska ta och försöka sova, det skulle faktiskt behövas!

Over and out....!28 juli 2010

jepp idag är det onsda och jag har precis slutat jobba! Känns faktiskt riktigt skönt då man går hem då man ser folk som man möter som ser ut som spöken att dom ska iväg och jobba och där kommer jag och ser ut som ett spöke och ska få fara hem och sova.. mohaha!
skadeglädjen är bästa glädjen!
Annars så har natten gått bra, känns att man blir lite slö imellanåt men annars gå det bra!
Nu kommer jag vara ledig 2 nätter vilket ska bli skönt för då kan man passa på att vara social med vänner eftersom jag jobbar hela helgen så då kommer man inte va vidare social..
Men helger ger lite extra pengar så jag klagar inte!

den 9/8 ska jag bege mig till lycksele om det inte kommer någon bättre tid i veckan för att besikta bilen! Känns skit bra att den faktiskt är på G nu :D har insett att jag faktiskt ha saknat att ha en egen bil trots att det kostar en hel del men.. det bli ju en frihet att kunna fara vars man vill, när man vill utan att behöva låna en bil osv..
så jag har en hel del planer framöver faktiskt! :)
Nä nu kanske man ska ta och slänga sig i säng så man få sova några timmar! känns att det behövs!


Over and out...!

26 juli 2010

helgen ha varit bra förutom vissa saker som man gärna undviker men ibland så händer de även fast man inte riktigt vill!
Besök av ambulansen, badat i mitten av en sjö och höll på dö för att de va sååå jävla kallt bland annat!
men aja någon ska ju stå för underhållningen..

är på sjukt dåligt humör just nu så därför blire ett sjukt kort inlägg men nu när ja ha internet i lägenheten ska jag försöka uppdatera oftare! ja lovar!


nu hoppas jag bilen bli klar snart så ja kan fara och hälsa på marica för de behövs!

Over and out....!

20 juli 2010

ja ha fortfarande inte fått nå internet till lägenheten och det är frustrerande kan jag lova, att man ska behöva låna andras datorer bara för att kunna komma ut på internet.. men aja, åt veckan skulle ja tydligen få internet så jag hoppas på det!
Annars så ha det inte hänt så mycket nytt faktiskt.. marknan är slut för iår och det känns faktiskt riktigt skönt,ha inte handlat någonting speciellt på marknan iår utan har mest bara gått runt och funnits till.. skönt det med faktiskt!
Har spenderat mkt pengar dock eftersom jag nu köpt en bil! Så jag har redan planerat en resa till Vilhelmina för att hälsa på Marica :) kommer bli kanon!
men sitter och kollar på försäkringar till bilen nu eftersom jag ska skriva den på mig själv och jag lovar.. det är fan inte billigt!
Säg en försäkring som ligger i bra pris på en bil då man är under 24?! finns nog inte så många, ha ringt runt till en massa försäkringsbolag nu på morgonen och ja.. 13119:- för halvförsäkring per år..
De kostar verkligen att ligga på topp!

Nä nu ska ja kasta inhandduken och sova några timmar, ska ju trots allt jobba inatt!


Over and out....!


14 juli 2010

nu är det länge sedan jag uppdaterade här men de är nämligen så här att jag har flyttat in i lägenheten och där har jag inge internet än..
så därför har det varit dåligt uppdaterat här..

Har egentligen inte hänt så mycket mer heller än att ja ha flyttat in i lägenheten, fått nästan ordning på alla sakernasom jag har, står fortfarande flyttkartonger över allt men det är saker som ska upp på väggen osv men jag har inte några hyllor än så därför står de som det står just nu!
Jag trivs i lägenheten må jag säga, de känns verkligen som hemma :)
Marknadsfolket har börja komma och det känns faktiskt lite mysigt på sätt å vis.. det kommer att vara mycket folk hos mamma och pappa i helgen och med tanke på att jag jobbar så känns det skönt att kunna låsa in mig i lägenheten så jag får sova..
Imorrn ska jag upp tidigt som satan för jag ska vara funktionär på folkracen som ska vara här imorrn, hoppas de går bra för de ha ja aldrig vare förut men jag tycker inte direkt att det ska vara så svårt!
Hade en köpare på mercan igår men det gick åt skogen, jävla cp säger jag bara...! konstigt folk finns de verkligen!
Annars så har jag bokat en annan bil som jag ska köpa :) är kanon nöjd ;) Känns faktiskt skönt att snart ha en egen bil igen ( som man ha råd å köra!! ) för det är riktigt jobbigt att behöva låna en bil så fort man ska någonstans..
Då äre ju mycket skönare att kunna ta sin egen bil och fara vars man vill, när man vill!

Nä eftersom jag ha jobbat natt och efter många men fortfarande ä vaken så tänker jag ta en dusch och sedan slänga mig i säng!


Over and out....!


6 juli 2010

idag har jag tillbringat en hel dag i övik tillsammans med Emilia, de va riktigt roligt faktiskt! vi sprang runt runt och emilia shoppade en massa saker och jag shoppade minst som vanligt! haha..
Sedan fick ja tatueringen färdig gjord också :D vart inte som mekgubben ritat åt mig men det är samma stil och former å sånt bara de att den ä lite ändringar för att det skulle passa min arm bättre å sånt :)
Men jag är sjukt nöjd och jag ser faktist många likheter med de mönstret som mekgubben gjorde och slutresultatet!
Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli strax efter halv tio för då ska plasten bort och tatueringen ska tvättas och sedan ska ny plast på..
Bild få ni senare då plasten är borta :)

Skulle träffa Sven-y ikväll också för att diskutera min 3:e tatuering men han kände sig inge pigg så jag får höra med han imorrn istället och se om han mår bättre! Jag hoppas då för hans skull att han mår bättre, ä ju inge roligt å va sjuk! men så kan de gå ibland!

Nä nu ska ja ut på en promenad!


Over and out...!

5 juli 2010

ja idag är det månda och jag skulle ha vart ledig idag MEN 06.50 ringde mobilen och då vare från jobbet för de va en som hade blive sjuk så dom undrade om ja kunde ta deras rad idag och de gick ju så klart bra :)
vart en sjuuuuuuukt stressig dag idag på jobbet och jag lovar, ja ha aldrig sprungit så mkt i hela mitt liv! trodde nästan ett tag att jag skulle behöva jobba över idag för att hinna allt men trore lr ej men det gick tillslut!
Iaf så ska jag vara ledig imorrn för jag och Emilia åker till stan för att shoppa, surra och äta på subway ;) haha alltid samma höjdpunkt då man åker med emilia! ;p
Ska även göra ett nytt besök på tatueringsstudion för att göra klart tatueringen på underarmen :D
Känner mig sjukt taggad och jag ser verkligen framimot det eftersom då bli den precis som jag vill ha den :)
skulle visa upp piercingen också tänkte jag MEN jag fick en smäll där idag så de började blöda som bara den :/ obra så jag tro ja väntar med att visa upp den tills ja ska visa tatueringen :)

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på just nu för jag väntar på att mekgubben ska höra av sig, vi hade nämligtvis tänkt spela kubb med glen och hans tjej men de verkar som det ska ta tid de dom håller på med så man vet ju aldrig om de bli av heller men det ser jag ju!
Snart är det marknad också, vet inte riktigt va man ska hitta på då men..
ha lova Emma en ute kväll och de ska de banne bli av :D
annars vet jag inte riktigt.. funderar på att fråga Marica om hon vill komma och hälsa på mig någondag innan marknan är för då är jag ledig, ä ju knappt ledig nån annan gång :/
Vi hade förresten lite planer på en rolig helg med ett kompisgäng men då vi kollar på mitt schema så jobbar jag varje helg så det va ju bara att glömma..
Känns surt men just nu behöver jag alla pengar jag får in eftersom det kommer gå mycket pengar till vintern ;)

Nä dax att sluta svamla och kolla blocket!


Over and out....!

3 juli 2010

dagarna rusar fram då man jobbar och det känns verkligen skönt!
Nu ska jag vara ledig på måndag om det inte bli så att jag bli inkallad extra vilket faktiskt kan hända..
sedan på torsda jobbar jag natt ända tills sönda morgon då jag kliver av nattpasset.. kommer nog gå som smort tro ja!
Sedan så har mekgubben ritat upp mitt mönster som ja ska bygga på tatueringen nu :D kommer bli kanon bra så jag ska ringa till tatueringsstudion på månda och höra om de ha tid någon dag i veckan att göra den då :)
vore skönt om jag kunde få den gjord på en gång så jag slipper fara dit och visa upp den och sedan tillbaka 2 veckor efter :)
Ha ju kvar pengar i tatueringskassan så eftersom jag trodde att texten skulle gå på mer än va den gjorde :D

Aja, ska ta mig i kragen och lägga mig nu för det behövs verkligen!

Over and out..!

tatueringen

Hade fått en kommentar att nån ville ha en bild på tatueringen å här är den...den sitter alltså på höger underarm men den ska byggas på så fort mekgubben tage sig i kragen och rita upp mönstret åt mig :)
Sedan håller Sven-y på att kolla på bilderna och luska lite på de ideér ja ha på min 3:e tatuering! Ska träffa han någongång åt veckan och så vi får prata lite hur den ska se ut men eftersom jag känner Sven-y så vet jag att den kommer att bli kanon snygg och jag ska verkligen spara nu varje månad så jag kan göra den så fort den är färdi ritad :D taggad som tusan är jag!

iaf så va tatuerings studion i övik stängd idag så de kändes lite surt att ha åkt till övik helt i onödan men aja.. sånt händer så nu få vi ta de nästa freda iställe kanske? :)
Nä nu ska ja va social innan jag måste gå och lägga mig eftersom ja börjar jobba 7 hela helgen :/


Over and out....!

2 juli 2010

fredag och jag är LEDIG!!!
Känns faktiskt skönt med tanke på att det är kanon väder ute men dock så har jag inte varit ute så mycket då jag haft 30000 saker att göra..
Sov länge idag och det behövdes för jag har sovit dåligt några nätter irad nu.. vettifan varför direkt men det har bara inte gått att sova..
om ca 30-45 minuter bär det av till övik för att visa upp tatueringen och piercingen som jag gjorde för 2 veckor sedan.. jag hoppas han ska fylla i på vissa ställen åt mig för ja ha tappa lite väl mkt färg tycker ja :/
Sedan ikväll blire en tidig kväll för jag jobbar hela helgen och sedan åt veckan går jag på natt schema så jag kommer verkligen behöva vara utvilad ordentligt!
Fast det känns samtidigt jävligt skönt att gå tillbaka att jobba natt för jag trivs bättre med det!
Har ju alltid vare en natt människa så detta jobb passar mig som handen i handsken :)

Har suttit och kollat runt på nätet och hittat en massa smycken som jag skulle vilja beställa.. synd bara att jag har så lite pengar just nu för annars hade jag beställt dem! helt underbara piercing smycken som jag absolut vill ha!
Men jag måste snart beställa i vilket fall eftersom att jag förhoppningsvis får byta smycke i ögonbrynet snart för jag vill verkligen inte ha ring nå mer, redan då jag tog det insåg jag att jag kommer att göra bort mig många gånger och rycka och dra i ringen utan att jag tänker på det och jag kan lova att det har jag gjort mer än 50000 gånger under de här 2 veckorna..
känns ganska surt att man nästan glömmer bort att man har den där ;p
Så när jag får byta smycke så bli de en stav med svarta spikes.. kommer bli kanon bra känner jag på mig :D
Ska bara försöka hitta en ny kula till läppen också för gängerna på den jag har nu håller på att ge upp totalt :/ den sruvar upp sig själv och vill inte alls sitta kvar så det är bäst att beställa en ny innan jag tappar den helt.. vore ju ganska så surt faktiskt!
Nämen nu tycker jag att mekgubben kan komma hem så vi kan bege oss mot övik snart för nu är jag less på att vänta faktiskt!Over and out...!Men de känns faktiskt bra att ögonbrynet äntligen sitter där nu, sitter som smäcken tykk ja ;p

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu