30 april 2009

idag är det torsdag och jag har faktiskt vare ledig idag från skolan eftersom jag skulle på sjukan och tyckte de kändes onödigt att fara till vilhelmina sen...
Så nu ska jag bara vänta på ett brev från Nus i Umeå igen och sedan ska jag dit för mina knän.. jösses va less de kommer bli på mig i umeå, tycker jag är där hela tiden snart!
Annars så har jag tillbringat min dag på garaget för att försöka få däck på min bil eftersom de va nån annan jävel som snodde mina i söndas kväll!!

Men nu är den i tryggt farvar tills vidare..
Fast jag skulle gärna vilja veta vem som tog mina fälgar å däck å sedan veta vars de tog vägen...
Men den stackarn skulle nog inte ha de så roligt om jag fick veta för jag var verkligen ARG då jag fick reda på att de var borta.. Fast jag är iaf tacksam att de la massa gammdäck under mercan iaf, annars hade ju ännu mera saker gått sönder.. Men mina helger framöver kommer jag att få tillbringa på garaget för att få allt tillrätta igen!

Nä nu ska jag ta å fara över på garaget igen!


Over and out....!

29 april 2009

Ja, nu har pengarna bara flugit iväg för mig igen.. inte direkt ovanligt men de här är extremt..
Nog för att de är saker som jag behövde och jag hade faktiskt räkna med att köpa de här sakerna den här månaden men som sagt.. en sak hade jag då absolut inte räknat med så jag vart jävligt pisst då jag insåg att bara där flög de iväg pengar! Men va gör man?!

Har iaf varit i vilhelmina idag och emilia åkte bil med mig dit och nadja åkte med mig hem.. den enda lektionen vi hade idag var samhälls så jag passade på att lämna in sakerna till jennie som jag gjort färdigt samt att jag faktiskt nästan gjorde klart hennes frågehäfte.. Jippi kanske vinner jag lite extra tid på något annat arbete under samhälls lektionerna sen... skulle verkligen inte sitta helt fel! Så det blir att jobba på ordentligt!
Ikväll blire nog en rätt så lugn kväll, hade tänkt att fara förbi på ica och köpa mig nån loka eller nått och sedan sätta mig och titta på film! Skulle vara skönt att komma isäng tidigt för en gångs skull faktiskt men samtidigt så kanske jag far över på garaget och försöker rädda min lilla stackars bil och då vet jag ju att tiden bara kommer rinna iväg! Jag hoppas verkligen att jag får någon som kan hjälpa mig annars lär jag få bosätta mig på garaget resten av veckan ;P haha!

Nä nu ska jag ta och fortsätta att kolla runt lite på nätet...


Over and out...!

28 april 2009

ja idag har det varit en riktigt dryg dag faktiskt.. Sjukvård hela dan, visst de är intressant men man blir fort less på att höra berit stå å babbla i 3 timmar.. hövva!
Men snart är det slut på den här veckan, vilket jag inte klagar ett dugg på! Tycker att alla veckor borde vara så här korta för då kanske man skulle orka att plugga järnet under hela dagarna..!
Nu känns de mer som att all energi går åt bara att behöva tänka på att veckan innehåller 5 dagar med skolarbeten..

Annars så har jag fått TWILIGHT filmen idag :D Äntligen har bara väntat på den sen i Januari ;P haha!
Sjukt lycklig så ikväll tänker jag slå mig ner i soffan och se den innan jag lägger mig :)
De kommer säkert sluta med att jag börjar om att läsa böckerna igen också! Det är verkligen lika beroende framkallande som texten på baksidan böckerna varnar om..! Helt sjukt underbara böcker + filmen!
Så när 2:a filmen kommer ut äre jag som står och väntar utanför dörren direkt! ;P haha!

Nä, nu ska jag ta och göra de sista på samhälls grejen jag ska lämna in imorrn och sedan blire soffan!


Over and out...!

27 april 2009

vilken  dag, faktiskt en av de värsta jag varit med om tror jag...
Har aldrig vare så här arg och kommer nog aldrig lyckas bli så här arg igen! Men va trodde jag? Min vanliga otur slår ju till som vanligt.. är helt förvånad över att jag ens fick vara utan otur på min 18 årsda å då jag skulle köra upp för körkortet..
just nu hoppas jag bara att de som gjort de här ska ställa allt till rätta!

Nä nu ska jag ta och slå på tv:n ett tag för å försöka glömma den här jävla dan!

Over and out...!

26 april 2009

Idag är det sönda och jag har ALDRIG vare tröttare på en sönda nångång tror jag..
Var chaffis åt Jonas, Jocke & Sven-Y igår igen, den här gången till BREDBYN där det skulle vara noice makers..
Var hemma vid halv 5 / 5 imorse tror jag.. kom inte direkt ihåg men..
Fick mig många skratt och hade verkligen super trevligt!
Kollade på trip mätarn i jonas bil idag och insåg att jag kört över 40 mil sedan i torsdas.. då ha ja inte räkna me de jag kört med morfars bil och de jag kört med jonas bil på byn så de ha blivit en del mil faktiskt...

Imorrn börja skolan igen, kan inte direkt säga att jag har sett framimot det direkt.. Får hoppas de här veckorna gå fort så jag får slippa den igen! Hövva men aja, tar iaf med mig morfars gröna lilla pickup imorrn till vilhelmina.. Ska ha med mig lite saker till lägenheten så då äre lättsamt att inte behöva bära på allt :)
Ska faktiskt ta och beställa de sista sakerna till mercan iveckan å sedan blir de att skruva så att den kommer igång igen :)
Läängtar verkligen efter att få köra MIN egen bil!

Nä, nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen!

Over and out....!

25 april 2009

ja, idag är det lördag och jag vet inte ritkigt vars den här dan har tagit vägen? Va chaffis åt Jonas och Sven-Y igår kväll och komme hem vid kvart över 4 imorse.. sedan var de tänkt att jag, mamma å pappa skulle fara till villis för att fortsätta tömma grejer ur lägenheten men som sagt, då mamma komme in å väckte mig halv 7 på morgon så kände jag mig inte direkt pepp på att fara men vatusan gör man?

Sluta med att mamma sa åt mig att ja fick stanna hemma å sova ( antagligen såg hon hur död jag var ) så jag somna om och de fick fara själva till vilhelmina..

Funkade tydligen det med!

Blev bokad chaffis ikväll med, men ikväll surra de inte om att va chaffis på byn utan nu funderar dom på BREDBYN!!
Herregud men aja, de ska väl gå de med!


Nä nu ska jag ta och kasta ikull mig ett tag så jag är pigg å allert då de ringer å ska ha skjuts!Over and out...!


24 april 2009

Ojoj vilken dag de var igår! Klev upp 6 imorse för att duscha å göra mig iordning och sån skit som man brukar göra på morgon..
Sedan så drog jag och jonas iväg till Vilhelmina vid 8.30 nångång eftersom jag faktiskt skulle KÖRA UPP för körkortet klockan tio..
Nervös som fan var jag och det gjorde inte saken bättre att Elin hade skrämt mig med att kuggolle skulle vara på bilskolan också.. ( vilket han tydligen var också ) MEN honom slapp jag ;) tur de! Så nu har jag äntligen fått KÖRKORTET :D
Fan va ja ha längtat!
Så nu blire till att fixa de sista som ska göras på mercan å sedan blire att dra raggen med den :) Nice!

Har även träffat Marica idag! Hon tog bussen från Lycksele eftersom hon ska te dorotea och då får hon ju mellanlanda i Åsele :) perfekt! Åh va jag ha sakna hon så de ä tur vi börjar träffas ordentligt på månda igen :)

Nä nu ska jag ta och göra mig nån mat!


Over and out...!

22 april 2009

japp, igår var det tisdag och min 18 års dag :)
Å idag är det onsdag och... en vanlig onsda?
For till Vilhelmina på måndan för att vara på bilskolan och plocka lite ´grejer i lägenheten så jag stannade där tills på tisdan, 06,40 ringer mamma och förstör min underbara sömn genom att säga grattis, visst nog är de väl trevligt men vafasiken.. VEM ÄR VAKEN 06,40?! Inte äre då jag!
Men aja, jag klev upp och for på bilskolan och sedan tog jag 12 bussen åt Åsele..
Tog det lugnt hemma tills klockan var 18.00 då Jonas & Sven-y komme förbi för att gratta mig! Sedan bjöd jag på mat ( vi skulle på pizzan MEN de jäklarna hade ju stängt så de fick bli åg.. tråkigt nog )
Sedan for vi tillbaka hem till mig och käkade tårta! Riktigt trevligt!
Sedan fick jag besök av faster och mormor också, trevligt det med!
Fick en massa fina saker igår, väldigt bra saker! :)

Nä nu ska jag ta och dra igång lite musik, är alldeles för tyst med tanke på att jag är hemma!Over and out....!

19 april 2009

Ja idag är det sönda..
Jösses säger jag bara, jag som är van att aldrig stiga upp förän vid tidigast 10 måste nu stiga upp tidigt som satan imorrn för att åka till vilhelmina!
Ska försöka att packa ihop lite saker i lägenheten eftersom jag å mamma kom på igår att de inte alls är länge kvar tills jag ska flytta ut..
Jag måste vara ute ur lägenheten och ha besikta den innan vi åker till London eftersom jag bestämt att jag ska göra praktiken nu i maj! Meen jag klagar inte ;p
Sen ska jag och Elin möttas på bilskolan imorrn också :) Sist vi satt där och plugga så försvann bara tiden och vi hade riktigt trevligt! Så de ska bli kul! Så då sover jag över i vilhelmina och sedan så tar jag 12 bussen hem på tisda :) Bli nog bra de!
Igår kväll hade jag bestämt mig för att ta en lugn kväll med film, ljus och godis så klart! Pratade med Camilla i telenfönen och talade om mina planer och sedan satte jag mig vid datorn för att jag skulle vänta tills de vart lite mörkare ute, vid 23 så tänder jag ljusen och her in filmen i dvdn å va tro ni händer?!
FILMEN FUNKAR INTE!!!!! :O Dvdn tar tydligen inte brända dvd filmer! FAN!
Hela kvällen förstörd alltså!
Så jag får se filmen ikväll istället, eftersom jag vet att dvdn vi har hemma tar brända dvd skivor :)

Nä nu ska jag ta och glo lite på tvn..Over and out....!


18 april 2009

Idag är det lördag och jag vet inte riktigt vars dom här dagarna har tagit vägen..
Tyckte nyss det var onsdag och jag var i Umeå, lite läskigt faktiskt!
Igår var jag hos Lena, hon brände en skiva åt mig och sedan så hjälpte jag henne att sandpappra en tv bänk som hon skulle måla, jag var hos Lena vid halv 8 kanske och sedan sneglade jag på klockan och insåg att klockan var halv 12?! Vars hade den tiden försvunnit?
Så Lena och Loke följde mig en bit på vägen då jag skulle gå hem igen :)
Riktigt trevligt hade vi!
Sedan när jag komme hem sa jag åt mig själv att jag skulle gå och lägga mig direkt men självklart fastnade jag vid datorn och sedan när jag lyckas ta mig ifrån datorn fastna jag vid tvn då de va nån film..
Kollade på den och när den sluta sneglade jag på klockan igen, 05,12.. WHAT?!
Så jag gick å la mig direkt men var egentligen inte trött så jag tänkte läsa lite ur en bok jag hade liggandes bredvid sängen men fick intala mig själv att de vore nog inte en sån bra idé..
Så jag ställde alarmet på telefon vid 10 för att jag inte skulle sova bort hela dan och jag kan lova att det var inte alls lockande att stiga upp då alarmet ringde..
Fyfan säger jag bara men jag tog mig upp och jag känner mig riktigt som en zombi just nu..
Kommer nog sova riktigt bra ikväll!
Nä nu ska jag ta och göra mig iordning för att gå ut en sväng!


Over and out....!


17 april 2009

Idag är det fredag och jag har haft en mycket trevlig dag än så länge :)
Ställde alarmet på mobilen igår kväll så jag lyckades faktiskt ta mig upp då den ringde imorse, med nöd och näppe vill jag lova! Sedan ringde jag sjukan eftersom jag nu ska kolla mina knän? ( mina leder ställer till de som vanligt )
Sedan så la jag mig i soffan och läste lite..
Vid 11 nångång ringde Emma och frågade om vi skulle fara ut och käka lunch, självklart hoppade jag på och vi möttes vid Kronan vid 12. Mycket trevligt, vi satt där och åt lunch, surra en stund, tog en fika och fortsatte surra tills Emma var tvungen att fara på spinningen och då var klockan vid halv 3 tro jag?
Mycket trevligt, vi ses inte ofta men då vi väl ses ser vi verkligen till att dra nytta av tillfället :P
Så nu ska jag ta de lite lugnt innan jag ska fara hem till mamma och pappa och äta midda ( är fortfarande kattvakt åt faster ) Känns riktigt skönt att bo i en lägenhet, göra va man vill fast ändå slippa laga mat.. kan de bli bättre? :P
Sedan får jag se va som blir av ikväll, blir säkert en film eller nått :)


Over and out...!

15 april 2009

Japp, idag har jag tagit bort ställningen för axeln så nu kommer det nog gå lite bättre med uppdateringar på bloggen eftersom jag nu kan skriva med båda händerna! :)
Det gick riktigt bra att ta bort ställningen faast det känns konstigt vill jag lova, jag har svårt att röra den och det känns lite väl läskigt då man rör den men jag antar att det går över om ett tag då jag blivit lite mer van. Men jag kommer nog aldrig lära mig hur konstigt de kommer att kännas att faktiskt nu ha begränsningar över sina rörelser, jamena ja ha ju i prinsip kunnat göra vad som hälst med axeln utan att det varit några större problem för utom smärtan och nu går nästan ingenting.. Men jag klagar inte, det är bra att jag fått göra det här och har chansen att slippa allt besvär igen om det funkar de vill säga, jag hoppas att jag åtminstone ska ha den turen att de funkar och att de inte kommer bli lika dant som förut inom några år..
Så nu väntar bara träning som tusan ( väldigt löjliga träningsuppgifter ) och hoppas på det bästa.. Det tråkiga är att jag kommer inte kunna slippa att besöka NUS i Umeå på ett tag som jag hoppades på, fick en ny redan om 3 veckor och sedan en till om 6 veckor ( om man räknar från åmed idag ) Men ja antar att de bara är att ta de som de kommer :)

Annars så sitter jag hos faster nu, är kattvakt åt henne medan hon hälsar på kusin Anders i Älvsbyn. Har de riktigt mysigt här i hennes lägenhet med hennes katter ;P
Imorrn så ska jag ta och kliva upp tidigt, behöver verkligen lära mig att vända på dygnet nu..
Känns då jävligt jobbigt vill jag lova men ja har nog inget annat val :P
Men för att kunna vända på dygnet så behöver man ju komma isäng nångång på kvällarna också...
Så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och fortsätta läsa ur den 4:e twilight boken :)
inne på 4 gången nu ja läser böckerna ( 1-4 ) och jag kan verkligen inte sluta!


Over and out....!

14 april 2009

japp idag är det tisdag, vilket är jävligt bra eftersom det är sista dan med ställningen :D
Känns hur gött som hälst!
Håller på att städa mina rum idag igen, går verkligen långsamt alltså!  Men jag har så jävla mycket grejer så jag vet inte vars jag ska he allt.. Hur tusan ska de då gå när jag tömmer lägenheten helt? Spännande säger jag bara!
Men jag har gjort upp en plan på hur de ska möbleras om här uppe sen, mitt svarta och gråa rum ska bli ett "garderobs rum" och sedan de stora rummet förblir tv rum eftersom jag inte får plats med min skinn hörnsoffa någonannanstans :P
Det som ska ändras här är att hemmabio paketet ska fixas till eftersom jag ska byta tv bänk så det kommer nog bli bättre då :)
sedan i mitt gröna sovrum ska jag ställa in datorn och dra kablar till hemmabio paketet, perfekt! Tro inte att resten av huset ska få det lugnt och skönt, aldrig! Jag ska minsann visa att jag är hemma! ;p

Annars så ska jag vara kattvakt från å med imorrn :) Så jag ska bo i min fasters lägenhet så länge! Så ska ta mig en funderare hur tusan jag ska få ner filmerna jag har på datorn på skiva eftersom den skivan jag brände för att jag skulle te stugan funkade inte! Jävligt irreterande vill jag lova! Få nog ta och höra med Lena om hon kan bränna den åt mig om jag lägger över filmen på mobilen först, känns drygt att sitta å se filmen på telefon :P haha!
Sedan ska jag även ta och bränna en cd skiva som ska med! Klarar mig verkligen inte utan musik, de är hopplöst!
Sist jag var till vilhelmina för att packa grejer så hade ja ju ingen dator, vilket innebär ingen musik.. De slutade med att jag nästan klättrade på väggarna och var tvungen att göra en speciallare och koppla en gammal mp3 till sterion, funka de med..

Nä nu ska jag ta och fortsätta städa!

Over and out...!

13 april 2009

japp nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får ta bort skenan från axeln, vet ni hur skönt de känns? Att kunna sova normalt, att kunna ta på sig vilka kläder som hälst, kunna åka bil utan att ta upp hela bilen..?
Är sjukligt less på denna ställning nu så jag kommer verkligen att fira när den är borta!  :P
Fast sedan börjar den långa rehaben istället, usch ser verkligen inte framimot de, tycker jag har varit tillräckligt mycket på ortopeden i umeå men jag lär väl få springa där några vändor till! Får hoppas jag slipper det ett tag sedan framöver :)

Men nu är det inte länge tills jag fyller 18.. Gösses säger jag bara, ja minns då emilia och jag började räkna dagarna tills vi skulle fylla 18 å då va ja typ på 200 nånting å nu äre 1 vecka ungefär..
Fast jag klagar inte, 1 vecka är lagomt kvar att vänta! :)
Tråkigt nog så fyller jag en tisdag, hade ju varit bättre att fylla år en helg så man hade kunnat fira med vännerna! men hä lös sä! utan tvekan!

Har annars tillbringat helgen i stugan med familjen, vart skoterkörning trots allt.. Ja vet, jag som sa att jag skulle vara duktig och inte köra någonting alls men jag kunde inte stå imot frästelsen..  så jag körde med 1 arm, funka de med!
Fick övertala pappa vääääldigt länge vill ja lova men som sagt, tjurskallig som jag är så ge ja mig inte i första taget!
Vi fick även besök av långvattn gänget igår kväll, riktigt trevligt :)
Skulle möta dem på vägen på kvällen meen vi ser att de kommer och faster svänger VÄNSTER som man ska göra för att köra till vår stugan men kusin Erik svänger HÖGER..! Vilket innebar att de komme in te byn och Erik hävdar att han såg sjön men "orkade inte bry sig" så han tog landsvägen :P Haha!
Så de sluta med att typ alla va på villovägar och körde fast på svejsjön vid kristers stuga..
Men så kan de tydligen gå ;p

Nä nu ska jag ta och kika om de är nått på tv:n ikväll!


 

Over and out...!


8 april 2009

ja, nu sitter jag här igen.. har varit dåligt med uppdateringar eftersom jag fortfarande har den här ställningen på mig för att min axel ska läka ihop.. avskyr verkligen att skriva med en hand för det tar sån jävla tid!
Men ska iaf försöka att orka ta mig igenom en uppdatering om vad som händer runt omkring mig just nu..

Som sagt så är ställningen kvar, jag är grymt less vill jag lova.. Men nu är det bara en vecka kvar tills den ska bort och jag längtar verkligen! De här 5 veckorna har verkligen gått sakta! Men jag har inte haft något annat val än att låta det gå sakta.. Har iaf haft tid på mig att läsa twilight böckerna och jag verkligen älskar dem! Har läst dem nu 2 gånger och sett filmen minst 500 gånger men jag tycker fortfarande lika mycket om den! Längtar verkligen tills 2:an kommer ut, då ska jag och marica ta oss en tur på en bio i stan och se den! Vi har så mycket planer jag och marica ;) Men jag ser verkligen framimot alla de planer vi har gjort upp :) ska bli riktigt bra!
Annars så ska jag ta och bege mig till stugan ett par dagar, min kusin och mina 2 kusin barn kommer upp så det ska bli trevligt :)
Fast jag lär ju inte direkt tycka att det ska bli roligt att se de andra köra skoter och jag får stå och titta på?!
Skulle nog tro att jag kommer göra ett tappert försök att köra med en hand bara för att jag tänker verkligen inte missa att köra skoter på påsklovet! ALDRIG!

Jag har även varit i vilhelmina med mamma och pappa och tagit bort lite saker från lägenheten eftersom jag ska vara ute ur den den sista maj.. Inser faktiskt nu att jag kommer sakna dem som bara den! Men jag får hoppas på att jag får en lika fin lägenhet sedan då ja flyttar hemifrån igen, vilket lär bli efter att jag gått ut skolan.. Men men jag får se hur det blir!
Men jag kan lova att jag har fruktansvärt mycket grejer som jag inte ens fattar att jag hade..
Man samlar på sig en massa skit vill jag lova!
Men eftersom jag nu ska ta hem alla saker jag har i lägenheten så har jag insett att jag har nästan lika mycket saker hemma så jag håller på rensa ut lite saker just nu.. Så det blir spännande och se hur mina rum kommer att se ut då jag är färdig  :P haha!

Nä nu ska jag ta och fortsätta att röja undan lite saker...!


Over and out....!

1 april 2009

jösses, jag har snart läst ut de 4 böckerna i twilight serien på 2 dagar?! har lite mer än 100 sidor kvar i den sista boken just nu..
Älskar verkligen de här böckerna, jag älskar filmen & naturligt vis ska jag köpa filmerna också!
Har redan bokat första filmen och köpt de 4 böckerna :)
å nej, de är INGET aprilskämt!

Annars är de bra att de är april för då är de inte länge kvar tills den 15/4 = SKENAN FÖR AXELN SKA BOOOOORT!!!!! & 21/4 = min 18 års dag ;)

Nä nu måste jag fortsätta läsa!


Over and out...!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu