20 januari 2012

efter en händelserik vecka så är ja glad över att vara hemma igen!
Först min lilla bäck upplevelse me skoter vilket innebar ambulans för kontroll av pyret som lugnade oss ordentligt då han började sparka å vart väldigt livlig då dom lasta ur mig ur ambulansen.. antagligen för de va enda gången vi stod still?
Sedan va Lars me om en arbetsplats olycka så han hade ett ödem i ögat vilket innebär att de vart sjukskrivning för hans del..
Vi fick ett extra ultraljud pga min bäck resa som från början gick väldigt bra tills de upptäckte att vårt älskade pyre ha samlat på sig vätska runt ena lungan..
akut till Ume för att träffa en specialist, hon hade aldrig sett nå liknande tidigare så vi vart inskrivna i ume på nus från tisda till freda för att ligga under observation så vi ha nu gått på en massa kontroller under dessa dagar..
fostervattens prov och allt..  va faktiskt riktiga snuskig känsla.. ja lovar..
men de kändes som att de va inget att diskutera om då testet kunde visa en anledning till varför pyret samlat på sig vätska så vi tog det utan funderingar!
Nu ha vi äntligen fått komma hem, proverna på pyret va bra så det fanns ingenting att oroa sig för där vilket va grymt skönt. en sten lyftes från våra bröst alltså!
Dock ska vi fortsätta åka på kontroller i umeå nu ett tag framöver.. men de känns tryggt att dom håller koll på utveckligen av detta så vi får veta direkt om de händer något nytt.
Ha verkligen varit en prövning för oss men vi tog oss igenom det! <3
Nu ska ja bara längta tills torsda för då kommer bäste Marica hit å hälsar på! De gillar vi alla 3 :)
Sen ska ja faktiskt försöka att bara tare lugnt också för de är i princip en order nu mera.. jobbigt men så kan de bli ibland...!
Nä dax att krypa isäng för ja ä helt slut på!
Over and out....!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu