6 oktober 2008

Nu är det måndag igen, usch va de känns jobbigt! Känns som helgen bara har sprungit iväg och jag har inte alls hunnit gjort de ja hade tänkt att göra! jag som skulle plugga i helgen men de sket sig ganska ordentligt! Har inte ens öppnat böckerna.. men aja, får försöka plugga lite ikväll istället, hur nu de ska gå..?
I helgen har jag tillbringat min mesta tid i garaget, riktigt kul ändå.. Just för att man har något att göra, hur bra de går är en annan sak :P  Pappa skulle hjälpa mig att sätta fast startnummerna på kåporna men efter vi satt dit dem så började dom lossna :( skit också så marica fick följa med mig på multimedian för att beställa en ny skylt :P haha, tror jag får vänta med att sätta fast dem tills jag fått något tips på hur jag ska få dem att fastna! Men jaja!

Idag var jag, marica, nadja, petra, erika och idah och åt på stenmans! De började med att jag skulle dra med mig marica och de gick trögt som fan! sedan hörde nadja att jag frågade marica och nadja ville också fara, sedan efter mycket tjat så fick jag även med marica, då hörde antagligen erika och petra att vi skulle på stenmans så då ville dom också följa, tror jag har bra inverkan på folk ;) haha! så vi åt en mycket god lunch med blåbärstårta till efterrätt, dock är jag nu så mätt att jag vet inte om jag kommer att kunna stiga upp från den här stolen något mer idag.. Men de va lätt värt de! Så nu har marica lovat att baka en äppelpaj å bjuda mig på eftersom jag bjöd henne på lunchen! De blir mumma de! Fast jag tror jag vill spara den ett tag, är inte riktigt så sugen på de just nu ;P haha!

Förresten så ska marica åka hem idag :( Så det blir att gå hem själv idag.. fast som de ser ut nu så ska jag ändå åka hem på onsdag så då får hon klara sig själv ;p inte för att jag tror att hon kommer få några problem med det men.. Känns som jag har börjat åka hem mycket men det är så skönt ibland att komma hem och man har mat på bordet åsså slipper man diska ;) Men de är väl bara ett tag man åker hem så här innan jag blir less på att åka hem å tillbaka hela tiden.. Man blir ändå ganska less på att sitta i lägenheten helt själv ibland också. fast ibland kan det kännas bra det med!

Nä nu ska jag fortsätta kolla runt på webben..


Over and out...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu