14 april 2010

idag har jag varit i Umeå för att få träffa min kirurg. Precis som jag sa till läkaren då jag vaknade på IVA i lycksele så kändes det inte riktigt som att axeln va på rätt plats..
Men han ville inte lyssna och jag fick åka hem, nog för att det gjorde ju inte mig så mycket eftersom jag inte gillar att ligga på/besöka sjukhus i hövve taget så de va ju inte mer med det.
Men värken har suttit i på ett sätt jag inte är van men jag känner igen den, något är inte som det ska.
jag ha ju värk annars också men detta ha vare extremt..
När jag kom till kirurgen så sa hon direkt att jag skulle på akut röntgen för att kolla hur den låg för hon behövde bara kolla lite för att se att den satt inte rätt..
Röntgen visade så klart att den inte va där den skulle så jag fick en ny tid imorrn för att sövas och sedan ska axeln fixas..
Känns dock lite besvärligt att behöva vara där hela dagen då jag gärna stannat i Åsele istället men det är bara att gilla läget..
Tur Fredrik va så snäll å skjutsade mig idag för ja hade absolut inte kunnat köra hem själv som de kände å drog i axeln idag. Ett under är det om jag ens får sova nånting..

Fick mig iaf ett par goda skratt efter det tråkiga beskedet å ja va som mest nere..
Vi lyssnade på " I kissed a girl " å helt plötsligt säger Fredrik: is not känns right.. HAHA höll på dö av skratt fast man förstår nog inte det roliga om man inte var med från första början men iaf..
Sedan skulle han fortsätta på sin svengelska å säga: när jag var young men istället varté: när ja va jung.. Haha ja skrattanfall nummer 2!
Sedan har vi varit på garaget och bytt tillbaka orginalkåporna på skotern då den ska in på servis, hjälpt Hugo att byta till sommardäck å sen ha vi sett Rose red..
Kan lova att jag är nu sjukligt mörkrädd å kommer INTE vilja flytta in i ett stort hus.. kommer bara få mig att tänka på den här filmen!

Nä nu ska ja lägga hövve på kuddn å försöka sova, upp tidigt imorrn som sagt!



Over and out...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu