22 augusti 2011

Helgen ä över och de känns riktigt skitigt ska ja tala om..
de innebär att ja snart drar uppöver till jokkmokk igen fast denna gång hoppas ja på att vi bara bli där en vecka denna gång för ja kommer få ett utbrott om ja ska behöva vara där i 2 veckor till..
Men först bli de en sväng till dorotea för älsklingen ska på banken och göra lite ärenden innan vi åker upp så då fick ja några extra timmar här hemma..
Ha vare så konstigt denna helg för ja ha haft så svårt att slappna av, ja ha vare halv stressad och orolig på nå vis.. vettitusan varför men ja antar att de kan vara för att ja saknar att få umgås me nå folk å få ha roligt..
ja vill börja jobba också, tjäna lite pengar för nu börjar ja bli less på att int ha nå egna pengar i huvvetaget! Även om ja vet att ja själv int satt mig i den hhär sitsen så bli de lite tugnt iaf..
ja som ä van å ha egna pengar och klara mig själv och nu fixer ja ingenting själv känns de som..!
Aja nog me drabbel..
I helgen ha vi faktiskt också gjort lite nytta, trott eller ej men Lars sågade ner några björkar på gårn under fredan och sedan på lördan kom mamma, pappa å syrran och hjälpte oss att kapa och klyva all ved så nu ha vi lite ved att elda i vinter så vi kanske inte behöver frysa ihjäl! :P
Sedan så va vi hos Sonny och Josefine och såg film under kvällen, riktigt trevligt!
Söndan kom och vi började planera för allt som skulle me till jokkmokk och sedan så kom Lillebror Fredrik och Sanna och hälsade på över en middag!
Fredrik ha ju fyllt år så han fick midda hos oss som present. De kändes som de va de bästa att ge då han ha så mkt småprylar redan!
Men han såg lite nöjd ut för de!
Sen såg ja å lars film efter de ha fare och sedan vare bara sängen som väntade!
Lagomt trög va ja upp imorse men ja, de va bara å hä sä op!
Nä nu blire till att packa ut i bilen och sedan börja åka!



Over and out....!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu