25 augusti 2010

jösses, hela denna morron har gått åt till att sitta i telefon.. folket man försöker nå svarar inte åsså bli man runt skickad och blir iaf inge klokare då man pratat färdigt :P
men de ska väl inte vara lätt alla gånger men skam den som ger sig!
Nu väntar jag på att 2 stycken ska ringa upp och jag hoppas att någon av dem har ett vettigt svar ;p haha!
Är hundvakt åt fabbe idag eftersom jag är ledig å fredrik jobbar så jag och fabbe ha lega i soffan och tittat på film! Mysigare hund får man nog leta efter för han ska banne mä ligga i knät på en! Sedan när vi skulle ut och gå så regna de så han skyndade sig och pinka och sedan snodde han mot dörren igen, haha så jag fick nästan dra med han en sväng runt kvarteret!
När vi sen kom in så sprang han direkt till soffan och la sig! lättsamt!

Imorrn åker jag till övik, skulle åka dit på freda men de vart ändrat tills imorrn istället.. Så jag har lite pyssel att göra imorrn innan fredrik slutar så vi kan åka iväg.. Shiit de kommer bli kanon! :D

Nu sitter man här, nervös som jag vet inte vad! Jag hoppas hoppas det går igenom! Gåre så kommer min dröm att gå i uppfyllelse, ja kommer verkligen göra allt för att de ska gå så bra som möjligt då! Fan va ja hoppas!!
Tur man ha snälla föräldrar som förstår hur mkt detta betyder för mig även fast vi bråkar ibland så finns dem alltid där och ställer upp för mig!
Så alla snälla läsare! Håll tummarna för mig nu!

Nä nu ska ja ta och fixa nån midda!Over and out...!


22 augusti 2010

Imorrn börjar skolan igen men jag har ingen skola att gå tillbaka till..
känns faktiskt lite konstigt att man inte kommer att sätta sig på vilhelmina bussen imorrn bitti men skönt!
jag har tillbringat helgen i sveja med några underbara vänner och det har verkligen gett mig ny energi! Det behövdes vill jag lova!
Vi ha spelat kort, rott med båten, en del ha kört cross, eldat, pratat och bara funnits till!
Det behövs inte så mycket för att man ska känna sig som en ny människa! Det behövdes bara en lugn helg..

Jag har också insett att det snart är september vilket gör att jag börjar gruva mig inför uppsala resan.. känns tungt att veta att detta är nog mitt sista hopp för att få någon hjälp med min förbannade axel..
Kommer bli tungt att fara dit känns det som, finns en viss rädsla där trots allt, vad kommer de att säga? finns de någonting som de kan göra? Många tankar men inga svar..
Är glad att Fredrik ska följa så jag slipper åka ensam..
De hade nog blivit tyngre då...!
Ska ta mig i kragen å ringa upp på sjukan imorrn, tydligen så vill dem att jag ska lämna några blodprover ( antar att det är uppsala som ska ha några, kan inte tänka mig nå annat eftersom de va rutin prover.. )
Så det är väl lika bra att göra de så fort som möjligt antar jag..
Ska passa på att kolla om jag kan få prata med en läkare också som kan förnya mitt recept på värktabletterna för dem va ju slut då jag hämtade ut sist å jag har insett att det kan vara dumt att vara utan..

Nä nog med svamlet, nu ska jag försöka sova!


Over and out....!

18 augusti 2010

nu var de ett bra tag sedan jag skrev igen men då det inte händer någonting speciellt så finns det ju ingenting att skriva heller..?
Har iaf jobbar dagarna ut och in.. ganska sant faktiskt då jag bara jobbat nätter egentligen men det har varit ganska skönt och jag har faktiskt gillat att jobba natt och skulle lätt göra de senare också om det skulle finnas någon tjänst det vill säga! Får hoppas jag får jobba mkt som timvikarie också annars kan de bli kämpigt för mig i vinter.. :/
De gäller att hålla tummarna nu alltså!
Annars så ska jag vara ledig i helgen vilket det var vääääldigt länge sedan jag var.. har ju annars jobba varje helg och sedan helt plötsligt så är man ledig. har pratat med mamma och pappa för att kolla om dom ska vara i stugan i helgen eller inte, ska dem inte dit så tror jag att jag drar med mig lite folk och åker dit kanske. det vore faktiskt riktigt skönt om man kunde göra de. Då får man riktigt slappna av och bara finnas till!
Sedan så har min mobil paja igen så Fredrik va så snäll och lånade ut en av sina gamla som jag kunde ha tills min nya ha komme! Tur man ha underbara vänner i såna här lägen, vem fan klarar sig utan telefon idag? inte jag iaf..
Håller just nu på att bränna en ny cd till bilen..
Man bli ganska fort less på den musiken man ha känner jag.. så nu måste jag köpa nya cd skivor för av någon konstig anledning så passar fredrik på att be mig bränna en cd åt han också bara för att han inte kan de själv på sin gamla dator ;p tur han funderar på en ny :p haha!
Nä nu ska ja göra klart skivan och sedan fara ut en sväng!

Vi hörs!


Over and out...!

4 augusti 2010

idag är det onsdag och jag är ledig! Har sovit ut ordentligt och jag funderar starkt på att fara över på garaget senare idag och byta däck på Bmw:n så jag får 18 tumarna på plats :) Jag ska förbi Sven-y en sväng idag också och diskutera lite om tatueringen han ska rita åt mig! Känner jag Sven-y rätt så kommer den bli sjukt snygg och jag kommer bli svin nöjd med den. det som känns lite tråkigt är att jag kan inte göra tatueringen förän jag har varit på läkarbesöket i uppsala så jag får veta om de ska göra någonting åt axeln.. Känns ju inte så roligt att göra en tatuering och sedan ska dem vara och förstöra den bara för att dem ska fixa axeln..
Måste dock ringa och prata med dem i uppsala, har fått hem nå papper som jag inte fattar ett skit av..
Nu är det exakt 5 dagar kvar tills besiktningen och jag måste säga att det känns som fem långa dagar.. men sedan den 12:e ska jag bege mig till Vilhelmina för att hälsa på Marica :D Kommer bli jätte kul att se hennes nya lägenhet också :) Vi har nog ganska mycket att prata om så vi kommer nog låta som ett par 80 åringar som inte träffats på lääänge.. men de bjuder vi på ;p
Annars har det inte hänt så mycket nytt hos mig så..
jag får väl återkomma då det väl ha hänt någonting som jag kan skriva om!


Over and out....!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu