8 oktober 2008

De vart inte riktigt som jag tänkt igår, skulle igentligen åka hem idag men jag for hem igår istället! Jag fick på de nya kåporna på skotern men handtagsskydden fick jag inte dit, jonas å lolle hjälpte mig att få dit dem på styret men då var skruven för kort så det gick iallafall inte.. SUCK! Men men jag hoppas att jag ska kunna få dit dem innan snön har kommit! fast de tror jag nog! Annars får jag väl be pappa att fixa det där ;p
Han måste vara less på att fixa saker åt mig hela tiden eftersom de första pappa sa när det vart tal om tävlingar och sånt att han absolut inte kommer skruva åt mig, skjutsa kan han göra men allt annat som tillhör fick jag fixa själv och det har inte riktigt gått så bra som jag trodde ;p fast pappa har ställt upp iallafall vilket jag är tacksam för :) Synd bara att pappa oftast jobbar då jag är ledig så jag hinner knappt träffa honom ibland.. Det är mest bara på helgerna vi hinner ses men då är jag oftas inte hemma.. Måste börja skärpa mig med de!

Ikväll ska jag ta och städa har jag bestämmt mig för! Ska även ta och kolla om de ha öppna tvättstugan igen så jag kan boka en ny tvätt tid tills nästa vecka, jag får ett anfall om jag måste till åsele igen nästa vecka för att tvätta, men de skulle inte förvåna mig faktiskt.. Ska även ta och försöka dra mig ner på tallen idag för att köpa något att äta till frukost.. Fast rätt va de är så orkar ja inte så då får jag helt enkelt vara utan..!

Åh nu tycker jag att det ska bli fredag, kommer att få lång helg eftersom jag är ledig på måndag! Hur skönt ska inte de bli? Fast de värsta är ju att man missar mycket av skolan, har 6 dagars frånvaro nu tror jag.. inte bra men jag tror inte jag kommer vara borta så mycket mer sen.. Sedan så tycker jag att det inte riktigt ska gillas att man är sjuk för det kan man ju inte rå för, de mesta av min frånvaro är ju sjukfrånvaro så de är klart jag inte tycker de ska gillas :p haha!
Så jag hoppas att min operation inte blir av nu förän nästa termin för annars kommer jag få grymt mkt frånvaro då också :S shiiit... men jag antar att de inte blir lika dant då, hoppas jag iaf?

Nä nu börjar snart min lektion..

Over and out..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu