13 september 2010

Nu är måndagens skoldag gjord, vi hade bara en introduktion för oss som missade första veckan å jag kan verkligen säga att de va nog ett av de drygaste jag varit med om! Tiden brukar gå fort men idag gick det sjukt sakta!
Imorrn börjar jag inte förän klockan 13 och det ska bli grymt skönt vill jag lova för då får man sova länge vilket innebär att dagen går fort och det gillas som sagt denna vecka!
Jag har bestämt mig för att åka direkt från övik på fredag istället för att åka till Åsele först.. jag kommer då fram lite tidigare å de är ju så klart bättre :)
sedan så kändes de faktiskt väldigt bakvänt att först åka till åsele och sedan hoppa på bussen, känns som jag åker typ.. runt eller nått då istället för att åka från övik å rätt ner ;p
Om de ä så vet ja ju inte, är ju int direkt så bra på geografi ;)

Emilia och jag ska snart dra upp på stan för jag ska kolla på en huvtröja som jag tittade på förra veckan.. är små sugen på den men jag vet inte riktigt.. Får se om jag bli snål eller inte!
Samtidigt så skulle jag behöva byta ut mina huvtröjor för dom ha blive lite för stora faktiskt :/
vet inte riktigt va som har hänt, ja tycker folk brukar säga att kläder krymper i tvätten för jämnan men för min del verkar det som att kläderna växer.. tvättar man i för kallt vatten då kanske? haha
ska kolla på en datormus till datorn också, jag antar att det är för att jag inte vant mig vid den nya datorn men jag klarar inte av musplattan.. tycker den ä alldeles för trög!
Så då ska jag se om jag hittar någon billig mus istället :)


Nä nu ska jag ta och se om Emilia ha vakna för ja tro fan hon somna på soffan nu igen!




Over and out...!


Kommentarer
Postat av: fasterkerstin

vilken tur att du kunde åka från övik-ö-sund,å att du kom fram snabbare! DÄR förstår jag dig,ha en toppen helg,o jag hoppas som du att veckan ville gå snabbare!ha de gott,måste läsa om en viss text,,,,

2010-09-13 @ 13:54:11
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu